Score 08

Info duidelijk. Aankoop snel te regelen.

Score 10

de afspraak qua levering is perfekt nagekomen. Zo konden mijn tuinmannen ervoor zorgen dat twee uur later de twee grote beuken (7-8 meter) perfekt geplant en gezekerd ter plekke stonden. Zo kan men bomen planten! :-)

Score 10

Super service en prachtige bomen!

Score 10

Bestelling geplaatst, betaald en een week later afgehaald zonder moeite.

prima, ga zo door

Prima voor mekaar.

Score 08

Fijne en goeie afwikkeling bij tijdige annulering bestelling.

Alles naar wens

Score 10

Goed bedrijf! Door droogte werd de levering van onze boom uitgesteld. Daar is goed over gecommuniceerd

Score 08

Goede prijs kwaliteit verhouding. Binnen één week na bestelling stond boom gereed. Boom op0gehaald en zelfs een grotere uitvoering gekregen dan besteld. Kan Ten Hoven Bomen sterk aanbevelen bij anderen.

Score 10

Fantastic tree and service, thank you!

Fantastic tree and service

Goeie bomen. !

Score 08

Mooie bomen, snelle levering!

Score 08

Mooie boom (meerstammige magnolia) geleverd en prima communicatie en levering. Verwachting klopte precies maar niet overtroffen. Bezorgtijd ontvingen we wat laat op de dag voorafgaand plus de boom was net binnen de 2-2,5 mtr hoog (exact 2 mtr dus) . Maar hij is erg mooi! We hebben goed advies gekregen over aanplanting en tijd van planten en het geld meer dan waard!

Score 10

Prettige en zelfdenked hulpvaardige aflevering. Bomen goed verpakt en verzorgd. Prima handleiding voor het planten. Goede communicatie met het bedrijf over alle facetten Vriendelijke groeten ***

Score 10

Goed advies, prachtige meerstammige lijsterbes staat nu te wachten, met ons, op de lente.

Score 10

Prima service, prima bomen, prima communicatie en mooie bedrijfslocatie (kan je een dagje uit van maken).

Prima boom, prima service

Score 10

Fijne en vriendelijke mensen zowel aan telefoon als tijdens plaatsing van de boom.

Score 10

Prachtige struik (boom) bezorgd gekregen. Fijn telefonisch contact gehad en de website is duidelijk. Ook het bezorgen verliep prima. Top

Score 10

Netjes op tijd bij aankomst. Goed geplant staat keurig recht En nu maar hopen dat ie aanslaat volgend jaar ***.

Score 06

De boom is prima in orde. De verzendkosten zijn alleen erg hoog als je maar 1 boom bestelt Levering was ook prima. Keurig op de per mail aangegeven tijd. Ook fijn dat de tijd zo specifiek werd aangegeven: een half uur( ipv een dagdeel of zo.)

Score 10

Prachtige bomen en echt een super service!!

Score 10

Duidelijke website met goede adviezen en instructies, behulpzame en vriendelijke bezorger, correcte levering.

Zwolseweg 582

7345 AP Wenum-Wiesel