Score 10

Voor onze voortuin waren wij op zoek naar een volwassen boom midden op het grasveld. Na een rondleiding op de kwekerij hebben wij een grote klassieke walnoot uitgezocht die door twee man, geassisteerd door een grote shovel, bij ons in de tuin aangeplant is. We hebben zowel het advies op de kwekerij en de uitvoering bij ons op locatie als zeer kundig ervaren! Zeer tevreden.

Score 10

Vorige week de kwekerij bezocht en een prachtige appelboom uitgezocht. De boom is zojuist netjes bij ons bezorgd. Goed advies gehad op de kwekerij van een enthousiaste jongeman en een mooi product thuis waar we nu van kunnen gaan genieten!

Score 08

Afgelopen maart een slaapboom gekocht. Nooit aangeslagen. Staat er vanaf het begin bij als een dooie tak! Geen blaadje of uitlopers te zien. Meermaals contact gehad.... en krijg als oplossing: de boom volledig in te snoeien en hopen dat deze na jaren weer uitloopt. Kansloos bedrijf!

Score 10

super zaken doen met ten hoven bomen afspraken met *** duidelijk en direct,komen afspraken ook echt na , geven ook advies als je erom vraagt ook de chauffeur / groen adviseur super uitleg over alles omdat ik aan had gegeven totaal geen groene vingers te hebben. de bomen zien er ook zeer goed uit tegen een scherpe prijs, kortom super tevreden met ten Hoven Bomen

Score 08

Vorige week vrijdag een bestelling geplaatst. Gisteren gevraagd of er geleverd gaat worden. Vrij snel een mail dat de bomen vandaag geleverd gaan worden. Vandaag tot twee uur zitten wachten en toen even gebelt of en wanneer ze zouden komen. Ja ze komen nog kan nog tot het einde van de middag. En tot mijn verbazing rond drie uur een creditfactuur + een mail dat de bomen al te ver heen zijn en niet meer geleverd gaan worden. Heel vreemd dat ze een uur daarvoor nog gewoon zouden komen. Heel ontevreden over deze werkwijze!!

Score 10

Wij zijn al heel lang klant bij Ten Hoven Bomen en nu heeft Ten Hoven Bomen onze nieuwe tuin weer perfect aangeplant. Goede kwaliteit/behulpzaam, denken met je mee/fijn betrouwbaar bedrijf.

Score 08

bijzonder goed geholpen, en de aanplant is prima uitgevoerd.

Score 10

Positieve ervaring, hoewel het erg lang duurde voor er contact werd opgenomen voor een aanplant-afspraak. Dit gebeurde pas nadat ik zelf belde om te vragen hoe lang het nog ging duren, een maand nadat ik de bestelling plaatste. De boom werd toen binnen twee weken aangeplant.

Score 10

goede producten met een prima service en uitleg

Score 10

Duidelijke uitleg over de verzorging van de aangekochte boom. de bestelling stond netjes klaar bij het afhalen. goede hulp bij het inladen, werd gedaan. Rondleiding gehad door het assortiment van fruitbomen

#NAAM?

Score 08

Prima, goed meegedacht en geholpen bij aanplant.

Score 10

Zeer nette firma die zijn afspraken na komt. Uitstekende kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Score 10

Erg mooie bomen geleverd. Keurig op afpraak afgeleverd. Goede en snelle communicatie!

Score 10

Fijn meegedacht over het aanpassen van mijn tuin. Ze kwamen met mooie aanvullende suggesties. Ik ben erg blij met de aanleg van de tuin!

Score 10

Prachtige webshop met een mooi aanbod. De bomen die geleverd werden zagen er zeer gezond uit! Ze hebben al een mooi plekje gekregen in de tuin. Goede service!

Score 10

Fijne service, deskundig te werk en een hele mooie boom in de tuin. Top!

Score 10

In oktober hebben we op de kwekerij 3 prachtige bomen uitgezocht (waarvan 1 op basis van op ons verzoek nagestuurde foto, was ook geen probleem). Nu, vlak voor kerst, zijn ze geleverd en geplant. Spannend, vooral de enorme Chinese moerascypres uit de vrachtwagen naar zijn standplaats. Maar ook dat is vlekkeloos verlopen. Ze zorgen nu samen met de bomen die er al stonden direct weer voor een bosgevoel (dat door de aanbouw van huizen weg was). Als het straks in het voorjaar uitloopt kijken we weer op het groen. De Ten Hovens hebben ons van goed advies voorzien m.b.t. de keuze voor de bomen en de aanplant is uitstekend verlopen. Als je precies weet wat je wil, vult Ten Hoven aan met de juiste tips en als je suggesties wil, kun je op een professioneel ontwerp rekenen. Ze denken in alles mee en het belangrijkste: de bomen zijn schitterend. Op het huis waar ze nu bij staan na, de beste aankoop die we ooit gedaan hebben.

Goede service. Prima adviezen. Prima plantmateriaal

Score 10

Er wordt met je mee gedacht Levering keurig op de afgesproken tijd

Score 10

De straat ligt open, de levering gaat door en de chauffeur rijdt de zware boom per kruiwagen naar m'n huis en later de zakken grond en de rest. Echt prima service! Ook de contacten vantevoren liepen prima. Vandaag de boom geplant en deze kan nu aarden!

Score 10

Discreet en zeer net, en goed materiaal geleverd.

Score 10

Wij zochten -goed begeleid en voorgelicht- twee bomen uit voor een speciale locatie. Het hele traject van A t/m Z is met de nodige zorg en inzet verlopen. Ten Hoven Bomen is een bedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat, maar ook de logistieke uitvoering -van boom in de grond tot boom bij ons thuis- goed geregeld is. Daarom hebben wij een groot vertrouwen dat door Ten Hoven geleverde producten goed zullen groeien en passen bij de locatie waarvoor wij ze kozen. Veel succes jullie en bedankt! Extra dank aan *** hij heeft ons veel laten zien en zich echt verdiept in onze wensen en mogelijkheden!!!

Score 10

Gisterenavond thuis gekomen en een hele mooie boom in de tuin aangetroffen. De boom heeft mijn verwachting nu al overtroffen, en dan zit er nog geen eens blad aan! De boom staat er strak in, en de rest van de tuin weer netjes achtergelaten. Dank je wel voor de goede service “Team Ten Hoven” . Wil je de jongens die het werk gedaan hebben namens ons bedanken Een tevreden klant

Score 10

Medewerker van *** nam ruim de tijd om te informeren waarnaar wij op zoek waren en ons vervolgens de mogelijkheden te laten zien. In een golfkarretje over het hele terrein

Zwolseweg 582

7345 AP Wenum-Wiesel