Score 10

Goede voorlichting, correcte levering en uitstekend doorworteld plantgoed.

Score 10

Onze ideeën werden getoetst en verrijkt door de inzichten en ervaring van Willem ten Hoven. Het ontwerpen, de aanleg van een tuin(deel) en het plaatsen van een kas gebeurde onder zijn regie. Het team van Ten Hoven is zeer goed, netjes en leverde echt vakwerk. Vanaf de start tot en met de afwerking was Ten Hoven Hoveniers (en Ten Hoven Bomen) een goed meedenkende partner die in goede afstemming onze wensen heeft vertaald naar een prachtig tuindeel waar wij de komende jaren heel veel plezier aan gaan beleven. Chapeau voor Willem en zijn team!

Score 10

Vanaf het eerste contact met *** had ik al een goed gevoel. Vragen werden vlug beantwoord. Ze hielpen bij het gehele traject. Ik hoefde niks zelf te regelen. De bomen hebben onze tuin weer een nieuwe look gegeven.

Zwolseweg 582

7345 AP Wenum-Wiesel