Vriendelijk, dienstverlening, kundig

Score 10

Zeer tevreden. Netjes op de hoogte gehouden van geplande aankomst en dit was ook te volgen. Kundige vakman die onze boom netjes en rustig geplaatst heeft met de nodige tips achteraf. Aanrader!

Score 06

Er waren takken van de geleverde boom geknakt. Bestelling en Levering verder goed.

Score 10

Vriendelijke ontvangst en bomen stonden netjes klaar en de communicatie en voorlichting is top!

Score 10

Excellent selection, good quality, good price and very friendly staff. Delivered promptly on time.

Score 10

Prachtig boompje en conform planning afgeleverd.

Score 08

In general the quality of the trees in the nursery in *** is very good. But what we intended to buy was not available In the nursery meaning we couldn’t see upfront what we bought.

Score 10

Sympathieke man die de boom leverde!

Score 10

Een mooi aanbod van planten, bomen en struiken met daarover uitgebreide informatie, waardoor de online aankoop in feite super eenvoudig was.

Score 10

Ter plekke geholpen en geïnformeerd heel prettig en prima kwaliteit mooie boom ook de aflevering TOP

Snel

Score 10

Goede service, klantvriendelijk, o.a de rit met de golfcar op zoek naar de juiste boom. Gelukt en de treurwilg heeft een mooie bestemming gekregen.

Score 06

Op het bestel formulier is ruimte voor een vraag of opmerking. Daar heb ik geen reactie op gehad.

Score 10

Prima afgeleverd op vooraf gem ld tijdstip

Score 10

Bestelling kwam keurig op tijd. De vriendelijke bezorger heeft hem voor mij naar de tuin gedragen. De boom zag er prima uit.

Score 10

Prima. Goede kwaliteit van de beplanting en goed aan de maat.

Verstand van zaken.

Score 10

Het was leuk dat het leek of ik zelfs iets grotere boompjes kreeg.

Score 08

Tevreden over de bestelling en aflevering

Score 10

Uitermate goede service bij aanschaf en het planten van onze walnotenbomen door Wesley! Daarnaast hebben we duidelijke instructies ontvangen omtrent de verzorging van onze nieuwe aanwinst.

Score 10

Prima service.. Gekochte boom voldoet aan de verwachtingen en levering was keurig op tijd.

...

Score 10

jonge man die niets in de weg stond om de bomen op de juiste manier te planten

Score 10

Goede communicatie en duidelijk. Levering zoals afgesproken en zoals verwacht aan de hand van de foto's

Score 10

Prettig bedrijf om aankopen te doen. Verstand van zaken en snelle en uitstekende levering. De bomen werden naast het plantgat in het weiland afgeleverd

Zwolseweg 582

7345 AP Wenum-Wiesel