Score 10

Een mooi aanbod van planten, bomen en struiken met daarover uitgebreide informatie, waardoor de online aankoop in feite super eenvoudig was.

Score 10

Ter plekke geholpen en geïnformeerd heel prettig en prima kwaliteit mooie boom ook de aflevering TOP

Snel

Score 10

Goede service, klantvriendelijk, o.a de rit met de golfcar op zoek naar de juiste boom. Gelukt en de treurwilg heeft een mooie bestemming gekregen.

Score 06

Op het bestel formulier is ruimte voor een vraag of opmerking. Daar heb ik geen reactie op gehad.

Score 10

Prima afgeleverd op vooraf gem ld tijdstip

Score 10

Bestelling kwam keurig op tijd. De vriendelijke bezorger heeft hem voor mij naar de tuin gedragen. De boom zag er prima uit.

Score 10

Prima. Goede kwaliteit van de beplanting en goed aan de maat.

Verstand van zaken.

Score 10

Het was leuk dat het leek of ik zelfs iets grotere boompjes kreeg.

Score 08

Tevreden over de bestelling en aflevering

Score 10

Uitermate goede service bij aanschaf en het planten van onze walnotenbomen door Wesley! Daarnaast hebben we duidelijke instructies ontvangen omtrent de verzorging van onze nieuwe aanwinst.

Score 10

Prima service.. Gekochte boom voldoet aan de verwachtingen en levering was keurig op tijd.

...

Score 10

jonge man die niets in de weg stond om de bomen op de juiste manier te planten

Score 10

Goede communicatie en duidelijk. Levering zoals afgesproken en zoals verwacht aan de hand van de foto's

Score 10

Prettig bedrijf om aankopen te doen. Verstand van zaken en snelle en uitstekende levering. De bomen werden naast het plantgat in het weiland afgeleverd

Score 08

Levering keurig en zeer vriendelijk. Het planten van de boom is professioneel gedaan.

Score 10

Duidelijke website, keurige levering, goede kwaliteit.

Score 10

correcte afhandeling mail en bezorging op tijd.

Score 10

Kundige medewerker met een uitstekende uitleg over de noodzakelijke verzorging van de net aangeplante grove den.

Score 10

Offerte binnen een uur, goede prijs, alles volgens afspraak.

Score 08

Alles was helder en duidelijk uitgelegd en het klopte ook

Score 08

Goede producten, goed advies, levering met zorg.

Score 10

Vriendelijke geholpen op locatie. Bij bezorging was het prettig dat ik de bezorger via live locatie kon volgen.

Zwolseweg 582

7345 AP Wenum-Wiesel