Score 10

Uw assortiment is bijzonder goed, ook voor veeleisende bomenliefhebbers. Uw informatie op de website is prima en accuraat, de bezorging idem dito. Dat u directe betaling verlangt is wel te begrijpen maar voor doorgaans vlotte betalers niet vriendelijk. Een klant is pas bij levering verplicht te betalen.

Score 10

Duidelijke wedsite en goed te volgen

Score 10

We hebben de adviezen en afhandeling van de bestelling als zeer prettig gevonden.

Score 10

Inspirerende en beeldende adviezen van Willem ten Hoven. Professionele aanplant door oa Ardjan, Bart en anderen. Prima overleg over zowel plannen als uitvoering, zowel tijdens, ervoor en erna. Prachtige bomen en struiken in volwassen maten en jonge(re) aanplant.

Score 10

Prima boom, vlotte afhandeling, vriendelijke mensen. Kortom, aanrader!

Score 06

De bomen werden geleverd door een uiterst vriendelijke en behulpzame medewerker van Ten Hoven. Over de bomen zelf ben ik minder te spreken: ik had 3 bomen met een stamomtrek van 14-16cm besteld. Ik meet een zeer krappe 14cm. Hadden dus ook nog in de categorie 12-14cm gepast! Dan was ik een stuk goedkoper uit geweest. Verder is één van de bomen aanzienlijk korter (ongeveer 1m) dan de andere twee.

Score 10

Houden zich aan de afspraak, hele goede service, goede kwaliteit van de boom. Zeer vriendelijk personeel.

Score 10

Zeer tevreden. Heester werd keurig op tijd geleverd. Uiterst vriendelijke tuinier, die de heester zeer vakkundig heeft geplant en goede tips voor de verzorging heeft gegeven.

Delivery, planting and advise. Super

Score 10

Goed voorlichting, erg prettig te woord gestaan en netjes geplant! Tijdstip van levering prima te volgen.

Score 06

Klein appelboompje ( laagstam) voor siertuin. Twee palen erbij die vele malen dikker zijn. Kreeg ik bij de prijs van een zak tuinaarde inbegrepen. Geweigerd en opgelost met bamboestok. Moest assertief zijn. Dat is geen meedenken met de klant.

Score 10

Goed product geleverd. Ik ben er erg blij mee. Bezorging prima verzorgd. Betrouwbare informatie. Ten Hoven houdt zich aan zijn woord. Reden om vaker terug te komen.

Score 08

Makkelijk te bestellen en duidelijke instructies voor afhalen bestelling. Prima.

Score 10

Keurige service, mooie grote boom gekregen volgens beschrijving. Ervaring was zeer positief!

Score 10

We zijn erg tevreden met onze aankoop van bomen bij Ten Hoven. De bezorging was snel en uitstekend georganiseerd. Ook het planten van de bomen was heel netjes en kundig uitgevoerd. Top service en ook een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Score 10

Het is een erg duidelijke website. Handig bestelproces en ik kreeg via de mail duidelijke informatie wanneer het klaar staat en waar ik het kon afhalen. Vriendelijke ontvangst op het bedrijf. Misschien ook ter plekke makkelijker maken om iets te kopen als je wat vergeten bent bij te bestellen, denk aan grondverbeteraar.

Score 10

Kwam op tijd. Goede uitleg over verdere behandeling van de boom. Werkte zorgvuldig zonder veel te vertrappen in onze tuin.

Score 10

Het contact verliep heel prettig en de medewerkers die kwamen planten waren prettige mensen. Het werk werk goed uitgevoerd.

Alles

Score 08

Goede informatie omtrent de bestelling, status en aflevering. Boom ziet er goed uit, nu maar groeien!

Score 10

Zeer goede communicatie over levertijdstip en leverdatum, en dan ook nog eens bijna tot op de minuut juist afgeleverd op het vooropgestelde tijdstip. De boom werd ook nog getransporteerd tot op de plaats waar hij geplant ging worden. Ga zo verder, top service waar ze hier in België nog wat van kunnen bijleren.

Score 10

Stipte, snelle levering van de bestelde bomen. Ook het inplanten werd netjes uitgevoerd door de vervoerder.

Score 10

Goede service! Deskundig! En de op afgesproken bezorgdag prima op tijd geleverd!

Score 06

Contact was goed en snel.

Score 08

Keurige bomen geleverd op datum zoals voorafgaand aangegeven. Alleen geen mail over tijdstip levering ontvangen

Zwolseweg 582

7345 AP Wenum-Wiesel