Laden reviews...
3 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen consistente waardering voor duidelijke productinformatie en snelle afhandeling. Klanten noemen de service vriendelijk en professioneel, met een persoonlijke benadering. Er zijn enkele opmerkingen over prijsstelling voor kleine winkels, maar over het algemeen wordt kwaliteit en betrouwbaarheid hoog ingeschat. De algehele ervaring wordt als professioneel en aangenaam beschreven.
Duidelijk overzicht van de gewenste artikelen. Daarna een snelle en correcte afhandeling
13 March 2026
Richard
Rotterdam
Beste Richard,
Wat fijn dat je tevreden bent over onze service, dat horen we graag!
Tot de volgende keer!
Het is jammer dat voor een kleine winkel het bestel bedrag hoog is , volgens mij was dat vorig jaar niet Maar peoducten en bedrijf prima hoor Vriendelijke groet Kokkie's Boerderijwinkel
20 November 2025
Corrie de Reus
Simonshaven
Beste Corrie,
Bedankt voor je review. Dat je ons bedrijf en de producten prima vindt horen wij natuurlijk graag! :)
Wij proberen al heel lang hetzelfde franco grensbedrag vast te houden, ondanks dat dit met de stijgende kosten af en toe lastig is.
Je bent natuurlijk ook van harte welkom om onder het genot van een lekkere kop koffie te shoppen in onze showroom waar je de producten direct mee kunt nemen.
Tot ziens!
Team Jongeneel Verpakkingen
Wat van ver komt is zeker goed. Goede service
20 November 2025
Hugo Van der Graaf
Hilversum
Beste Hugo,
Bedankt voor het compliment!
Fijn dat we je hebben kunnen helpen, we denken graag mee :)
Team Jongeneel Verpakkingen
Wij hebben een volledige nieuwe eigen private label verpakkingslijn gemaakt gezamenlijk. Vanaf begin tot eind is de communicatie erg goed geweest. Hier ben je geen nummer, maar ze weten direct waar het over gaat.
10 July 2025
Niels Vernooij
Wateringen
Beste Niels,
Het was leuk om samen aan jullie verpakkingslijn te werken :)
Mooi om te horen dat onze manier van samenwerken zo gewaardeerd wordt.
We blijven graag met jullie meedenken!
Team Jongeneel Verpakkingen
Ik ben ontzettend goed en meedenkend geholpen. Een zeer tevreden klant
2 July 2025
Aa
Veldhoven
Beste Aa,
Bedankt voor de positieve woorden! We zijn blij dat we je hebben kunnen helpen, we denken graag mee.
Tot de volgende keer bij Jongeneel Verpakkingen
Vriendelijke ontvangst met uitleg en koffie. Goed advies en alles op voorraad. Fijn!
31 March 2025
Linda
Reeuwijk
Beste Linda,
Bedankt voor je positieve reactie! Fijn om te horen dat je tevreden bent en alles naar wens was.
Hopelijk zien we je snel weer!
Goed advies gekregen, blij terug naar kantoor met fijne kerst verpakkingen. Met dank aan Dianne.
17 December 2024
Marina
Gouda
Beste Marina,
Goed om te horen dat u met een blij gevoel onze
winkel heeft verlaten. We helpen graag.
Tot volgende keer bij Jongeneel Verpakkingen!
Vandaag gebeld, morgen in huis! Product was niet op boorraad wat ik zocht. En een lternatief gevonden. Was dikke prima. Dankjewel Gertjan!
16 December 2024
Johan
Winsum
Beste Johan,
Bedankt voor de mooie review. We zijn
erg blij dat we u konden helpen, we denken graag mee.
Tot de volgende keer bij Jongeneel Verpakkingen!
Graag wil ik jullie enorm bedanken voor de uiterst snelle service voor wat betreft mijn eerste order die ik bij jullie heb geplaatst. Ik greep op de zaak bijna mis, zocht naar een andere leverancier dan mijn gebruikelijke, en kwam uit op jullie website! Wat een geluk!! Ontzettend bedankt voor de snelle levering!!! Ik ga voortaan bij jullie bestellen, dit scheelt een hoop wachttijd en rompslomp. Jullie hebben mijn week weer wat mooier gemaakt dan hij al was. Dank daarvoor.
12 December 2024
Anne
Sprang-Capelle
Best Anne,
bedankt voor uw mooie woorden, we gaan er van blozen!
Fijn om te horen dat we u goed hebben kunnen helpen en
dit in de toekomst mogen blijven doen.
Tot de volgende keer bij Jongeneel Verpakkingen!
Dame dacht goed mee en gaf goede adviezen
10 December 2024
Patricia
Moordrecht
Beste Patricia,
Bedankt voor de positieve review. Wij hechten veel waarde
aan het geven van een persoonlijk advies. We willen natuurlijk dat u naar huis gaat met de producten die het beste bij u passen!
Fijn om te horen dat het u is bevallen.
Tot de volgende keer bij Jongeneel Verpakkingen
Goed meedenken!
5 December 2024
Kees Donkersteeg
Veenendaal
Beste Kees,
Bedankt voor je mooie review, hier worden we blij van!
We denken graag mee, zeker in deze drukke tijd blijven doen wij
extra ons best.
Tot de volgende keer bij Jongeneel Verpakkingen!
Inspirerende winkel met klantvriendelijk personeel.
29 November 2024
Boerderijverkoop Lekker Gezond
Dussen
Beste boerderijverkoop Lekker Gezond,
Bedankt voor uw mooie reactie.
We streven natuurlijk naar perfectie, dus hoe zouden wij van deze 8 een 10
kunnen maken?
Hopelijk zien we u snel terug bij Jongeneel Verpakkingen!
Alsnog konden de vriendelijke dames mij helpen aan het juiste brievenbusdoosje. Top! Bedankt!
15 November 2024
Thijs
Waddinxveen
Beste Thijs,
Fijn om te horen dat uw zoektocht naar het juiste brievenbusdoosje is geslaagd.
We helpen graag.
Tot de volgende keer!
Gert-Jan denkt mee met je ideeën is klant vriendelijk en bovenal gezellige gespreken!
10 October 2024
susan
noord holland
Beste Susan,
Hartelijk dank voor je mooie woorden!
Erg fijn om te horen. We vinden het belangrijk om samen te werken en mee te denken met onze klanten.
Tot de volgende keer!
Zeer positief. Heel behulpzaam. Veel gezelligheid. Mooie spullen.
7 October 2024
Yvonne Romein
ZUIDLAND
Beste Yvonne,
Bedankt voor je mooie woorden! 😊 We vinden het geweldig dat je onze spullen waardeert en dat je de gezelligheid bij ons hebt ervaren.
We hopen je snel weer te zien bij Jongeneel Verpakkingen! 🎁✨
Verschillende keren koffie gekregen en als afsluiting een tosti. Mooie winkel, heel veel keus en ze denken echt met je mee.
7 October 2024
Andrea de Leeuw
Den Bommel
Beste Andrea,
We zijn super blij om te horen dat je zo tevreden bent met ons assortiment en onze service! 🙌 Het is ons doel om iedereen met een glimlach en een kopje koffie te ontvangen – en die tosti hoort er gewoon bij! 😊 We blijven graag met je meedenken voor alle cadeau- en verpakkingsoplossingen. Hopelijk zien we je snel weer in de showroom!
Wat een super fijne flexibele service! Er wordt zeer klantgericht meegedacht, er wordt altijd gedacht in mogelijkheden, snelheid en flexibiliteit is zeer hoog. Wij zijn erg blij met de samenwerking, ga zo door!
11 July 2024
Yvonne
Amsterdam
Beste Yvonne,
Goed om te horen dat u zo tevreden bent en zo goed bent geholpen! Dit is ten alle tijden ons streven. Wij zullen zeker zo doorgaan!
Dankuwel.
Topbedrijf Ervaring klantgericht En super contact met Rick Pennewaard
7 May 2024
Alle Martem
Ermelo
Beste Alle Martem,
Wij zijn erg blij om te horen dat u zo tevreden bent! We streven ernaar om onze klanten altijd zo goed mogelijk te helpen en te woord te staan.
Bedankt voor het schrijven van deze review.
22 April 2024
Femke
Gouda
Beste Femke,
Wij zijn erg blij om dit te horen!
Jongeneel Verpakkingen
Contact gehad met klanten sevice,kon niet inloggen maar samen probleem opgelost. Hierna orde geplaats op goede vrijdag en geleverd op dinsdag na pasen. Super geregeld,ook voor de kleine ondernemer.
2 April 2024
M.J Reijmerink
Almelo
Beste M.J Reijmerink,
Wij zijn heel blij om te horen dat u zo tevreden bent met onze service.
Wij doen ons best om iedereen zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn.
Jongeneel Verpakkingen
Bestelling in de ochtend geplaatst. Betaling was niet goed doorgekomen, maar wel bij mij afgehouden. Mail met afschrift gestuurd, en meteen werd alles in gang gezet. Ik had mijn bestelling de volgende morgen al binnen. Alles was netjes verpakt. Super goed geregeld dus!
14 March 2024
Suzan
Hoogmade
Beste Suzan,
Fijn om te horen dat alles is goedgekomen. Wij staan ervoor om onze klanten zo goed en spoedig mogelijk te helpen.
Fijn dat dit weer gelukt is.
Jongeneel Verpakkingen
Altijd bestellen via duidelijke website met correcte voorraden. Levering en facturering ook altijd volgens afspraak! Volledig tevreden klant (al jaren)
12 March 2024
De Leckernij
Werkendam
Beste,
Super fijn om te horen! Wij zijn blij om te lezen dat u al jaren een tevreden klant bent!
Dank u wel voor het delen van uw ervaring.
Jongeneel verpakkingen
Super geholpen!
29 February 2024
Alvaro
Leeuwarden
Beste Alvaro,
Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent.
Graag tot de volgende keer
Jongeneel verpakkingen
Super gewoon, ik kende jullie van Kaatje Jans al en was altijd tevreden over de producten. Alleen zou ik graag in het vervolg de rechthoekige bakjes van 250cc in het zwart willen. verder was alles perfect in orde.
8 February 2024
Wilko Theunissen
Geldrop
Beste Wilko Theunissen,
Fijn dat u zo tevreden bent!
Het rechthoekige bakje van 250cc in het zwart hebben wij gewoon op voorraad.
Hierbij het artikelnummer: 444824
en de link:
www.jongeneelverpakking.nl/NL/ds-à-1000-pp-bak-rechthoek-zwart-250-cc
Goede service snelle levering
26 January 2024
Bert
Zeewolde
Jongeneel Verpakkingen is een familiebedrijf en sinds 1893 gevestigd in Gouda. Zij beschikt op de Meridiaan 9 over een showroom van circa 450 m2 en een magazijn van 2000 m2 (12 meter hoog) waar tussen de 8.000 en 9.000 verschillende artikelen op voorraad liggen. Ten slotte is dat ook de taak van een groothandel. Naast deze locatie beschikt zij voor bulkvoorraad over nog een magazijn van 800 m2.
Meridiaan 9
2801 DA Gouda