Het product dat ik zocht was snel gevonden in de webshop. Het bestelproces is simpel. Mijn bestelling werd heel snel geleverd. En niet geheel onbelangrijk, het product bevalt goed en is meteen ingezet voor gebruil.
Afgelopen week twee kettlebells opgehaald. Goede kwaliteit en ben erg vriendelijk geholpen. Zeker een aanrader
Goede service en prachtige producten met een snelle levering!
Mark denkt fantastisch me je mee! Hij zorgt er voor dat alle tip top in orde is, en wat binnen ieders mogelijkheden ligt. De kwaliteit van de materialen is ook héél goed! Wij zijn heel tevreden!
Goede kwaliteit producten en erg te spreken over de communicatie & hele snelle levering!
Stevig materiaal, snelle levering
Geweldige producten voor crossfit
Alles prima
Korte lijntjes, snelle levering. prima kwaliteit
Ik heb de producten nog niet getest mar de klantenservice krijg vijf sterren. Snel antwoord, goede oplossingen geboden.
Hele mooie kettlebell voor een goede prijs. Op marktplaats niets fatsoenlijks kunnen vinden. En heel snel geleverd. Leuke klantvriendelijke shop.
Ik had besteld tijdens de vakantie van Gorilla gri en daar kreeg ik netjes een mailtje over. Verzending was daardoor iets later maar verder alles perfect. Mooie kettlebells besteld en geleverd gekregen. Alles werdt perfect op een pallet aangeleverd en de bezorger belde mij ook en heeft mij nog even geholpen. Dus niks op aan te merken alles perfect en mooie spullen!
Vriendelijk en oplossingsgericht
Levering duurde lang door vakantie.helaas. Maar after sales maakte het goed .
Pim, Jammer om te lezen dat je ontevreden bent over de levertijd. Bij het bezoeken van onze website wordt er een pop up getoond waarin wordt aangegeven dat wij gesloten zijn vanwege de zomervakantie en dat orders geplaatst tussen 24 july en 24 Augustus weer verzonden worden vanaf 25 Augustus. Tevens wordt dit in de orderbevestiging duidelijk aangegeven. Wellicht zijn deze beide mededelingen aan je aandacht ontsnapt en heb je nu een ontevreden gevoel over de levertijden van GorillaGrip. Echter is dit incidenteel en enkel tijdens onze vakantie periode waarin wij weer op adem zijn gekomen en nu met volle kracht weer aan het verpakken en verzenden zijn! Mark Veldman – Team GorillaGrip
Originele beoordeling
gewoon wachten tot de wond zich herstelt gaat sneller dan wachten op de fix van Gorilla.
Wacht al een maand op mijn bestelling. Nu nog steeds onderweg en niet ontvangen.... Product ben ik bekend mee en is kwalitatief goed, maar levering duurt erg lang. Erg ontevreden hierover! Als je niet te lang wil wachten op je bestelling zou ik dit niet aanbevelen.
Tim Jammer om te lezen dat je ontevreden bent over de levertijd. Bij het bezoeken van onze website wordt er een pop up getoond waarin wordt aangegeven dat wij gesloten zijn vanwege de zomervakantie en dat orders geplaatst tussen 24 july en 24 Augustus weer verzonden worden vanaf 25 Augustus. Tevens wordt dit in de orderbevestiging duidelijk aangegeven. Wellicht zijn deze beide mededelingen aan je aandacht ontsnapt en heb je nu een ontevreden gevoel over de levertijden van GorillaGrip. Echter is dit incidenteel en enkel tijdens onze vakantie periode waarin wij weer op adem zijn gekomen en nu met volle kracht weer aan het verpakken en verzenden zijn! Mark Veldman – Team GorillaGrip
Supersnel geleverd. Top kettlebells 36kg. Mooie prijs vanwege de korting .;)
I ordered two 20kg kettlebells. Price was good for high quality product. Delivery was quick and packaging was very solid. Excellent.
ik ben dik te vreden met de service en de producten
De webshop was schijnbaar vernieuwd waardoor de verzendkosten initieel wat merkwaardig werden berekend. Eigenaar stuurde in het weekend zelfs een mailtje met suggestie hoe we het kunnen oplossen. Verzending is snel en netjes (voor zwaardere bells) op een pallet. De bells zijn goed gelakt en zo lijkt goed uitgelijnd
Webshop en producten duidelijk en goede prijs. Goede service en communicatie ook. Aanrader !
Fiets besteld, volgende dag werd deze persoonlijk afgeleverd door Mark. Supersnelle levering en vriendelijk geholpen.
Goed product. Goedkoop. Goede en snelle service.
Makkelijk in overleg doen moeite voor de klant
Fijne communicatie en snelle verzending.
Handelsweg 7
7921 JR Zuidwolde
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Trainen in je box, gym, PT-studio, de sportschool of gewoon thuis? Waar je ook traint, het begint allemaal bij GorillaGrip. Wij hebben een uitgebreid assortiment functionele trainingsproducten & workout installaties voor jou klaarstaan. Alles is geselecteerd op basis van performance en kwaliteit, zodat jij onbezorgd kunt trainen. Uit voorraad leverbaar of voor jou op maat gemaakt. Het grote trainingsmateriaal wordt in onze eigen fabriek in Nederland gemaakt. Op die manier kunnen wij gegarandeerd de beste kwaliteit leveren voor jou.