Goed advies en fijne service

Ik ben goed geadviseerd. En fijn dat er een alternatief product werd aangeboden.

Vlotte levering en goed materiaal.

Ik heb de weerstandsbanden. Goed sterk materiaal. Heel wat beter dan die siliconen(?).

Prettig

De website is duidelijk en de bestelling is heel vlot verlopen. Tevreden over het product!

Goede klantenservice

Ik dacht dat mijn zending door de bezorgdienst kwijt was geraakt, en mailde GorillaGrip hierover. Binnen een uur had ik een reply waarin werd uitgelegd dat ik me hierover geen zorgen hoefde te maken en ik de kettlebell hoe dan ook zou ontvangen. Bedankt Mark!

• Bestelproces

Goede communicatie en snelle levering

Prettig contact en mooie spullen ontvangen!

Bij Gorillagrip snelle reactie en levering. Echt TOP

Matig

Het werkt prima, maar ik vond het erg matig dat er geen schroeven/pluggen bij zaten om te bevestigen aan de muur. Vrij prijzig, prima, maar maak het dan compleet.

• Bestelproces N.v.t.

Fijn Materiaal

Fijn en mooi materiaal, perfect voor onze Studio

Super service

Zeer betrouwbaar en goed bereikbaar

Helder, correct en snel

Goede website met een overzichtelijke bestel-procedure, goede en correcte communicatie via mail en duidelijke informatie over bezorging

• Bestelproces

snelle levering en goede producten

Snelle afhandeling, al jaren! En de supplementen die ik bestel zijn van hoge kwaliteit.

Prima kwaliteit

De competition kettlebell voldoet aan al mijn verwachtingen van een goede kettlebell.

• Bestelproces

Snelle service, mooie spullen!

Ik heb voor het eerst bij Gorrilagrip besteld. Mijn pakketje werd snel geleverd en alles zag er keurig uit. Fijne kwaliteit. Mijn dochter kan weer lekker weightliften!

• Bestelproces

Topkwaliteit in een mooi jasje

3 competition kettlebells in huis van gorillagrip. Ontzettend fijne grip en coating waardoor je handen en polsen niet onnodig belast worden. Blijven ook na jaren in perfecte staat.

Smooth

Fast delivery and good quality!

Zeer zeer zeer tevreden

Deadlift pr naar 200KG +. Grip met magnesium chalk helpt enorm!

super service

Speedrope zakjes bestel gevraag als ik ze kon ophalen. Keurig een reactie was geen probleem lag voor mij klaar..

Uitstekende service

Ik kon mijn Kettlebells na telefonisch contact ophalen. Goede producten en enorm klantvriendelijk.

Timer defect

Ik heb een timer gekocht en die was met een jaar stuk. Kreeg een andere opgestuurd. Helaas begaf deze ook binnen een jaar. Zonder gedoe kreeg ik mijn geld terug gestort. Ik zou wel een andere timer willen kopen bij gorilla, maar zij hadden maar 1 timer met een accu. Helaas!

• Bestelproces

Snelle contacten, prettige, spontane sfeer. goeie kwaliteit.

Keurig verpakt!

• Bestelproces

Zeer vriendelijk, deskundig en service gericht

Zie boven

Werkt goed!

Maandag na de training verschillende open plekken op mijn handen. Daarna op aanraden dit product snel besteld. Woensdagmiddag al in huis en direct begonnen met smeren. Snel herstellend resultaat! Erg tevreden

• Bestelproces

Bestellen ging makkelijk, snelle levering en een simpelweg goed product geleverd!!

Handelsweg 7

7921 JR Zuidwolde

085 022 06 11

Over Gorillagrip

Trainen in je box, gym, PT-studio, de sportschool of gewoon thuis? Waar je ook traint, het begint allemaal bij GorillaGrip. Wij hebben een uitgebreid assortiment functionele trainingsproducten & workout installaties voor jou klaarstaan. Alles is geselecteerd op basis van performance en kwaliteit, zodat jij onbezorgd kunt trainen. Uit voorraad leverbaar of voor jou op maat gemaakt. Het grote trainingsmateriaal wordt in onze eigen fabriek in Nederland gemaakt. Op die manier kunnen wij gegarandeerd de beste kwaliteit leveren voor jou.