Snelle levering van goede schijven, komen zeer goed van pas in mijn training en zijn makkelijk mee te nemen in de sporttas

Great service!

Kettlebell arrived 24h after purchase. Product is of high quality.

• N/A

Top bedrijf

Een bedrijf wat doet wat die zegt, spullen snel en juist ontvangen en hele goede kwaliteit.

Great product, great service

Thanks!

Werk zoals gezegd wordt

Werkt zoals gezegd wordt. Verwondingen op de palm van mijn hand helen duidelijk sneller dan zonder ripfix.

Super.

Alles netjes op tijd.

Drop blocks 30 cm uitstekend

Zeer goed en mooie kwaliteit. snelle levering.

• Bestelproces N.v.t.

Binnen 24u geleverd

Binnen 24u geleverd

• Bestelproces

Bestelling was binnen 2 dagen in huis!

Snelle en efficiënte service.

• Bestelproces

Altijd snel leveren. Producten van zeer goede kwaliteit.

Geweldige service.

Problemen veroorzaakt door PostNL werden perfect opgelost.

• Bestelproces

Hoge kwaliteit en prima service!

Heeft oog voor de grote klant maar ook zeker zoals in mijn geval de kleinere klant. Geeft advies en ondersteunt indien nodig. Keep up the good work! Sportieve groet Marius,Fitbox Meppel.

Super services

Snelle levering. Super services. Helaas was mijn procuct defect. Maar dit is werd snel afgehandeld en er wordt direct eenoplossing aangeboden.

• Ontvangen product(en) N.v.t.

Supersnel

Duidelijke website en snelle levering!

• N/A

Zoals verwacht.

Snelle levering en in zeer goede staat. De kettelbells zijn zeer goed afgewerkt en comform specificaties. De kleur laat heel gemakkelijk los, anders zeer goed product. Prijs kwaliteit is zeer goed.

Altijd klaar staan en goed meedenken!

Sinds ik contact heb met Gorilla grip voel ik me altijd zeer goed geholpen en gehoord. Ze weten altijd het juiste en eerlijke advies te geven.

• Bestelproces

Prima producten. Ik had een klein probleem met de bezorging, niet hun schuld, maar zeer snel en uitstekend geholpen door klantenservice. Kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben.

• Bestelproces

Goede kwaliteit-prijsverhouding, snelle levering en goede communicatie

Zeer mooie kwaliteit van het materiaal dat er wordt aangeboden. Binnen een dag geleverd. Goede communicatie over de bestelling en de levering. Zeer aan te bevelen.

• Bestelproces

Snelle levering en de Rip Fix is erg fijn!

Met pull ups m’n ringvinger open gehaald, op aanraden de Rip Fix van Gorrilagrip gekocht om erop te doen zodat het sneller geneest. Werkt echt heel fijn, merk dat m’n vingers snel genezen.

• Bestelproces

STOP met sponsoring van corrupte The Nationals!

Gelieve uw sponsoring van The Nationals per direct stop te zetten. Dit is geen eerlijke competitie namelijk. Bewijzen kan ik u aanleveren.

• Bestelproces

Zeer goede en snelle service

Bij vragen wordt er snel gereageerd en er wordt een passende oplossing aangeboden.

Top.

Goed.

Altijd goede service!

Ik haal al sinds 2018 mijn materiaal bij Gorillagrip en ben zeer te spreken over de kwaliteit en service. Wat jij maar zou willen qua rig proberen zij ook echt te realiseren. Top!

• Bestelproces

Ik heb weer een mooie competitie Kettlebell erbij

Weer een top KB erbij

• Bestelproces

Uitstekende kwaliteit en service van GorillaGrip

Ik ben al enkele jaren klant van GorillaGrip. De kwaliteit is top en de service nog beter! Kortom: erg tevreden.

Handelsweg 7

7921 JR Zuidwolde

085 022 06 11

Over Gorillagrip

Trainen in je box, gym, PT-studio, de sportschool of gewoon thuis? Waar je ook traint, het begint allemaal bij GorillaGrip. Wij hebben een uitgebreid assortiment functionele trainingsproducten & workout installaties voor jou klaarstaan. Alles is geselecteerd op basis van performance en kwaliteit, zodat jij onbezorgd kunt trainen. Uit voorraad leverbaar of voor jou op maat gemaakt. Het grote trainingsmateriaal wordt in onze eigen fabriek in Nederland gemaakt. Op die manier kunnen wij gegarandeerd de beste kwaliteit leveren voor jou.