Goede kwaliteit, goede prijs, goede service.

Ze maken waar wat ze zeggen.

• Bestelproces

snel verwerkte bestelling en snel in huis

Producten, in mijn geval supplementen, van zeer goede kwaliteit!

• Bestelproces

Snel geleverd en goed product

Duidelijke website en snelle levering.

• Bestelproces

Fantastische service, snel contact en levering

GorillaGrip heeft onze HomeGym ingericht. We zijn ontzettend onder de indruk van de service, het meedenken en het snelle handelen. Top bedrijf!

Snel en goed

Snel en goed

Snelle verzending en topkwaliteit

We bestellen vaker bij Gorillagrip en zoals altijd zeer snel thuisbezorgd en topkwaliteit!

• Bestelproces

Er wordt enorm goed meegedacht naar oplossingen.

Bumperplates!

Zeer snelle en juiste service! Bumperplates zijn van kwaliteit en zien er netjes uit.

• Bestelproces

Gorillagrip is duidelijk, betrouwbaar en levert de beste materialen.

Gorillagrip is mijn partner om mijn klanten te voorzien in de beste materialen. Mijn klanten zijn mensen die beginners zijn in het bewegingslandschap, samen met onze remote personal trainingen kunnen we onze klanten stap voor stap meenemen in hun progressie. Voor elke fase kunnen we hen voorzien van het juiste materiaal. Samen creëren we Superheroes! @we_create_superheroes

• Bestelproces

Qua communicatie en service, top!!

Super snelle levering

Was weer top

Mijn gewichten voor de barbell weer aangevuld en dat ging weer probleemloos. Fijne webshop.

• Bestelproces

Great products & service!

Keep up the good work!

Handelsweg 7

7921 JR Zuidwolde

085 022 06 11

Over Gorillagrip

Trainen in je box, gym, PT-studio, de sportschool of gewoon thuis? Waar je ook traint, het begint allemaal bij GorillaGrip. Wij hebben een uitgebreid assortiment functionele trainingsproducten & workout installaties voor jou klaarstaan. Alles is geselecteerd op basis van performance en kwaliteit, zodat jij onbezorgd kunt trainen. Uit voorraad leverbaar of voor jou op maat gemaakt. Het grote trainingsmateriaal wordt in onze eigen fabriek in Nederland gemaakt. Op die manier kunnen wij gegarandeerd de beste kwaliteit leveren voor jou.