Heel snel en netjes verzonden!

Heel blij met het behang, precies zoals omschreven! Snel geleverd met een leuke attentie!

• Wat maakte jouw ervaring bij Bibelotte goed? Wat kunnen wij bij Bibelotte eventueel beter doen? Snel verzonden
  • Zou je in het vervolg weer een bestelling plaatsen via Bibelotte? Ja

Fijne levering, prachtige kleur Framboos! Goed dekkend!

• Wat maakte jouw ervaring bij Bibelotte goed? Wat kunnen wij bij Bibelotte eventueel beter doen? N.v.t.

Meedenkend en goede service

Via de app om advies gevraagd, vervolgens de geadviseerde kleurstalen besteld en op eigen initiatief hadden ze er een extra kleurstaal bijgeleverd, welke het uiteindelijk is geworden. Ik moet de kamer nog schilderen, dus over de verf zelf kan ik nog niks zeggen, maar heel fijn contact, snelle levering en servicegericht.

• Zou je in het vervolg weer een bestelling plaatsen via Bibelotte? Ja

Heel blij met bestelde product en levering!

Zeer vlotte levering en een goede communicatie met de klantenservice.

• Wat maakte jouw ervaring bij Bibelotte goed? Wat kunnen wij bij Bibelotte eventueel beter doen? Communicatie met de klantenservice wat vlot, vraag snel beantwoord.

Prachtig materiaal

Vandaag de wandplankjes binnen gekregen. En ze hangen ook al op. Heel gezellig. Snelle levering, heel mooi afgewerkt.

• Wat maakte jouw ervaring bij Bibelotte goed? Wat kunnen wij bij Bibelotte eventueel beter doen? Onwijs leuke spullen en een snelle levering. Tip: assortiment nognwat uitbreiden richting tienerkamers.

Snelle levering van stalen

Stalen besteld voor het kiezen van de kleur. Deze zijn snel geleverd.

• Zou je in het vervolg weer een bestelling plaatsen via Bibelotte? Ja

Prima, besteld en snel ontvangen

Prima, besteld en snel ontvangen Leuke producten Fijn dat er samples zijn.

• Wat maakte jouw ervaring bij Bibelotte goed? Wat kunnen wij bij Bibelotte eventueel beter doen? Makekelijke site, snel ontvangen

mooie kleuren verf

Ik gebruik verschillende kleuren verf voor uiteenlopende doeleinden. Naast dat het leuk gekozen namen zijn, zijn het echt mooie kleuren. De dekking vond ik eerst een beetje tegenvallen, het moest altijd minstens 2x, vooral bij hout met veel knoesten. Na contact kreeg ik advies eerst een grondgrond te gebruiken, nu dekt het in 1 keer.

• Zou je in het vervolg weer een bestelling plaatsen via Bibelotte? Ja

De kleurstalen waren netjes verpakt en snel geleverd.

• Wat maakte jouw ervaring bij Bibelotte goed? Wat kunnen wij bij Bibelotte eventueel beter doen? Makkelijk contact te maken via Whatsapp

Zeer goede ervaring

We hebben meerdere behangstalen besteld. Deze werden snel geleverd en waren heel leuk ingepakt. We gaan snel behang bestellen want de stalen waren van uitstekende kwaliteit!

• Zou je in het vervolg weer een bestelling plaatsen via Bibelotte? Ja

Snelle levering, prachtig behang. Goede instructies en makkelijk te hangen. Heel blij, een aanrader.

• Wat maakte jouw ervaring bij Bibelotte goed? Wat kunnen wij bij Bibelotte eventueel beter doen? Goed verpakt en giede instructies.

Heerlijk beddengoed!

Iedere keer weer een succes. Heerlijk zacht en kwalitatief prachtig beddengoed. Blijft mooi na wassen, ook na lange tijd. Maar ook de andere producten van Bibelotte zijn zo mooi!

• Wat maakte jouw ervaring bij Bibelotte goed? Wat kunnen wij bij Bibelotte eventueel beter doen? Fijne overzichtelijke site, snelle afhandeling, mooi Nederlands product

Snel en duidelijk

Van kijken of de website tot aan de bezorging was alles snel, gemakkelijk en duidelijk. Wat wil je nog meer? Veder shoppen dus!

• Wat maakte jouw ervaring bij Bibelotte goed? Wat kunnen wij bij Bibelotte eventueel beter doen? Snel, duidelijk gemakkelijk
  • Zou je in het vervolg weer een bestelling plaatsen via Bibelotte? Ja

Fijn en snel de behangstalen in huis gehad. Fijn en groot genoeg formaat. Nu kunnen we de behangrollen erbij gaan bestellen. Benieuwd naar het eindresultaat!

• Zou je in het vervolg weer een bestelling plaatsen via Bibelotte? Ja

Goede kwaliteit en prachtige kleuren!

Meerdere behangstalen besteld waardoor ik een goede keus heb kunnen maken. Ook het kleurenadvies bij het behang kwam goed van pas!

Prachtig stevig behang!

Het retro behang met duidelijke beschrijving, was in een paar uur op de muur geplakt. Ik ben ontzettend blij met het resultaat.

• Wat maakte jouw ervaring bij Bibelotte goed? Wat kunnen wij bij Bibelotte eventueel beter doen? Maak de banen 280 cm lang, want in mijn huidige woning is de muur-plafondafstand al 270 cm...dan heb je net even iets meer speling

Fijne kwaliteit verf

Er was zoveel keus qua kleuren dat we niet goed konden kiezen. We kregen goed advies over welke kleuren het beste pasten bij onze ruimte. De verf was ook goede kwaliteit!

• Zou je in het vervolg weer een bestelling plaatsen via Bibelotte? Ja

Zeer klantvriendelijk en mooie producten.

De wandplank was snel geleverd en keurig verpakt. Een plank was afwijkend, we kregen zonder problemen een nieuwe toegestuurd.

• Wat maakte jouw ervaring bij Bibelotte goed? Wat kunnen wij bij Bibelotte eventueel beter doen? Goede service. Wat beter zou kunnen: het monteren van de wandplanken moest zeer nauwkeurig, wat zou helpen is een sjabloon meesturen om de boorgaten op de muur te kunnen aftekenen.

Prachtig behang!

Kleurstaal besteld voor de nieuwe kamer van onze dochter. Super snel in huis en prachtig behang. We gaan er een super kamertje van maken voor haar!

• Wat maakte jouw ervaring bij Bibelotte goed? Wat kunnen wij bij Bibelotte eventueel beter doen? Snelle verzending, fijn dat er kleuren tips gegeven worden

Mooi kwalitatief behang

Super mooi en kwalitatief hoogstaand behang!

Altijd een glimlach als je bij Bibelotte bestelt (:

Al jaren halen we bij Bibelotte zowel verf als behang, maar ook beddengoed - muurstickers - knuffelkussentjes .. over al in huis vind je wel en vleugje Bibelotte-vibe terug. Zo leuk alles en hoe handig dat alle kleuren bij elkaar passen - stop met tobben en staaltjes van de bouwmarkt, het denkwerk heeft Bibelotte al voor je gedaan. En last but not least zijn de ondernemers erachter ook nog eens hele fijne, enthousiaste, meedenkende & attente mensen. Do I need to say more? (:

• Wat maakte jouw ervaring bij Bibelotte goed? Wat kunnen wij bij Bibelotte eventueel beter doen? Altijd meedenken, zo fijn!
  • Zou je in het vervolg weer een bestelling plaatsen via Bibelotte? Ja

Staaltjes besteld; behang en verf, super snel verzonden en mooie grote stalen zodat je echt goed kunt kijken en beslissen!

• Wat maakte jouw ervaring bij Bibelotte goed? Wat kunnen wij bij Bibelotte eventueel beter doen? Snelle verzending, duidelijke stalen
  • Zou je in het vervolg weer een bestelling plaatsen via Bibelotte? Ja

Ik heb een verfstaaltje besteld, snelle levering en prachtige kleur!

• Zou je in het vervolg weer een bestelling plaatsen via Bibelotte? Ja

Goede service en mooie meubels

Super blij met ons mooie opbergmeubel! Zo is het speelgoed mooi opgeborgen en het staat ook nog eens heel gezellig. En hele goede en vriendelijke klantenservice. Een aanrader!

• Wat maakte jouw ervaring bij Bibelotte goed? Wat kunnen wij bij Bibelotte eventueel beter doen? Goede klantenservice

Prachtig behang

Heb stalen opgevraagd van behang en het was heel snel binnen. Prachtige kwaliteit en kleuren. Fijn om op deze manier straks in mijn nieuwe huis te kunnen kijken welke het beste past.

Frankeneng 17 C

6716AA Ede

Over Bibelotte

Bibelotte is een bedrijf dat in 2007 is opgericht door Jacoline. Bij gebrek aan toffe, unieke, -niet standaard- decoratie voor de kinderkamer was het idee ontstaan en zo geschiedde. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een bron van inspiratie voor het hele gezin. Van multifunctionele meubels tot prachtig behang, verfcollecties en nog veel meer moois. Alles ontworpen èn geproduceerd op Nederlandse bodem. Om van jouw huis een echt familiehuis te maken.