Mooie producten! Heerlijke kleuren

Bibelotte vrolijkt elk huis op en de kleuren blijven heel lang mooi!

• Wat maakte jouw ervaring bij Bibelotte goed? Wat kunnen wij bij Bibelotte eventueel beter doen? N.v.t.

Fijne stalen!

Groot genoeg!

Super snelle levering

Ik had een staaltje voor behang besteld en had het super snel binnen . Ook enorm verrast over de kwaliteit , zodra we de sleutel hebben van het nieuwe huis gaan we meteen het behang bestellen .

Prachtige verf

Wat een mooie kleur met bijpassend behang!! Blij mee!! Werd snel geleverd!

• Zou je in het vervolg weer een bestelling plaatsen via Bibelotte? Ja

Mooi behang, snel bezorgd!

Erg mooie producten. Behang was zoals verwacht obv foto’s, heel mooi. Volgens schoonouders ook makkelijk aan te brengen. Leuk dat er ook kleur-combineer-suggesties bij zaten. We hadden wat laat besteld, maar behang werd al na 2 dagen bezorgd, erg fijn!

• Wat maakte jouw ervaring bij Bibelotte goed? Wat kunnen wij bij Bibelotte eventueel beter doen? Mooi overzicht, combineer advies, snelle bezorging

Leuk pakketje

Staaltje behang ontvangen, fijn. Leuk dat er een poster bij zat :)

• Wat maakte jouw ervaring bij Bibelotte goed? Wat kunnen wij bij Bibelotte eventueel beter doen? Snelle verzending
  • Zou je in het vervolg weer een bestelling plaatsen via Bibelotte? Ja

Kleurstalen voor meubel Eldar besteld en snel ontvangen. Fijn om op deze manier een keuze te kunnen maken uit één van de mooie zachte kleuren van het meubel.

Top!!

Kleine set gekocht voor de kinderkamer. Makkelijk te bevestigen en staat heel erg mooi! Aanrader!!

Mooi, snel en attent

De producten zijn sowieso allemaal prachtig om te zien! Ik bestelde een klein (maar fijn) setje muurstickers. Het werd snel bezorgd in mooie verpakking en ik kreeg er ook nog een cadeautje bij!

Heel prettig snel verstuurd

Mooie service

Heel fijn

Voor het eerst behangen maar wat gaat dat prettig met Bibelotte behang!

• Zou je in het vervolg weer een bestelling plaatsen via Bibelotte? N.v.t.

Staaltjes voor behang besteld. Bijpassende staaltje voor muurverf gekregen, wat goed! Snelle levering

• Zou je in het vervolg weer een bestelling plaatsen via Bibelotte? Ja

Mooi behang en beddengoed!

Heel mooi stevig kwalitatief goed behang. En superleuke (retro) prints.

Geweldig.

Alles in huis voor een super leuke kinderkamer.

• Wat maakte jouw ervaring bij Bibelotte goed? Wat kunnen wij bij Bibelotte eventueel beter doen? Leuk persoonlijk advies.
  • Zou je in het vervolg weer een bestelling plaatsen via Bibelotte? Ja

Super snel geleverd en mega dekkend

Hele mooie verf besteld bij bibelotte. Snel bezorgd, en kleur staat prachtig op onze kast, Ik bestel zeker nog een keer.

• Zou je in het vervolg weer een bestelling plaatsen via Bibelotte? Ja

Super mooi behang met bijpassende verf!

Voor de kamer van mijn dochter kocht ik behang en verf die daarbij geadviseerd werd. Verzending was super snel, fijn behang met een duidelijke beschrijving. En mooie verf! Heel blij met het resultaat!

Erg mooie verf

Snel geleverd en erg blij met de verf. Moet nog wel verven, maar ik krijg al zoveel complimenten over de verfkleur.

• Wat maakte jouw ervaring bij Bibelotte goed? Wat kunnen wij bij Bibelotte eventueel beter doen? Snelle levering, leuk verpakr
  • Zou je in het vervolg weer een bestelling plaatsen via Bibelotte? Ja

Snelle service en goede communicatie

Fijne service en snelle bezorging van de stalen die ik heb besteld. Het behang is van prachtige kwaliteit.

• Zou je in het vervolg weer een bestelling plaatsen via Bibelotte? Ja

Ik heb de staaltjes besteld voor het speelmeubel. Goed verpakt en snel bezorgd. Nu nog kiezen welke kleur we nemen voor ons speelmeubel ;-)

Gewoon goed

Mooi behang en verf. Ik heb eerst gebeld met jullie. kreeg genoeg informatie over wat het beste bij elkaar past en wat ik nodig zou hebben. Gelijk besteld en erg blij mee. Een aanrader!!

Staaltjes

Staaltjes van behang en verf besteld. Deze waren snel binnen en van goede kwaliteit.

• Zou je in het vervolg weer een bestelling plaatsen via Bibelotte? Ja

Goede kwaliteit en gemakkelijk aan te brengen!

Prachtige soorten behang! Goede kwaliteit en gemakkelijk aan te brengen. Heb meteen weer 2 rollen besteld!

Fijne dekkende verf

Ik heb de kleuren biscuit en pistache gebruikt voor in de hal. Naast dat de kleuren mooi bij elkaar staan is de verf ook van goede kwaliteit. De kleur biscuit gaat sowieso meer gebruikt worden door de rest van het huis. Het brengt veel warmte zonder teveel aandacht te vragen. Heel blij met deze verf.

• Wat maakte jouw ervaring bij Bibelotte goed? Wat kunnen wij bij Bibelotte eventueel beter doen? De kleurstaaltjes, kleuren van nu en in mooie combinaties
  • Zou je in het vervolg weer een bestelling plaatsen via Bibelotte? Ja

Je krijgt advies op maat en snelle reactie! Blij!

• Wat maakte jouw ervaring bij Bibelotte goed? Wat kunnen wij bij Bibelotte eventueel beter doen? Prachtig behang

Hele fijne site!

Bibelotte heeft genoeg soorten behang met daarbij goede tips voor verfcombinaties.

• Wat maakte jouw ervaring bij Bibelotte goed? Wat kunnen wij bij Bibelotte eventueel beter doen? Evt. meer foto's waarop de verschillende kleurencombinaties met het behang te zien zijn in kamers.

Frankeneng 17 C

6716AA Ede

Over Bibelotte

Bibelotte is een bedrijf dat in 2007 is opgericht door Jacoline. Bij gebrek aan toffe, unieke, -niet standaard- decoratie voor de kinderkamer was het idee ontstaan en zo geschiedde. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een bron van inspiratie voor het hele gezin. Van multifunctionele meubels tot prachtig behang, verfcollecties en nog veel meer moois. Alles ontworpen èn geproduceerd op Nederlandse bodem. Om van jouw huis een echt familiehuis te maken.