Prachtige stalen ontvangen, leuke verfkleuren kunnen uitkiezen. Zowel de proefstalen als de verf snel ontvangen. Goede kwaliteit, goede service.

• Zou je Bibelotte aanraden aan anderen? Ja

Snelle verzending en super leuke designs

Ik kwam de super leuke behangsdesigns van Bibelotte tegen op Pinterest en vond ze direct geweldig. Ik heb een aantal staaltjes besteld om te kijken welk design het leukst in de kamer van mijn dochter staat. De staaltjes werden heel snel verzonden en zo konden we gemakkelijk thuis een keuze maken.

• Waar ben je het meest tevreden over? Snelle verzending en leuke, unieke designs
  • Zou je Bibelotte aanraden aan anderen? Ja

In één woord fantastisch!

Ik heb meerdere producten van Bibelotte in huis, waarvan mijn laatste aankoop bed Soof is. Echt ontzettend blij mee! Het design is prachtig en je merkt aan alles dat dit echt kwaliteit is. Er ontbrak 1 klein onderdeeltje (nooit eerder gehad), maar dat werd direct snel en netjes opgepakt en de volgende dag had ik het in huis met een leuke extra attentie voor het ongemak. Ik ben helemaal fan van bibelotte! Nog altijd zo blij met al mijn aankopen hier.

• Waar ben je het meest tevreden over? Snelle klantenservice via mail, prachtige producten die echt van goede kwaliteit zijn, snelle levering en de attentie die jullie bij bestellingen doen hoeven niet, maar maken net wel dat beetje extra en is toch extra leuk, vandaar dat ik het noem.

Geweldig!

Zo blij met de spullen van Bibelotte, ondertussen hebben we het behang, de verf en het beddengoed al in meerdere kamertjes. Groot fan, goede en snelle service.

• Waar ben je het meest tevreden over? Mooie producten, goede service!
  • Zou je Bibelotte aanraden aan anderen? Ja

Snelle levering en mooie producten!

• Zou je Bibelotte aanraden aan anderen? Ja

Snelle service en goede stalen

Duidelijke website met snelle service. Moesten stalen hebben en die schappelijk in prijs. Wel niet behangstaal en wel papierstaal. Maar wel representatief.

• Waar ben je het meest tevreden over? Snelle service en duidelijk product

Wandplanken Selma: supermooi product

De wandplanken Selma zijn makkelijk te bevestigen, en het bevestigingsmateriaal is van goede kwaliteit. De uitstraling is erg leuk! Verder erg tevreden over de klantenservice, we konden de bestelde set zonder problemen omruilen voor een iets kleinere variant.

• Zou je Bibelotte aanraden aan anderen? Ja

Superleuke woonwinkel waar wij steeds weer terugkomen.

Wij hebben inmiddels meerdere producten van Bibelotte in huis en wij zijn hier nog steeds erg blij mee. Het is superfijn dat er goed is nagedacht over alle producten: alles mixt en matcht met elkaar, waardoor je niet snel een verkeerde beslissing maakt. Wij houden van kleurrijk wonen, maar het moet wel in rustig blijven. En dat is precies wat de producten van Bibelotte doen. Binnenkort gaan we verhuizen en wederom bestellen we dan weer mooie kleuren verf bij dit bedrijf.

• Waar ben je het meest tevreden over? Alles kan gecombineerd worden en de service is goed.

Mooie frisse collectie

Zoekende naar verf kwam ik Bibelotte tegen. Ik was gelijk enthousiast over de kleuren verf. Fris en net even anders. De verf is ook goed. Smeert erg goed en de kleuren zijn precies zoals op de foto’s op de site. Nu ook aan het kijken naar behang bij Bibelotte. En ik heb een mooie salontafel gezien. Ik ben fan.

Mooie kwaliteit!

Ik heb staaltjes besteld, deze zijn snel verzonden. Mooie kwaliteit! Gelijk een bestelling geplaatst :)

Prachtig behang

Mooie kwaliteit behang en snelle levering

• Waar ben je het meest tevreden over? N.v.t.
  • Zou je Bibelotte aanraden aan anderen? N.v.t.

Mooie afgewerkte stoel van goede kwaliteit

• Waar ben je het meest tevreden over? Snelle levering, mooi product, fijne site
  • Zou je Bibelotte aanraden aan anderen? Ja

Goeie service en kwalitatief behang

Tevreden met mijn bestelling en de service, antwoorden snel op vragen

Prachtig behang, mooie kwaliteit

Prachtige stalen behang, ik ga zeker bestellen

• Waar ben je het meest tevreden over? mooie kwaliteit, snelle levering

Snelle levering staaltjes.

Staaltjes besteld, snel geleverd en kwalitatieve en grote staaltjes, fijn om goed te kunnen beoordelen of we dit behang bij de kamer vinden passen.

• Waar ben je het meest tevreden over? Snelle levering. kwalitatieve grote proef staaltjes
  • Zou je Bibelotte aanraden aan anderen? Ja

Goede service, snelle levering, mooi product!

Opnieuw heel tevreden met de kwalitatief hoge producten van Bibelotte!

• Zou je Bibelotte aanraden aan anderen? Ja

Persoonlijke service en meedenken!

Snelle reactie op mijn e-mail en meedenken in mogelijkheden. Top!

• Zou je Bibelotte aanraden aan anderen? Ja

Super fijne en snelle service!

Ik heb paar jaar geleden al een leuke kast bij Bibelotte besteld en toen heel leuk contact gehad waarbij geen enkele vraag te veel was! Nu de behangstalen besteld en 2 dagen later had ik alles in huis, helemaal top! We gaan weer bestellen!!

• Waar ben je het meest tevreden over? De extra en persoonlijke service!

Prachtige verf & behang

Voor de kamer van onze zoon bestelden we verf en een behangetje. Het zit er prachtig uit.

Snel en netjes geleverd

Geweldig behang

Wat een prachtige kleuren en patroon heeft dit behang. Het maakt je kamer gelijk heel sfeervol!

• Zou je Bibelotte aanraden aan anderen? Ja

Snel levering en mooi behang

Snelle levering, mooie verpakking en goede kwaliteit behang. Instructies waren ook meegeleverd, maar waren even wennen.

• Waar ben je het meest tevreden over? De snelle levering en goede kwaliteit behang

Fijne website!

Fijne website! Alles is goed te vinden en er wordt goed advies gegeven over kleuren. Ook een snelle service bij bestellingen!

• Zou je Bibelotte aanraden aan anderen? Ja

We hadden proefstalen besteld. Deze had ik de volgende dag al binnen. Zeer fijn!

Goede kwaliteit

De kleurenstalen van het opbergmeubel zijn van goede kwaliteit. Ik heb op deze manier een juiste keuze kunnen maken.

Frankeneng 17 C

6716AA Ede

Over Bibelotte

Bibelotte is in 2007 opgericht door Jacoline, vanuit de zoektocht naar unieke, niet-standaard decoratie voor de kinderkamer. Wat begon als een persoonlijk idee, is uitgegroeid tot een collectie voor het hele gezin. Van multifunctionele meubels tot behang, verf en accessoires. Alles ontworpen om met je mee te groeien. Onze ontwerpen worden met zorg ontwikkeld en geproduceerd in onze eigen fabriek in Nederland. Tijdloos, doordacht en voor iedereen die rust zoekt, maar wel kleur durft te kiezen. Zo maken we van je huis een plek waar je graag samen bent.