Prachtige kleuren

Prachtige kleuren, goede en snelle service en advies. Verf is helaas niet in één keer dekkend.

• Wat maakte jouw ervaring bij Bibelotte goed? Wat kunnen wij bij Bibelotte eventueel beter doen? Snel contact via whatsapp met een vraag over de verf voor in de keuken
  • Zou je in het vervolg weer een bestelling plaatsen via Bibelotte? Ja

Snelle service en blij met de staaltjes!

Heel fijn dat we staaltjes beschikbaar waren, maakte de keuze maken makkelijker!

• Wat maakte jouw ervaring bij Bibelotte goed? Wat kunnen wij bij Bibelotte eventueel beter doen? N.v.t.
  • Zou je in het vervolg weer een bestelling plaatsen via Bibelotte? N.v.t.

Snelle en duidelijke communicatie met snel resultaat

Wilde een bestelling plaatsen en kwam er even niet uit. Mail gestuurd en er volgende een snelle en duidelijke reactie. Daarna had ik de bestelling snel in huis..

• Zou je in het vervolg weer een bestelling plaatsen via Bibelotte? Ja

Meerdere kleur en behang monsters besteld. Was snel binnen en van goede kwaliteit

• Wat maakte jouw ervaring bij Bibelotte goed? Wat kunnen wij bij Bibelotte eventueel beter doen? Snel contact goede producten

Een complete shopervaring!

Mijn twijfels, hebben ze bij Bibelotte omgezet in mogelijkheden. Hun adviezen, behang met verschillende kleurcombinaties, maakt dat het altijd goed uitpakt in het echt én je een super fijne plek kan creëeren.

• Wat maakte jouw ervaring bij Bibelotte goed? Wat kunnen wij bij Bibelotte eventueel beter doen? Meedenken met de klant, is super fijn!

Heel tevreden!

Ik heb inmiddels meerdere items van Bibelotte in huis en ben erg tevreden. Alles past goed bij elkaar en is echt kwaliteit!

• Wat maakte jouw ervaring bij Bibelotte goed? Wat kunnen wij bij Bibelotte eventueel beter doen? Goede service, fijne website en items die onderscheidend zijn
  • Zou je in het vervolg weer een bestelling plaatsen via Bibelotte? Ja

Mooie print en goede kwaliteit!

Mooi beddengoed en leuk met elkaar te combineren:)

Prachtig materiaal

Mooie kleuren en kwalitatief materiaal. Klanten service is ook erg prettig, ik had een vraag en werd goed en snel geholpen.

• Wat maakte jouw ervaring bij Bibelotte goed? Wat kunnen wij bij Bibelotte eventueel beter doen? Uniek behang met super service
  • Zou je in het vervolg weer een bestelling plaatsen via Bibelotte? Ja

Snel binnen en lijkt op wat er op de website staat

Goed, snel en plezierig

• Wat maakte jouw ervaring bij Bibelotte goed? Wat kunnen wij bij Bibelotte eventueel beter doen? Snelheid
  • Zou je in het vervolg weer een bestelling plaatsen via Bibelotte? Ja

Al meerdere keren muurverf en lakverf besteld. De kleuren zijn fantastisch mooi. De levering is super snel.. dus je kunt gelijk aan de slag. Bij ons zijn de slaapkamers en wat hoekjes beneden al 'gebibbelot'... en nu ben ik op mijn werk ook alles aan t sausen! Witte muren zouden verboden moeten worden haha.. ik zeg: 'bij twijfel... gewoon doen!!!'

• Wat maakte jouw ervaring bij Bibelotte goed? Wat kunnen wij bij Bibelotte eventueel beter doen? Super snelle levering
  • Zou je in het vervolg weer een bestelling plaatsen via Bibelotte? Ja

Snelle levering en vriendelijk contact!

Het stalen set werd snel geleverd en mijn vragen die ik had werden zeer snel, vriendelijk en kundig beantwoord.

Helemaal FAN

Ik houdt van jullie mooie spullen, van het behang tot het beddengoed, dit is helemaal mijn stijl. Heel jammer dat jullie met het beddengoed gaan stoppen.

Prachtige kleuren!

Wat een mooie verf van Bibelotte. Echt prachtige kleuren. Zo benieuwd naar het eindresultaat, nu al blij met deze kleursamenstelling.

• Zou je in het vervolg weer een bestelling plaatsen via Bibelotte? Ja

Mooi, strak, stevig, maar onnodig ingewikkeld op rol.

Helemaal blij met het motiefje en de kwaliteit. Snel geleverd ook! Wel hebben ze de banen per 2,70 gemaakt en dan zit er weer een witte strook. Het motief loopt dus niet door. Dit heeft denk ik met de print te maken, maar ik vind het verwarrend en ingewikkeld.

Investering waard

heel mooi en zeer degelijke kwaliteit. Heel blij mee!

• Wat maakte jouw ervaring bij Bibelotte goed? Wat kunnen wij bij Bibelotte eventueel beter doen? Snelle levering
  • Zou je in het vervolg weer een bestelling plaatsen via Bibelotte? Ja

Ik kreeg super snel reactie na mijn een vraag over de verfkleur op een inspiratie plaatje. Super geholpen!

Mooie kwaliteit behang

• Zou je in het vervolg weer een bestelling plaatsen via Bibelotte? Ja

Bestellen bij Bibelotte is een feestje

Snelle verzending, mooi verpakt en heel handige tool om item op te hangen.

• Wat maakte jouw ervaring bij Bibelotte goed? Wat kunnen wij bij Bibelotte eventueel beter doen? Snelle verzending, mooi verpakt

erg bevredigend

beste, het was een site die gemakkelijk te bezoeken is. tevens goede tabs om de diverse aanbiedingen te zien. makkelijk verzending aanvragen en snelle reactie en aflevering.

• Zou je in het vervolg weer een bestelling plaatsen via Bibelotte? Ja

Snelle service en mooie producten

Behang- en verfstalen besteld en werden heel snel geleverd! Producten zien er goed uit en ga dan ook n.a.v de stalen een aankoop doen.

• Zou je in het vervolg weer een bestelling plaatsen via Bibelotte? Ja

Snelle levering van prachtig behang, heel blij mee!

Mooie verfstalen

Hele goede verfstalen, heel benieuwd naar de verf zelf

• Wat maakte jouw ervaring bij Bibelotte goed? Wat kunnen wij bij Bibelotte eventueel beter doen? Goedkope verzendkosten voor verfstalen
  • Zou je in het vervolg weer een bestelling plaatsen via Bibelotte? Ja

Bibelotte maakte er een eigenwijze kinderkamer van – precies goed.

Bibelotte heeft mij geweldig geholpen met persoonlijk kleuradvies dat perfect aansluit bij het gekozen behang – het resultaat is een eigenwijze kinderkamer met lef, net even anders en juist daarom zo leuk!

• Wat maakte jouw ervaring bij Bibelotte goed? Wat kunnen wij bij Bibelotte eventueel beter doen? Kleuradvies passend bij het gekozen behang.
  • Zou je in het vervolg weer een bestelling plaatsen via Bibelotte? Ja

Snelle bezorging en super kwaliteit

• Zou je in het vervolg weer een bestelling plaatsen via Bibelotte? Ja

Inpakken en verzenden kan beter…

Het idee is mooi, maar tot 2 keer toe zendingen gehad die beschadigd waren of fabricagefout. Gat te weinig, planken beschadigd/krom. Uiteindelijk hangt het met wat kunst en vliegwerk en gelukkig hebben we door de foutieve zending met een extra plank het geheel compleet kunnen krijgen naar onze zin. Maar heel eerlijk zijn het dure planken voor hetgeen geleverd wordt.

• Wat maakte jouw ervaring bij Bibelotte goed? Wat kunnen wij bij Bibelotte eventueel beter doen? Service is prima alleen opvolging is waardeloos. Verzending en controle zou beter mogen zodat het in 1x goed gaat. Meeste beschadigingen komen niet door de verzending als ik kijk waar de beschadigingen zitten.
  • Zou je in het vervolg weer een bestelling plaatsen via Bibelotte? Nee

Frankeneng 17 C

6716AA Ede

Over Bibelotte

Bibelotte is een bedrijf dat in 2007 is opgericht door Jacoline. Bij gebrek aan toffe, unieke, -niet standaard- decoratie voor de kinderkamer was het idee ontstaan en zo geschiedde. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een bron van inspiratie voor het hele gezin. Van multifunctionele meubels tot prachtig behang, verfcollecties en nog veel meer moois. Alles ontworpen èn geproduceerd op Nederlandse bodem. Om van jouw huis een echt familiehuis te maken.