Heerlijk

Een heerlijk zacht en lekker ruikend knuffelkussen

• Waar ben je het meest tevreden over? snelle levering

Kwaliteit en kleuren mooi

Vouw in 1 vd 4 rollen, maar na melding komt er nieuwe rol

• Waar ben je het meest tevreden over? Snel respons op kreuk in behang

Prachtig!

Het dekbed en het kussen dat ik voor mijn dochter heb gekocht zijn prachtig! Goede kwaliteit en supermooie kleuren, heel blij mee!

• Waar ben je het meest tevreden over? Alles was goed

Prachtig stoeltje

Het bestelde stoeltje is echt prachtig!! Mooie kwaliteit en afwerking en heel degelijk! Voelt heel stevig.

• Waar ben je het meest tevreden over? Snelle levering en kwaliteit product

Leuk spontaan bedrijf

We zijn erg tevreden over ons bestelling, de snelle levering en bovenal het enthousiaste, meedenkende en vriendelijke personeel!

• Zou je Bibelotte aanraden aan anderen? Ja

Snelle levering van super mooie producten.

Ik heb van allerlei verschillende producten afgenomen, het fijne hiervan vind ik dat alles mooi matcht met elkaar. Een feestje om te zien. De kwaliteit is goed. Als er vragen zijn wordt een goed meegedacht. Ga zo door!

• Zou je Bibelotte aanraden aan anderen? Ja

Super blij met Madelief behang en bijpassende verf

Heel blij met de combinatie tussen de nude verf en madelief behang. Ik werd ook heel fijn geadviseerd via de WhatsApp chat :)

• Waar ben je het meest tevreden over? Super vriendelijk contact!
  • Zou je Bibelotte aanraden aan anderen? Ja

Geweldig mooie verf en behang

Snelle levering , leuk verpakt en een mooi extraatje !

Degelijk behang

Prachtig en heel sterk behang. Makkelijk te hangen. Super tevreden!

• Waar ben je het meest tevreden over? Goede klantenservice.
  • Zou je Bibelotte aanraden aan anderen? Ja

Mooie kwaliteit en goede klantenservice

Van onze schilder complimenten gekregen over de kwaliteit van jullie muurverf en het behang. Zo blij met het resultaat. Ook het contact met jullie klantenservice is super. Kortom zeer tevreden en zeker aan te bevelen.

Frankeneng 17 C

6716AA Ede

Over Bibelotte

Bibelotte is in 2007 opgericht door Jacoline, vanuit de zoektocht naar unieke, niet-standaard decoratie voor de kinderkamer. Wat begon als een persoonlijk idee, is uitgegroeid tot een collectie voor het hele gezin. Van multifunctionele meubels tot behang, verf en accessoires. Alles ontworpen om met je mee te groeien. Onze ontwerpen worden met zorg ontwikkeld en geproduceerd in onze eigen fabriek in Nederland. Tijdloos, doordacht en voor iedereen die rust zoekt, maar wel kleur durft te kiezen. Zo maken we van je huis een plek waar je graag samen bent.