Mooie kwaliteit en snelle levering

Mooie kwaliteit en snelle levering. Super leuk behang, helemaal blij mee

• Wat viel je het meest op aan je bestelling? (bijv. product, kleur, levering of service) N.v.t.
  • Zou je Bibelotte aanraden aan anderen? Ja

De webshop ziet er fris, fruitig en overzichtelijk uit. Dit maakt het winkelen prettig. Het bestelde wordt altijd correct en zorgvuldig bezorgd .

• Zou je Bibelotte aanraden aan anderen? Ja

Super fijne verf en mooie combi's

Wat ik super fijn vind aan Bibelotte is dat er ook meteen advies gegeven wordt )opd e website) welke kleuren daar mooi bij passen. Ik had een leuk behangetje gezien voor de kamer van mijn dochter en raakte geïnspireerd door het bijgaande kleur advies. Dus behang, muur en hout(lak) verf besteld en een prachtige kamer gemaakt. Echt een fijne webshop dus, ik zal vaker hier te vinden zijn :)

• Zou je Bibelotte aanraden aan anderen? Ja

Mooie behangstalen voor een nette prijs

Behangstalen zijn van nette kwaliteit en hebben een lage prijs. Tevens snelle verzending!

• Zou je Bibelotte aanraden aan anderen? Ja

Fijne klantenservice die snel en vriendelijk reageren

• Zou je Bibelotte aanraden aan anderen? Ja

Bibelotte levert altijd mooie producten

De spullen die je besteld zijn altijd heel netjes ingepakt, worden snel geleverd en de kwaliteit is top!

• Wat viel je het meest op aan je bestelling? (bijv. product, kleur, levering of service) Het is altijd super leuk ingepakt met een kleine verrassing erbij. Zo leuk om deze pakketjes open te maken.

Hele fijne behangstalen

Ik heb behangstalen besteld, die kwamen netjes met de post. Heel fijn dat dat kan, het maakt het makkelijker om een keuze te maken als je het behang even ‘in het echt’ kunt zien

Prachtig

Snelle levering, prachtig!

Vlot bestellen, vlot geleverd

Diverse behangstaaltjes besteld. Vlot geleverd. De staaltjes zijn groot genoeg om een beeld te vormen of het past in de ruimte. De foto’s op de website blijken qua kleur perfect te kloppen met de echte staaltjes. Nog geen behang besteld, maar dat overweeg ik zeker hier te doen.

Netjes geleverd

Kleurstalen en behang besteld. Werden netjes geleverd. Mooie kwaliteit behang! Ben overtuigd om dit te gaan plaatsen.

• Wat viel je het meest op aan je bestelling? (bijv. product, kleur, levering of service) Netjes geleverd

Fantastisch behang

Heel prettig behang om mee te werken. En heel fijn die matchende ideeën van verf/behang.

• Zou je Bibelotte aanraden aan anderen? N.v.t.

Prachtige kwaliteit

Op zoek naar behang kwam ik Bibelotte tegen en bestelde ik stalen om thuis te bekijken. Kleuren en patronen prachtig. Fijn om zo een definitieve keuze te kunnen maken.

• Wat viel je het meest op aan je bestelling? (bijv. product, kleur, levering of service) Kleine verrassing in het pakketje, lief

Goede Kwaliteit!

Goede kwaliteit en snelle verzending!

Fijne online ervaring

Op pinterest stond mooi begang doorgeklikt en kwam ik op een mooie overzichtelijke site, behangstaaltjes besteld waren binnen 2 dagen binnen! Nu de rollen bestellen!!!

• Zou je Bibelotte aanraden aan anderen? Ja

Heel fijne service en mooie producten

Wat het leuke is aan de producten van Bibelotte is dat ze zo goed samenkomen. Je kiest een mooi behang uit en daar zijn dan perfect matchende verfkleuren bij te vinden. Daarnaast wordt er ook nog eens super goed meegedacht over het maken van combinaties en de meubels maken het af. Een enorme aanrader!

• Wat viel je het meest op aan je bestelling? (bijv. product, kleur, levering of service) De post is enorm vertraagd, daar kunnen jullie alleen niets aan doen. Hopelijk komt de bestelling snel binnen!

Fijne site

Fijne site, werkt prima en is overzichtelijk. Snelle reactie! Ik krijg echter een mail voor revieuw terwijl mijn bestelde artikel nog niet is bezorgd.

service is top

super service en vriendelijke medewerkster aan de telefoon voor informatie.

• Wat viel je het meest op aan je bestelling? (bijv. product, kleur, levering of service) service
  • Zou je Bibelotte aanraden aan anderen? Ja

Gezellig items om een slaapkamer af te stylen.

Ik vind het erg mooi dat jullie beddengoed hebben wat past bij het behang. Je kan dan drukke gezellige printen gebruiken maar toch blijft het rustig.

• Wat viel je het meest op aan je bestelling? (bijv. product, kleur, levering of service) Als je er niet uitkomt word er altijd meegedacht.

Mooie producten! Heerlijke kleuren

Bibelotte vrolijkt elk huis op en de kleuren blijven heel lang mooi!

Fijne stalen!

Groot genoeg!

Super snelle levering

Ik had een staaltje voor behang besteld en had het super snel binnen . Ook enorm verrast over de kwaliteit , zodra we de sleutel hebben van het nieuwe huis gaan we meteen het behang bestellen .

Prachtige verf

Wat een mooie kleur met bijpassend behang!! Blij mee!! Werd snel geleverd!

• Zou je Bibelotte aanraden aan anderen? Ja

Mooi behang, snel bezorgd!

Erg mooie producten. Behang was zoals verwacht obv foto’s, heel mooi. Volgens schoonouders ook makkelijk aan te brengen. Leuk dat er ook kleur-combineer-suggesties bij zaten. We hadden wat laat besteld, maar behang werd al na 2 dagen bezorgd, erg fijn!

• Wat viel je het meest op aan je bestelling? (bijv. product, kleur, levering of service) Mooi overzicht, combineer advies, snelle bezorging

Leuk pakketje

Staaltje behang ontvangen, fijn. Leuk dat er een poster bij zat :)

• Wat viel je het meest op aan je bestelling? (bijv. product, kleur, levering of service) Snelle verzending
  • Zou je Bibelotte aanraden aan anderen? Ja

Kleurstalen voor meubel Eldar besteld en snel ontvangen. Fijn om op deze manier een keuze te kunnen maken uit één van de mooie zachte kleuren van het meubel.

Frankeneng 17 C

6716AA Ede

Over Bibelotte

Bibelotte is in 2007 opgericht door Jacoline, vanuit de zoektocht naar unieke, niet-standaard decoratie voor de kinderkamer. Wat begon als een persoonlijk idee, is uitgegroeid tot een collectie voor het hele gezin. Van multifunctionele meubels tot behang, verf en accessoires. Alles ontworpen om met je mee te groeien. Onze ontwerpen worden met zorg ontwikkeld en geproduceerd in onze eigen fabriek in Nederland. Tijdloos, doordacht en voor iedereen die rust zoekt, maar wel kleur durft te kiezen. Zo maken we van je huis een plek waar je graag samen bent.