Top!!

Kleine set gekocht voor de kinderkamer. Makkelijk te bevestigen en staat heel erg mooi! Aanrader!!

• Wat viel je het meest op aan je bestelling? (bijv. product, kleur, levering of service) N.v.t.

Mooi, snel en attent

De producten zijn sowieso allemaal prachtig om te zien! Ik bestelde een klein (maar fijn) setje muurstickers. Het werd snel bezorgd in mooie verpakking en ik kreeg er ook nog een cadeautje bij!

Heel prettig snel verstuurd

Mooie service

Heel fijn

Voor het eerst behangen maar wat gaat dat prettig met Bibelotte behang!

• Zou je Bibelotte aanraden aan anderen? N.v.t.

Staaltjes voor behang besteld. Bijpassende staaltje voor muurverf gekregen, wat goed! Snelle levering

• Zou je Bibelotte aanraden aan anderen? Ja

Mooi behang en beddengoed!

Heel mooi stevig kwalitatief goed behang. En superleuke (retro) prints.

Geweldig.

Alles in huis voor een super leuke kinderkamer.

• Wat viel je het meest op aan je bestelling? (bijv. product, kleur, levering of service) Leuk persoonlijk advies.
  • Zou je Bibelotte aanraden aan anderen? Ja

Super snel geleverd en mega dekkend

Hele mooie verf besteld bij bibelotte. Snel bezorgd, en kleur staat prachtig op onze kast, Ik bestel zeker nog een keer.

• Zou je Bibelotte aanraden aan anderen? Ja

Super mooi behang met bijpassende verf!

Voor de kamer van mijn dochter kocht ik behang en verf die daarbij geadviseerd werd. Verzending was super snel, fijn behang met een duidelijke beschrijving. En mooie verf! Heel blij met het resultaat!

• Wat viel je het meest op aan je bestelling? (bijv. product, kleur, levering of service) Snelle verzending

Erg mooie verf

Snel geleverd en erg blij met de verf. Moet nog wel verven, maar ik krijg al zoveel complimenten over de verfkleur.

• Wat viel je het meest op aan je bestelling? (bijv. product, kleur, levering of service) Snelle levering, leuk verpakr
  • Zou je Bibelotte aanraden aan anderen? Ja

Snelle service en goede communicatie

Fijne service en snelle bezorging van de stalen die ik heb besteld. Het behang is van prachtige kwaliteit.

• Zou je Bibelotte aanraden aan anderen? Ja

Ik heb de staaltjes besteld voor het speelmeubel. Goed verpakt en snel bezorgd. Nu nog kiezen welke kleur we nemen voor ons speelmeubel ;-)

Gewoon goed

Mooi behang en verf. Ik heb eerst gebeld met jullie. kreeg genoeg informatie over wat het beste bij elkaar past en wat ik nodig zou hebben. Gelijk besteld en erg blij mee. Een aanrader!!

Staaltjes

Staaltjes van behang en verf besteld. Deze waren snel binnen en van goede kwaliteit.

• Zou je Bibelotte aanraden aan anderen? Ja

Goede kwaliteit en gemakkelijk aan te brengen!

Prachtige soorten behang! Goede kwaliteit en gemakkelijk aan te brengen. Heb meteen weer 2 rollen besteld!

Fijne dekkende verf

Ik heb de kleuren biscuit en pistache gebruikt voor in de hal. Naast dat de kleuren mooi bij elkaar staan is de verf ook van goede kwaliteit. De kleur biscuit gaat sowieso meer gebruikt worden door de rest van het huis. Het brengt veel warmte zonder teveel aandacht te vragen. Heel blij met deze verf.

• Wat viel je het meest op aan je bestelling? (bijv. product, kleur, levering of service) De kleurstaaltjes, kleuren van nu en in mooie combinaties
  • Zou je Bibelotte aanraden aan anderen? Ja

Je krijgt advies op maat en snelle reactie! Blij!

• Wat viel je het meest op aan je bestelling? (bijv. product, kleur, levering of service) Prachtig behang

Hele fijne site!

Bibelotte heeft genoeg soorten behang met daarbij goede tips voor verfcombinaties.

• Wat viel je het meest op aan je bestelling? (bijv. product, kleur, levering of service) Evt. meer foto's waarop de verschillende kleurencombinaties met het behang te zien zijn in kamers.

Prachtige kleuren

Prachtige kleuren, goede en snelle service en advies. Verf is helaas niet in één keer dekkend.

• Wat viel je het meest op aan je bestelling? (bijv. product, kleur, levering of service) Snel contact via whatsapp met een vraag over de verf voor in de keuken
  • Zou je Bibelotte aanraden aan anderen? Ja

Snelle service en blij met de staaltjes!

Heel fijn dat we staaltjes beschikbaar waren, maakte de keuze maken makkelijker!

• Zou je Bibelotte aanraden aan anderen? N.v.t.

Snelle en duidelijke communicatie met snel resultaat

Wilde een bestelling plaatsen en kwam er even niet uit. Mail gestuurd en er volgende een snelle en duidelijke reactie. Daarna had ik de bestelling snel in huis..

• Zou je Bibelotte aanraden aan anderen? Ja

Meerdere kleur en behang monsters besteld. Was snel binnen en van goede kwaliteit

• Wat viel je het meest op aan je bestelling? (bijv. product, kleur, levering of service) Snel contact goede producten

Een complete shopervaring!

Mijn twijfels, hebben ze bij Bibelotte omgezet in mogelijkheden. Hun adviezen, behang met verschillende kleurcombinaties, maakt dat het altijd goed uitpakt in het echt én je een super fijne plek kan creëeren.

• Wat viel je het meest op aan je bestelling? (bijv. product, kleur, levering of service) Meedenken met de klant, is super fijn!

Heel tevreden!

Ik heb inmiddels meerdere items van Bibelotte in huis en ben erg tevreden. Alles past goed bij elkaar en is echt kwaliteit!

• Wat viel je het meest op aan je bestelling? (bijv. product, kleur, levering of service) Goede service, fijne website en items die onderscheidend zijn
  • Zou je Bibelotte aanraden aan anderen? Ja

Mooie print en goede kwaliteit!

Mooi beddengoed en leuk met elkaar te combineren:)

Frankeneng 17 C

6716AA Ede

Over Bibelotte

Bibelotte is in 2007 opgericht door Jacoline, vanuit de zoektocht naar unieke, niet-standaard decoratie voor de kinderkamer. Wat begon als een persoonlijk idee, is uitgegroeid tot een collectie voor het hele gezin. Van multifunctionele meubels tot behang, verf en accessoires. Alles ontworpen om met je mee te groeien. Onze ontwerpen worden met zorg ontwikkeld en geproduceerd in onze eigen fabriek in Nederland. Tijdloos, doordacht en voor iedereen die rust zoekt, maar wel kleur durft te kiezen. Zo maken we van je huis een plek waar je graag samen bent.