Prachtig materiaal

Mooie kleuren en kwalitatief materiaal. Klanten service is ook erg prettig, ik had een vraag en werd goed en snel geholpen.

• Wat viel je het meest op aan je bestelling? (bijv. product, kleur, levering of service) Uniek behang met super service
  • Zou je Bibelotte aanraden aan anderen? Ja

Snel binnen en lijkt op wat er op de website staat

Goed, snel en plezierig

• Wat viel je het meest op aan je bestelling? (bijv. product, kleur, levering of service) Snelheid
  • Zou je Bibelotte aanraden aan anderen? Ja

Al meerdere keren muurverf en lakverf besteld. De kleuren zijn fantastisch mooi. De levering is super snel.. dus je kunt gelijk aan de slag. Bij ons zijn de slaapkamers en wat hoekjes beneden al 'gebibbelot'... en nu ben ik op mijn werk ook alles aan t sausen! Witte muren zouden verboden moeten worden haha.. ik zeg: 'bij twijfel... gewoon doen!!!'

• Wat viel je het meest op aan je bestelling? (bijv. product, kleur, levering of service) Super snelle levering
  • Zou je Bibelotte aanraden aan anderen? Ja

Snelle levering en vriendelijk contact!

Het stalen set werd snel geleverd en mijn vragen die ik had werden zeer snel, vriendelijk en kundig beantwoord.

• Wat viel je het meest op aan je bestelling? (bijv. product, kleur, levering of service) N.v.t.

Helemaal FAN

Ik houdt van jullie mooie spullen, van het behang tot het beddengoed, dit is helemaal mijn stijl. Heel jammer dat jullie met het beddengoed gaan stoppen.

Prachtige kleuren!

Wat een mooie verf van Bibelotte. Echt prachtige kleuren. Zo benieuwd naar het eindresultaat, nu al blij met deze kleursamenstelling.

• Zou je Bibelotte aanraden aan anderen? Ja

Mooi, strak, stevig, maar onnodig ingewikkeld op rol.

Helemaal blij met het motiefje en de kwaliteit. Snel geleverd ook! Wel hebben ze de banen per 2,70 gemaakt en dan zit er weer een witte strook. Het motief loopt dus niet door. Dit heeft denk ik met de print te maken, maar ik vind het verwarrend en ingewikkeld.

Investering waard

heel mooi en zeer degelijke kwaliteit. Heel blij mee!

• Wat viel je het meest op aan je bestelling? (bijv. product, kleur, levering of service) Snelle levering
  • Zou je Bibelotte aanraden aan anderen? Ja

Ik kreeg super snel reactie na mijn een vraag over de verfkleur op een inspiratie plaatje. Super geholpen!

Mooie kwaliteit behang

• Zou je Bibelotte aanraden aan anderen? Ja

Bestellen bij Bibelotte is een feestje

Snelle verzending, mooi verpakt en heel handige tool om item op te hangen.

• Wat viel je het meest op aan je bestelling? (bijv. product, kleur, levering of service) Snelle verzending, mooi verpakt

erg bevredigend

beste, het was een site die gemakkelijk te bezoeken is. tevens goede tabs om de diverse aanbiedingen te zien. makkelijk verzending aanvragen en snelle reactie en aflevering.

• Zou je Bibelotte aanraden aan anderen? Ja

Snelle service en mooie producten

Behang- en verfstalen besteld en werden heel snel geleverd! Producten zien er goed uit en ga dan ook n.a.v de stalen een aankoop doen.

• Zou je Bibelotte aanraden aan anderen? Ja

Snelle levering van prachtig behang, heel blij mee!

Mooie verfstalen

Hele goede verfstalen, heel benieuwd naar de verf zelf

• Wat viel je het meest op aan je bestelling? (bijv. product, kleur, levering of service) Goedkope verzendkosten voor verfstalen
  • Zou je Bibelotte aanraden aan anderen? Ja

Bibelotte maakte er een eigenwijze kinderkamer van – precies goed.

Bibelotte heeft mij geweldig geholpen met persoonlijk kleuradvies dat perfect aansluit bij het gekozen behang – het resultaat is een eigenwijze kinderkamer met lef, net even anders en juist daarom zo leuk!

• Wat viel je het meest op aan je bestelling? (bijv. product, kleur, levering of service) Kleuradvies passend bij het gekozen behang.
  • Zou je Bibelotte aanraden aan anderen? Ja

Snelle bezorging en super kwaliteit

• Zou je Bibelotte aanraden aan anderen? Ja

Inpakken en verzenden kan beter…

Het idee is mooi, maar tot 2 keer toe zendingen gehad die beschadigd waren of fabricagefout. Gat te weinig, planken beschadigd/krom. Uiteindelijk hangt het met wat kunst en vliegwerk en gelukkig hebben we door de foutieve zending met een extra plank het geheel compleet kunnen krijgen naar onze zin. Maar heel eerlijk zijn het dure planken voor hetgeen geleverd wordt.

• Wat viel je het meest op aan je bestelling? (bijv. product, kleur, levering of service) Service is prima alleen opvolging is waardeloos. Verzending en controle zou beter mogen zodat het in 1x goed gaat. Meeste beschadigingen komen niet door de verzending als ik kijk waar de beschadigingen zitten.
  • Zou je Bibelotte aanraden aan anderen? Nee

Leuke patronen!

Mooie kleuren leuke patronen!

Prachtig behang

Makkelijk te verwerken en prachtig eindresultaat. Enige is dat ik er diverse oneffenheden doorheen zie, van toch niet goed gebeurde gevulde oude gaten. Dat is al enorm jammer, maar het stond erop hoor, dat je de ondergrond goed glad moest maken. Veel andere behangetjes zijn hier minder gevoelig voor. Maar ik ben er blij mee!

• Wat viel je het meest op aan je bestelling? (bijv. product, kleur, levering of service) Verzending was netjes en snel. Ik zou het heel leuk vinden als je ook matching posters/schilderijen kon kopen!
  • Zou je Bibelotte aanraden aan anderen? Ja

Kleuren waar je gelukkig van wordt

Ik bestelde een paar stalen om de kleur te kunnen bepalen in ons verbouwde huis. Deze werden de dag zelf nog verzonden en een dag later zaten ze al in m'n bus met een postertje erbij. Wat wordt ik gelukkig als ik die kleuren allemaal samen leg. Binnenkort bestel ik mijn verf en ik kan niet wachten om het geheel samen te zien.

• Zou je Bibelotte aanraden aan anderen? Ja

Mooie stalen, zorgvuldig geleverd; kiezen werd zo veel makkelijker!

Ik heb stalen voor de opbergkisten besteld bij Bibelotte en die kwamen mooi en zorgvuldig verpakt binnen. Heel fijn, want zo kan ik de kleuren rustig bekijken en iemand mee laten kiezen. Het maakt het veel makkelijker om te bepalen hoe ik de kisten wil bestellen. Sympathieke winkel en goede service!

• Zou je Bibelotte aanraden aan anderen? Ja

De kleuren zijn precies zoals de site - prachtig

Goede ervaring! De kleuren van de verf zijn prachtig en hetzelfde als op de site. De levering is ook zeer goed. Alles wat goed verpakt waardoor het niet kapot kon gaan. Heel blij mee.

• Wat viel je het meest op aan je bestelling? (bijv. product, kleur, levering of service) Meer kleur/ behang voorstellen op de site, dus wat bij wat past.
  • Zou je Bibelotte aanraden aan anderen? Ja

Snelle levering, verf dekt goed

Verf besteld en binnen 2 werkdagen in huis. Verf dekt echt heel goed en ziet er super mooi uit. Erg blij mee!

Zeer tevreden!

Zeer tevreden van mijn productjes. Ook fijn dat ik een staaltje behangpapier kon bestellen om te kijken of het was wat ik nodig had. De service verliep heel vlot en zeer correct.

Frankeneng 17 C

6716AA Ede

Over Bibelotte

Bibelotte is in 2007 opgericht door Jacoline, vanuit de zoektocht naar unieke, niet-standaard decoratie voor de kinderkamer. Wat begon als een persoonlijk idee, is uitgegroeid tot een collectie voor het hele gezin. Van multifunctionele meubels tot behang, verf en accessoires. Alles ontworpen om met je mee te groeien. Onze ontwerpen worden met zorg ontwikkeld en geproduceerd in onze eigen fabriek in Nederland. Tijdloos, doordacht en voor iedereen die rust zoekt, maar wel kleur durft te kiezen. Zo maken we van je huis een plek waar je graag samen bent.