Ik ben tevreden.

Het bestelde artikel was goed ingepakt en er was duidelijke informatie bij.

Teleurstelling

Moeilijk om behoordeling te doen. Besteling en betalen heel vlot. Levering nog steeds niet gekregen ,

Direct telefonisch contact, goede raad /instructies, betrokkenheid!

goed en snel

Het door mij bestelde artikel was niet meer in voorraad na telefonisch overleg is mij aangeboden een vervangend artikel toe te sturen voor de zelfde prijs Prima service ,snel en goed zeker aan te bevelen

Snel geleverd, strips voor cholesterolmeter functioneren goed, houdbaarheid ook goed.

Snelle afhandeling en bezorging

geweldig

goede service snelle levering

Perfecte en snelle service.Uitstekkend!

Super service

Super service en snel en netjes geleverd

Goede kwaliteit en snelle levering.

Batterijen voor hoortoestellen. Voordelig, goede kwaliteit, zorgvuldig verpakt en snelle levering.

bestelling netjes afgehandeld

bestelling netjes geregeld

Via mijn zorgverzekering verwezen naar jullie zodat ik met korting kan kopen. Prima levering.

Goed produkt

zeer goed

altijd vriendelijke en meedenkende mevrouw aan de telefoon. Correct, kundig en gaf me ook nu wee een goed advies. Mijn bestelling g keuring verpakt snel binnen gekregen, Vooooooral zooooo doorgaan

Snelle levering en keurig verpakt

Zeergebruiksonvriendelijk apparaat

Geen gemakkelijk te hanteren apparaat. ,niet geschikt voor dagelijks, huiselijk gebruik.

Goede levering

Snel en goed geleverd.

Netjes geleverd

Op tijd wat is beloofd

Goede spullen en prima bezorging

Ben zeer tevreden

Goedemorgen Ben zeer tevreden, alleen ben ik de hulpfiets ergens anders moeten gaan afhalen. Sorry bij ons in de fitness. Groetjes van Ons

Smooth as silk

Een goed gevoel tussen zoeken en ontvangst.

Top!!

Zoals altijd, al jaren, prima producten en een correcte bezorging. Zéér tevreden.

Betrouwbare leverancier

Volgende dag geleverd en goed verpakt.

Alles goed

Het artikel was wat het moest zijn, het werd op tijd bezorgd, de prijs was redelijk.

Koperslagerstraat 20

5405BS Uden