Makkelijk te bestellen en de volgende dag al in huis.

Helemaal goed

Mijn Clean Air Optima heb ik al jaren, maar op een geven moment moeten er nieuwe filters in Heb ik besteld en is snel geleverd, heel tevreden mee

Snelle levering en makkelijke website om te bestellen.

Werkt goed

Jammer dat er geen schakelaar in het snoer zit.

Komt gemaakte afspraken na en een snelle afhandeling

Bestellen is gemakkelijk en duidelijk. Prijzen zijn zeer scherp. Opmerkingen, verbeteringen worden met dank aangepakt en verwerkt. Kan niets anders dan zeer positief zijn over deze service.

Klantgericht en goed produkt

Informatieve communicatie over het produkt, snelle levering, en zeer goed produkt.

jammer dat ik niet kan ruilen

Ik heb mijn bestelling van de bloed druk meter via CZ gedaan en wist niet dat de lengte van de manschet er bij had moeten vermelden.

Goede aankoop en prima info via klantenservice

Meende een verkeerd product gekocht te hebben, maar na goed overleg en uitleg bleek alles oké. Vriendelijke en behulpzame aftersale. Aanrader!

op tijd bezorgd, werkt, goede handleiding

Onlinewinkel met veel producten

Producten heel makkelijk besteld, kreeg ook meteen een bevestigingsmail. Producten waren netjes verpakt en geleverd.

Keurig nette en snelle service

Door grote vraag tijdelijk product niet op voorraad, waarover keurig en tijdig werd gecommuniceerd.

Eerste aankoop is perfect verlopen

Eerste aankoop is perfect verlopen en zal het bedrijf van harte aanbevelen.

Gemakkelijk te bestellen en zeer snel geleverd!

Indien op voorraad; Gemakkelijk te bestellen en zeer snel geleverd!

Gewoon goed!

Bestellen gaat vlot en inderdaad de volgende dag in huis! Super!

Slechte bezorging

Bezorging door DHL wordt meerdere keren zonder opgave van redenen afgezegd en verschoven. Slechte informatie door DHL.

Zo hoort het

Een geweldige ervaring met Shopvoorgezondheid.nl. geweldige digitale informatie, ook over het verzendproces. Als klant ben en word je volledig en update op de hoogte gehouden. Het product ziet er geweldig uit. Nog niet uitgeprobeerd, maar mijn vertrouwen is groot.

Werkt makkelijk en goed !!

Vandaag ontvangen en meteen gebruikt. Makkelijk en fijn in gebruik.

prima levering en op tijd !!

Het apparaat werkt uitstekend.

bestelling ging prima, de ervaring met het gebruik gaat nog plaats vinden

Snel geleverd , keurig verzorgd .

Net

fijn uitgelegd

n.v.t.

Veel aandacht voor de klant

Uitgebreide voorlichting over de producten en uiterst snelle bezorging.

Bestelling goed op tijd bezorgd!

Met korting 2 doosjes van 60 stuks hoorbatterijen kunnen bestellen.

Tevreden klant

Naar webshop doorgestuurd met korting via de zorgverzekering. Bestellen verliep makkelijk door duidelijk instructions en binnen twee dagen thuis bezorgd zonder verzendkosten te moeten betalen. Hoog kwalitatief materiaal en apparaat. Ik ben blij met deze leverancier. Echt welverdiende 5 *****

Koperslagerstraat 20

5405BS Uden