Komen op tijd en alles prima geregeld

Levering

Besteld,betaald en snelle ontvangen

Goed product en snelle levering

Mooi apparaat

Bevalt prima , eenvoudig in gebruik

Correcte snelle levering.

Goed contact over de verzending.

Dit apparaat voldoet meer dan in mijn behoefte. Daarnaast was het ook nog eens aantrekkelijke geprijsd en werd het voor mij ook nog eens zeer snel uitgeleverd.

Vlug afgeleverd

Altijd correcte en snelle afhandeling.

Altijd correcte en snelle afhandeling.

Gewoon top

Gewoon top

Prima website

Website werkt goed en snelle bezorging.

Optijd

Ik kreeg mijn bestelling heel snel bezorgd perfect

duidelijk, vlot en goed

duidelijk, vlot en goed

product is slechte kwaliteit

Ik koop Care sens N strippen. Wanneer koop ik bij andere winkel heb geen probleem. Bij deze winkel strippen zijn vaak onjuist .Ik moet drie keer controleren vaak 1,5 hoger dan de volgende. Ik weet niet wie is leverancier of fabrikant, maar zeker verschil. Dat is niet eerste keer. Dus ik koop nooit meer bij deze winkel. Hier is vaak goedkoopste, blijkbaar daarvoor redenen. Bedankt .

Zeer goede kwaliteit

Tegen een relatief lage prijs een kwalitatief zeer hoogwaardig product, top, ik ben hier erg tevreden over!

Makkelijk bestellen en zeer snelgeleverd

Klantvriendelijk

Ik had probleem met mijn bestelling. Door goede en steeds snelle en vriendelijke reactie op mails ben ik heel goed geholpen door Karin. Uiteindelijk ben ik nu tevreden over mijn bestelling.

Bloeddrukmeter werkt goed

Bloeddrukmeter werkt goed, na 10 dagen gebruik zijn de waarden constant, zodat het een goede indicatie geeft. Verder is meter eenvoudig in gebruik.

Snelle levering zonder gedoe

Top produc

Zeer tevreden over het produkt dat ik ontvangen heb. Zeer snelle levering. Alles top!

Hele snelle levering

Had snel een apparaatje nodig voor mijn suiker op te meten. Savonds rond half 6 besteld, de volgende middag om half 3 al in huis. Nou prima toch, onlangs iets besteld bij een ander bedrijf op 27 april en heb het nog steeds niet. Dus mijn geld kwijt. Geef me jullie bedrijf maar deze is toppie.

Top bedrijf

Ruime keuze en goeie aanbiedingen

Het bestelde massagekussen voldoet helemaal aan de verwachtingen.

Shopvoorgezondheid.nl heeft mijn bestelling snel en correct geleverd. De prijs is heel schappelijk. Het Lanaform massagekussen werkt perfect en is prettig in gebruik. Heel blij mee!

Voldoet helemaal aan mijn verwachtingen

Is zeer praktisch en handig in het gebruik

Koperslagerstraat 20

5405BS Uden