Snel en gemakkelijk

Snelle bezorging en gemakkelijk te bestellen voor een goede prijs / kwaliteitsverhouding.

Prima, snelle levering als beloofd.

Snelle levering en goede kwaliteit

Bloeddrukmeter snel ontvangen en is makkelijk te bedienen

Gewoon goed en snel geleverd volgens de hun claim

Buiten verwachting geleverd met goede info bijgesloten over het geleverde, de retour. Kwaliteit ( prijs:prestatie) goed. Uiterst tevreden.

Goed geregeld

In de hoek van diabetisch meten was het een moeilijke keuze te maken. Een deel kon niet uitgeleverd worden. Daarom dit deel van de bestelling voor ons uitgeschoven. Over 3 tot 4 maanden nog maar eens kijken of het probleem zich heeft opgelost. Het bovenstaande is niet verwijtbaar benoemd. Er viel niet een complete keuze te maken op dit moment.

Snelle bezorging

Fijne bloeddruk meter. Snel bezorgd. Goed om in huis te hebben

Prima en professioneel!

Goede informatie verstrekking.

goed en snel

Super tevreden

Super tevreden, bezorging snel

Korrekte en snelle behandeling van de bestelling

Levering via Bpost liep vertraging op, maar werd door de service afdeling snel en accuraat opgevolgd.

Bloed suiker meter

Bloed suiker meter werkt goed, lancet pen vond ik lastiger maar daar moet ik beter leren omgaan.

Keurig bezorgd.

Keurig bezorgd,alleen wat langer onderweg.

Heel tevreden

Korte wachttijd

Mooi apparaat Doet het goed Ben er blij mee

Altyd makkelijk te vinden wat ik nodig heb,snelle levering .goed verpakt.

zeer goede bloeddruk meter

jammer dat de beschrijving moeilijk leesbaar is . Heb hem in de hollandse vertaling op internet gedownload en die is stap voor stap heel duidelijk.

jazeker

zeer goed en servicebewust en coulant

Goed...

Goed...

Goede servise

goede service.

prima en vriendelijke klantenservice.

Klantenservice was goed bereikbaar. De dame aan de telefoon heeft me heel goed geholpen en waar ik voor belde opgelost.

snel geleverd wat werd gevraagd

Zie boven

Vlotte en goede afhandeling na retourzending

Zie hierboven

Gewoon goed

Snelle levering, goed verpakt en producten zijn competitief in prijs.

Het verliep allemaal naar wens. Product was zeer goed ingepakt en onbeschadigd overgekomen.

Zoals ik al formuleerde.

Koperslagerstraat 20