Prima service, uitstekend product

De beide SOEHNLE weegschalen - 'n simpele en een weegschaal met ongekende mogelijkheden - sluiten naadloos aan bij de wensen die we (vader en zoon) uitten om op een perfecte manier met ons gewicht om te gaan. Ook alle complimenten voor de service van Shopvoordeel. Bij vragen onzerzijds stonden de medewerkers meteen paraat om onze vragen vakkundig te beoordelen. Dank dus.

Alles gaat zoals het hoort....zeer tevreden !!

Bestellingen worden snel en netjes geleverd..!!

snel en goedkoop

goed al jarenlang

Prima product en snel geleverd

Het product is geweldig en zelden zo'n snelle levering gezien, was er de volgende dag al.

Ze komen hun belofte na

Eerste keer besteld, netjes en op tijd geleverd. Ik raad het iedereen aan top!

Prima bedrijf.

Alles ziet er keurig verzorgd uit.

Niets op aan te merken.

Great and fast service and great product

I was pleasantly surprised by the quality of service of this online retailer so I thought I’d mention that here, in this review. We need more decent smaller online shops other than Amazon. This shop seems to be one of them. Thanks.

Handig en verstandig

Mooie maat lamp die handig is in gebruik door simpele bediening en fijne handvatten. De lamp is krachtig en gemakkelijk te stellen.

levering prima maar 1 dag te laat

Levering is prima. Ik zou deze op maandag krijgen maar er werd pas op dinsdag geleverd. Dit was voor mij geen probleem maar dan moet je het ook niet beloven.

Besteld en onmiddellijk geleverd

Besteld en onmiddellijk geleverd

Goede prijs en snel geleverd

Altijd correct en snel geleverd voor een goede prijs

Topbedrijf snelle levering en een goede prijs kwaliteit verhouding. Bestel al geruime tijd bij shopvoor gezondheid!

Bestelling snel binnen

Voor 17.00 uur besteld is echt de volgende dag al in huis.

super

alles goed geregeld

Klantgericht en goede service

Snelle levering goede bereikbaarheid klantenrelatie is minder via email. Korting op artikelen kan duidelijker bij bestellingen. DHL dat is minder geen goede service en afhaalpunten worden minder en track & trace is traag .

Goed geholpen omdat het on line niet lukte

Online bestellen ging niet goed na telefonisch contact ging het goed prettig geholpen

Sehr guter, schneller Service; freundlich, kompetent.

Schneller Versand, freundlicher, kompetenter Service

Makkelijk besteld, snel en netjes geleverd.

Goeie service

Komen altijd alles na.

Perfect voor mijn hoorapparaatjes !

Deze batterijtjes voldoen volledig aan mijn verwachtingen.

Goed product snel geleverd

Ik raad het aan

De bestelling werd snel afgehandeld

super service

top

Prima webshop

Alles is altijd op voorraad. Vandaag besteld morgen in huis. Goede producten en de prijzen zijn prima. Behulpzame klantenservice

Koperslagerstraat 20

5405BS Uden