Ondanks de feestdagen, toch nog snel geleverd. We waren niet thuis maar we kregen via mail informatie waar het pakket bezorgd was. Artikel was naar verwachting en met goede informatie betreffende het gebruik en eventuele retourzending.

besteld, snel geleverd, top

na bestelling snel geleverd

Snelle levering. Top. Makkelijk site om te bezoeken.

Hele snelle levering

Alles was snel en naar wens geleverd

Gewoon duidelijk

Bestelling was makkelijk en levering zoals beloofd. Geleverde bloeddrukmeter was snel geleverd en voldoet prima.

Super shop voor gezondheid

De eerst keer bestelling, had vertrouw gevoel.

Zeer snel geleverd

Zoals altijd snel geleverd en dus zonder problemen

BESTELLING GOED UITGEVOERD

Mijn bestelling is goed en sneluitgevoerd.

Good client service

I've got my order in a timely manner, but there was one item missing. I call customer support and in less than 5 mins it was solved and the shipped it the same day. Very happy with them!

AL jaren , goed duidelijk aangegeven altijd op tijd geleverd .. doorgaan zo groeten Zwiers....

Goede service en alles keurig op tijd geleverd

Bij de bestelling zelf een foutje gemaakt en 4 sets besteld en betaald terwijl ik er maar 3 nodig had. Met één mailtje alles geregeld, bestelling aangepast, geld terug gestort en de volgende dag was alles conform bestelling geleverd. Ook met deze actie via PZP polis met 20 % korting kunnen kopen, wat ook weer mooi meegenomen is.

FANTASTISCHE SERVICE!!!

Mijn bestelling is door DHL (waar ik in het verleden vaker zeer negatieve ervaringen mee had) tot twee maal toe naar een afhaalpunt gebracht omdat ik op het moment van levering niet thuis zou zijn geweest. Er is echter nooit aangebeld, we waren thuis en het pakketje is - uit gemakzucht - gebracht naar bedoeld afhaalpunt, wat volgens de beheerder aldaar vaker voorkomt. Klagen bij DHL heeft, als je al iemand te pakken krijgt, totaal geen zin. Door uw medewerkster Karen Bosma is de zaak tot volle tevredenheid opgelost door haar betrokkenheid, positieve meedenken en daadkracht, een medewerkster waarmee u uw handen mag dichtknijpen.

Bestelling is correct en snel uitgevoerd.

Bestellen gaat eenvoudig en snel alleen bij korting acties dat werkt niet optimaal en dat is zoeken. Betalen gaat ook eenvoudig. Bestelling volgen gaat eenvoudig en goed. DHL is minder en laat te wensen over kan veel optimaler met afhaalpunten.

Correct en vlug geleverd

Besteld, en dag erna geleverd. Proficiat

bestelling verlopen zoals het hoort te zijn

duidelijke en goede site ,bestelling verlopen zoals het in feite hoort ...ik bestelde en de tweede dag nadien door B Post afgeleverd .

Vertrouwen

Ik ben al enige jaren een trouwe klant. Ik bel even om te bestellen. Krijg keurig een e -mail met de bevestiging. Maak het verschuldigde bedrag over. Volgende dag het pakketje in huis. Hulde voor het personeel. Alles gebaseerd op vertrouwen.

Tevreden

Het meet apparaat werkt zeer goed en is gemakkelijk in bediening

Goed en betrouwbaar.

Snel ontvangen

Binnen een week is het Binnen. Prijs kan altijd nog aantrekkelijker gemaakt worden. Kwaliteit is goed.

Makkelijk te bestellen, volgende dag geleverd. Nog een vraag per mail gesteld, gelijk prima antwoord.

Goede batterijen

Alles is goed aangekomen

Website gevonden Bestelling gedaan Snel in huis gekregen Geweldig

Snelle levering en goede prijzen

Koperslagerstraat 20

5405BS Uden