Score: 10

Afgelopen jaren diverse aankopen gedaan o.a. DOMO 152 luchtkoeler, Styless bevochtiger, Medisana massagekussen. Voldoen geheel aan de beschreven verwachtingen, Vlotte levering met prima service en goede prijs/kwaliteitsverhoudingen. Een goede en betrouwbare webshop met een zeer uitgebreid assortiment op gezondheidsgebied.

Score: 9

Besteld voor een goede prijs, verzending liep niet vlekkeloos door de bezorger ervan, SVG heeft het perfect opgelost.

Score: 10

Makkelijk bestellen en snelle levering, dus tevreden klant.

Score: 8

Voor Pinksteren besteld, in de week na Pinksteren bezorgd. Prima service.

Die is prima.

Goed een 8

Score: 7

Goed product

alles naar wens

Score: 10

goed product, snelle en correcte levering (UV-shirt kind)

Score: 9

Keurig en stipt voldaan aan het bestelde, en goed bezorgd

Score: 10

Had bij u bedrijf een bloedmeter besteld Voor mij diabetes Wat een top service Binnen 2dagen in huis Alles ingesteld dat ging heel simpel Maar de prikpen was niet goed Ik gebeld kreeg een lieve mevrouw aan de telefoon Uitgelegd dat die niet werkten Geen probleem zij de mevrouw Morgen komt er een nieuwen prikpen u kant op Mijn dank hier voor Mvg Adriana Rodts

Good

Score: 10

Vrijdag besteld. Zaterdag werden de producten keurig bezorgd.

Score: 10

Gewoon top ..snel in huis en voor een mooie prijs

Score: 9

Het heeft een goede over zicht

Score: 8

Snelle levering (volgende dag) en goed verpakt (extra doos eromheen).

Score: 10

Prima ervaring. Ik heb een senioren telefoon besteld en de volgende dag werd deze al geleverd. Ook heel prettig dat ik AfterPay als betaalmiddel mag gebruiken.

Score: 10

Supersnel geleverd.En goedkoper dan elders.Mijn aankoop was 40� goedkoper dan andere webshops,TOP !

Alles volgens verwachting

Score: 10

Ik heb een bestelling gedaan, betaald en de volgende dag werd het pakketje bezorgd door DHL

Score: 9

Heel goed , goede service .

Score: 8

Mooie en overzichtelijke website, veel variatie in producten en snelle levering.

Score: 9

Prima ervaring. Zowel met bestellen, snelle aflevering en kwaliteit van het product.

Koperslagerstraat 20

5405BS Uden