Score: 10

Makkelijk bestellen in webshop. Snelle, correcte levering

uitstekend

Score: 10

Ik heb een wake-up light besteld. Ben zeer tevreden over de site en de gang van zaken met het bestellen en de levering van de bestelling.

Score: 10

Correcte en vlotte levering van de bestelde goederen

Score: 10

Zeer snelle levering. Mooie website zeer overzichtelijk.

Score: 8

Bestelling online. In goed gegaan. De volgende dag in huis.

Score: 10

Alles m.b.t. mijn bestelling verliep perfect.

Score: 10

Vriendelijke meedenkende mensen aan de telefoon

Score: 10

Prima service, vooral toen problemen ontstonden met de aflevering, die dankzij Shopvoorgezondheid werden opgelost. Ook het geleverde artikel en de gebruiksaanwijzing bleken uitstekend.

Score: 10

Prima, makkelijk te bestellen en snel geleverd

Score: 10

Snelle correcte levering voor de beste prijs

Prima verpakking

Score: 10

Maandag 28-11-2016 lensvloeistof besteld. Zou geleverd worden via DHL. Pakketje is zoekgeraakt en de medewerkers van Shopvoorgezondheid hebben zich erg ingespannen dit te traceren. Lukte niet. Uiteindelijk vrijdag 2 dec. nieuw pakketje verstuurd. Dit kwam zaterdag 3 december aan.

geen problemen

Score: 8

Prima Online gezocht, gevonden, besteld en zonder problemen betaald en ontvangen

Score: 8

Contact via klantenservice is correct, snel en goed verlopen. De mdw heeft mij zeer netjes geholpen en de bestelling opgenomen, afgerond en de na betaling was het pakket binnen 24 uur bezorgd. De door de mdw aangegeven benaderwijze van de bestellijst bleek niet te werken maar zij heeft het correct opgelost door zelf de bestelling en adresgegevens te muteren in het systeem.

Score: 8

Nadat er bij de levering een klein probleem was gerezen, werd dit op een perfecte manier opgelost. We werden dezelfde dag (van levering) opgebeld en het probleem werd toegelicht en de volgende dag alsnog uitgevoerd.

Snelle en accurate afhandeling

Score: 10

Gezocht en gevonden op het internet. Prima website

Prima Service en snelle levering

Score: 10

Snelle levering en een goede prijs.

Score: 2

Niet tevreden, eerst klopt de info op de site niet en vervolgens gaat er weer eens iets mis in het magazijn. Al met al niet de dag erna geleverd mar dik een week later

Score: 10

Snelle service, goede prijzen. Wel zonde dat de verpakking zo groot is voor 60 pilletjes (melatonine).

Score: 10

Super snelle levering en producten die ik zocht op voorraad. Tevreden dus

Koperslagerstraat 20

5405BS Uden