Score: 4

een ander bedrijf dat de bezorgingen uitvoert zou beter zijn. De bestelde goederen zijn wel verstuurd maar nog steeds niet geleverd.

Goede ervaringen geen klachten

Goede ervaring

Score: 10

Prima snelle service. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Alles naar verwachting.

Score: 10

Alles zeer snel geleverd en alles conform de product informatie.

Score: 10

Geweldige Service, zeer goede prisstelling en snelle levering!

Goede snelle service

Score: 10

Nog nooit eerder een bestelling gedaan, maar aankoop snel en goed verpakt geleverd.

Overzichtelijke site.

Score: 8

Snelle levering, goedkoper dan mijn andere leverancier

Heel positief, snelle levering

Score: 6

Gemakkelijk bestelling te plaatsen. Na betaling, snelle bezorging. Het bestelde goed verpakt en ben ik tevreden. Mis echter wel de flyer met de kortingscode om bij een volgende bestelling � 10,00 korting te mogen ontvangen. Tevens tot op heden geen nieuwsbrief met aanbiedingen mogen ontvangen. Wel op 8-8 en 17-8 een verzoek om een review te willen schrijven. Kun u mij hierover berichten s.v.p. Mw. Kleingeld

prijs ,en snel geleverd

Score: 7

Snelle correcte levering

Het is prima gegaan.

Score: 10

Alle lof voor klantvriendelijkheid.

Snel en klantgericht.

Score: 10

Is een prima bedrijf voor het eerst besteld en snel en keurig geleverd

Alles prima verzorgd

Super bedrijf

Score: 9

Product besteld, en naar tevredenheid geleverd.

Score: 10

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf, had voor mijn vader een bloeddrukmeter besteld, die hij even had gebruikt maar het arm manchet niet prettig vond, omdat deze los schoot. Telefonisch contact gehad om hem om te ruilen voor een andere bloeddruk meter met een ander arm manchet. Heel erg prettig en snel geregeld. Betere service kan je niet wensen

Koperslagerstraat 20

5405BS Uden