Zeer positief.

Score: 4

Het product viel me erg tegen. Ik had verwacht dat de klamboe groter zou zijn, nu kreeg ik alleen een kleed van 2bij1 meter..

Score: 10

Snelle en correcte levering van een personenweegschaal

Score: 10

Snel en wanneer het mij uitkomt....

Score: 10

Van offerte tot levering, alles prima in orde.

uitstekend

Score: 10

Geweldig! Vlotte service en vriendelijke telefoniste. Probleem goed opgelost.

prima!

prima!

Score: 4

Onduidelijke beschrijvingen van de producten op de website, waardoor ik nu de verkeerde Contour teststrips heb ontvangen.

Score: 10

Snelle levering. Prima product.

Score: 10

Enige tijd geleden een grote frio koeltas besteld. Helaas is deze aan 1 zijde "kapot" gegaan na enkele keren. Na dit aangegeven te hebben bij Shopvoorgezondheid.nl hebben ze gelijk actie ondernomen. In samenspraak met de fabrikant dezelfde dag nog een nieuwe toegestuurd gekregen. Erg blij met de service en het produkt.

Score: 10

Mooie producten, snel geleverd, keurige afwikkeling!

Score: 10

Heb pas geleden bij shop voor gezondheid Air/o/Swiss/Boneco 2251 filter besteld en heb na enige tijd surfen het goedkoopste adres gevonden bij afname van 3 stuks a 17.50 per stuk

Score: 10

Correcte en vlotte afwikkeling van de bestelling tegen een goede prijs. Top!!

Score: 10

Super snel en goede levering

Score: 10

zeer tevreden ,snelle en keurige levering.

Score: 8

Het artikel bad kruk was niet in orde . Ben bij ons in Kerkrade bij MEDISANA Euregiopark 30 6467 JE Kerkrade . Heb er een nieuwe bad kruk ontvangen Ze deden het normaal niet ,Maar omdat ik uit Kerkrade kom en Roda fan ben deden ze het wel Mijn dank daar voor

Score: 10

Ik ben zeer tevreden, alles wordt optijd geleverd

Score: 10

ZEER goed geholpnen door een medewerker die eigenlijk zei via internet moest bestellen maar de bestelling in orde gemaakt dag er op had ik mij bestelling.

is goed snelle service .

Koperslagerstraat 20