Score: 8

Duidelijke web site. Snelle terugkoppeling. Voorraad goed aangegeven. Accurate levering.

Score: 8

Gewoon zoals het hoort - geen klagen

Goede ervaring!

Score: 10

Het was een positieve ervaring

Perfecte behandeling /aflevering

Score: 10

Een geweldig bedrijf waar de info, aflevering en betaling allemaal prima geregeld is.

Score: 2

Werd snel geleverd alleen was het product al gebruikt! De zegel was verbroken en eroverheen was een nieuwe zegel geplakt. Er zaten vlekken op de doos en de gebruiksaanwijzing was gekreukt. De hartslagmeter was helemaal leeg terwijl dat anders in de gebruiksaanwijzing stond. Moest hem opladen toen deed hij het gelukkig wel goed. Heb hem toch maar gehouden omdat ik anders retourkosten moest betalen om hem terug te sturen maar het is niet netjes om een tweedehands product toe te sturen en te verkopen als nieuw.

Score: 8

Snelle en betrouwbare levering van bestelde artikel.

Score: 10

prima product voorzover ik tot nu toe kan beoordelen correcte levering

Score: 10

goede voorlichting over de producten en snelle levering

Score: 10

Duidelijke informatie, gemakkelijk te bestellen, snelle levering.

Tevreden

Score: 10

Na informatie via website ook nog telefonisch kontakt gehad met een medewerker de bestelling geplaatst.De afhandeling werd per e-mail correct geregeld.

prima ervaring, goed verlopen

Score: 6

Bestelling voor 17.00uur gedaan. hebben ze de vrachtwagen voor vijf uur weg laten gaan. Erg slordig. Slechte ervaring bij eerste bestelling.

Score: 10

Mijn eerste ervaring is uitstekend bevallen.

goed verlopen

goede site , snelle levering

Score: 10

Een prima bloeddrukmeter ! Met name de snelle bezorging is heel bijzonder.

Score: 10

Mijn bestelling is prima verlopen

Positief

Score: 8

het is allemaal naar wens verlopen

Koperslagerstraat 20

5405BS Uden