Score: 10

De klantvriendelijkheid van de technische dienst dient geroemd. Zij deden alle mogelijke inspanningen om mijn probleem op te lossen! Duizendmaal dank.

Geen ervaring

Uitstekend.

goede ervaring

Score: 8

Kreeg naam/link door van een collega. Online besteld, betaald en product snel ontvangen

Duidelijke website snelle levering

betrouwbaar, snelle levering.

Score: 4

eerste maal

Score: 4

teleurstellend. Een product geleverd dat de verwachting overduidelijk niet waarmaakt ( een luchtwasser/luchtbevochtiger die de luchtvochtigheid omhoog zou moeten brengen. dat lukt met maximaal 2-5%.) een beroep gedaan op de "gratis retourneren binnen 30 dagen" garantie. Dat is een wassen neus: je mag wel retourneren maar moet dan een zeer hoge rekening betalen voor het opnieuw " verkoopbaar maken" van het product (wat nog zo goed als nieuw was)

Score: 10

Prima website, ruime keuze, goede producten en zeer snelle levering. Precies wat ik nodig heb.

Score: 10

Snelle levering en goede service

prima website

Score: 8

Prima, alleen de klamboe had al een gaatje bij het ophangen

Koop van diverse producten

Score: 10

prettig bedrijf, ik ben telefonisch goed te woord gestaan en het produkt was de volgende dag aangeleverd.

Score: 10

Goede service en scherpe prijzen .

Uitstekende, snelle service.

Score: 10

Veel keuze uit produkten voor de gezondheid. Waar onder ook meerdere merken en dus keus uit een duur merk(betaal je voor de naam) en een alternatief merk wat net zo goed is. Tevens is mijn ervaring dat de produkten net iets goedkoper zijn dan bij andere webshops.

Score: 10

Vorige week een eerste bestelling geplaatst en voor 100% tevreden. 's Avonds besteld volgende ochtend al thuis afgeleverd!

Koperslagerstraat 20

5405BS Uden