Score: 8

DUIDELIJKE INFO I.V.M HET PRODUCT,DE LEVERING EN DE BETALING.

Score: 10

Tweede keer dat ik dit produkt bestel, duidelijke website, met het intypen van artikelnummer kon de bestelling snel geplaatst worden.

Score: 10

zeer tevreden snel en betrouwbaar goede informatie

Score: 8

goed overzichtelijk en inzichtelijk page

Score: 10

De klantvriendelijkheid van de technische dienst dient geroemd. Zij deden alle mogelijke inspanningen om mijn probleem op te lossen! Duizendmaal dank.

Geen ervaring

Uitstekend.

goede ervaring

Score: 8

Kreeg naam/link door van een collega. Online besteld, betaald en product snel ontvangen

Duidelijke website snelle levering

betrouwbaar, snelle levering.

Score: 4

eerste maal

Score: 4

teleurstellend. Een product geleverd dat de verwachting overduidelijk niet waarmaakt ( een luchtwasser/luchtbevochtiger die de luchtvochtigheid omhoog zou moeten brengen. dat lukt met maximaal 2-5%.) een beroep gedaan op de "gratis retourneren binnen 30 dagen" garantie. Dat is een wassen neus: je mag wel retourneren maar moet dan een zeer hoge rekening betalen voor het opnieuw " verkoopbaar maken" van het product (wat nog zo goed als nieuw was)

Score: 10

Prima website, ruime keuze, goede producten en zeer snelle levering. Precies wat ik nodig heb.

Score: 10

Snelle levering en goede service

prima website

Score: 8

Prima, alleen de klamboe had al een gaatje bij het ophangen

Koop van diverse producten

Score: 10

prettig bedrijf, ik ben telefonisch goed te woord gestaan en het produkt was de volgende dag aangeleverd.

Koperslagerstraat 20

5405BS Uden