Score: 8

Super services!!! Rond 16.45 uur bestelling geplaatst zodat de bestelling de volgende dag opgehaald zou kunnen worden bij het door mij opgegeven ophaalpunt. Nadat ik de bestelling geplaatst had werd ik gebeld door een medewerker dat de koerier al geweest was en of ik tussen 17.30 en 18.00 uur thuis was want dan kwam hij het artikel op mijn priv� adres afgeven. Ik was zeer verbaasd over deze super service. Met vriendelijke groet, Ren� Hendriks

Score: 10

goede service. snelle bezorging.

Score: 10

een goede prijs en snellle levering

Score: 10

snelle levering en komen hun afspraken na

Score: 8

Alles is goed en snel verlopen.

Score: 6

Slechts een minpuntje, de leveringstijd op de website klopte niet. I.p.v. ik meen 2 tot 4 dagen bleek het twee weken te zijn. Dit is een gecorrigeerde revieuw

Score: 8

Eerste indruk perfect geregeld .

Score: 10

Prima levering. Dag 1 besteld, dag 2 in huis.

Score: 10

Goed telefonisch te bereiken, zeer behulpzaam, goede communicatie en snelle levering, dit alles tegen normale prijzen!

Score: 10

Wat moet ik er van zeggen, jullie zijn een voorbeeld voor andere online winkels! Bestelgemak, Zeer Klantvriendelijk, Snelheid levering, Bestelgemak.

Score: 10

Is erg klantvriendelijk en houdt zich aan de afspraken!

Prima....verzorgt. Goede en snelle levering

Score: 10

Snelle af handeling van het bestelede

Score: 10

Prima, nog even telefonisch contact gehad over produkt en vriendelijke en naar mijn mening deskundige informatie.

Niks mis mee.

Score: 8

Zeer prettige site. En een zeer snelle levering.

Score: 10

de ervaring is heel goed

Score: 8

aanschaf nieuwe electrische tandenborstel borstels

Score: 10

goede web-side duidelijke omschrijving producten betaal gemak

Score: 10

eerste keer, duidelijk en snel

Prima, no nonsens

Score: 8

Echt feedback was nauwelijks nodig Het bestel betaal aflevering verliep soepel

Score: 10

Snelle en correcte levering.

Koperslagerstraat 20

5405BS Uden