Score: 6

Niet zo best nieuwe balletjes voor me Fred gehaald voor de tweede keer ze moeten maanden meegaan en ik hebt ze nu al weer vervangen in een half jaar dit is me derde bal al

Score: 4

Artikel besteld, ging allemaal gesmeerd. Volgende dag een 'niet thuis melding' van Selektvracht in de bus gekregen. Op internet aangegeven dat ik het pakket bij een DHL punt in de buurt wil afhalen. Geen bevestiging hiervan gekregen. Via Track&Trace uiteindelijk begrepen dat pakket beschadigd was en weer naar het Sorteercentrum is gegaan. Shop voor Gezondheid gebeld en uitgelegd, werd meteen een nieuwe bestelling gemaakt en dit zou direct naar het eerder opgegeven DHL punt gestuurd worden. Helaas, uit de bevestiging van PostNL kon ik opmaken dat het weer gewoon naar mijn huis gestuurd werd (ik werk overdag, dus dit heeft weinig nut). En hier gaat het ook weer steeds mis (Niet thuis-melding in bus ontvangen, via internet opgeven dat ik het graag op het postkantoor ophaal mislukt...) De mensen a.d. telefoon van Shop voor Gezondheid zijn erg aardig, maar de logistieke afwikkeling is dramatisch.

Goed functionerend bedrijf!

Snelle levering en geen gezeur. 0

uitstekend

Shopvoor gezondheid

Score: 10

Het bedrijf heeft een zeer snelle levering

Snel en adequaat

Shop voor gezondheid

zeer goed

Score: 10

Mijn ervaring is prima alles vlug en goed geregeld

Score: 8

Super levering op een zaterdag!

Snelle levering, tevreden klant

Klantvriendelijk.

Score: 10

Ik ben zeer netjes te woord gestaan aan de telefoon. Er werd meteen voor mij gekeken of het product op voorraad was en ook nog dezelfde dag verzonden. De dag erna had ik het al thuis! Uitstekende service!

uitstekend

Ze doen wat ze beloven!

goed,snel en betrouwbaar

Score: 10

daar ik nog nooit van dit bedrijf had vernomen is het voor 100% meegevallen en zal in de toekomst wel meer van gebruik maken

Score: 10

Ls, Voor schoonmoeder en omron bloeddrukmeter besteld....de betaling weigerde. Ik heb toen gebeld en werd perfect geholpen en kon de bestelling telefonisch plaatsen. Een eenmalige machtiging en alles werd perfect afgehandeld. De vogende keer zal ik hier weer bestellen, gewoon omdat ze doen wat ze zeggen. Prima toch. Groet, R. Jennissen

Score: 4

Ik bestelde een alcoholtester ,de belofte : vandaag besteld morgen bij u thuis, was hier niet van toepassing daar ik het product pas na een week besteld kreeg en dit na een mail en telefoon naar de firma.

Koperslagerstraat 20

5405BS Uden