Jammer dat ik de bijbehorende app niet kan installeren op mijn tablet.

Had naast de weegschaal een tablet gekocht om o.a. de ontwikkeling van mijn gezondheid vast te leggen. Maar kan helaas de bijhorende app niet installeren (niet compatibel). Dat is vervelend,want nu is het voor mij niet meer dan een gewone weegschaal en dat was niet de bedoeling.

Alles in één woord: oké

Vanaf de bestelling - via CZ - tot en met de installatie van een weegschaal alles gemakkelijk verlopen.

Goed product snelle levering

Verzwaringsdeken gekocht. Goed product en werd snel geleverd. Bij vragen was de klantenservice makkelijk te bereiken en kreeg snel antwoord

Supersnelle levering

Bestelde artikel voldoet 100% aan verwachtingen. Na bestelling artikel supersnel in huis.

Snel Verzonden

Product was niet op voorraad in eerste instantie, maar hielden on op de hoogte wanneer het binnen was. Eenmaal weer op voorraad was het zo in huis.

Goed product, snelle levering en goede prijs.

Klantenservice goed bereikbaar. Reageert snel. Snelle levering. Top!

Weekend besteld dinsdag in huis prima

Snel besteld en snel geleverd

Duidelijke website, snelle service.

goede en snelle levering

Ik heb de aanbieding van het bestelde artikel binnen 2 dagen in huis, Het was zeer goed verpakt en ik ben zeer tevreden.

Goeie producten

service en snelle reatie

eerst verbaasd over niet de hoeveelheid kunnen bestellen wat ik wilde oplossing werd mij ongevraagd gegeven

Goede service en klantvriendelijk

Verkeerde product was geleverd. Na contact werd meteen het juiste product opnieuw opgestuurd waarna ik het verkeerde product retour kon sturen. TOP!

Goede ervaring, gemakkelijk bestellen en snelle levering.

Zie de titel

Nog geen idee

Ik vind het toch moeilijk de weegschaal te installeren. Heb deze naar mijn broer gebracht die het wel, hopelijk !, lukken zal. Vandaar geen idee !

Op tijd bezorgd

Keurig op tijd bezorgd zoals vermeld in de aankondiging. Prima verpakt met voldoende informatie bijgesloten in de verpakking

Uitstekende service

Ik bestel en de volgende dag in de brievenbus

De bestelling was zeer goed verzorgd en snel bezorgd Hartelijk dank!

Besteld en snel mogelijk geleverd,en fijne mensen aan de telefoon

Doet wat beloofd was

Bloeddrukmeter ook voor wat dikkere bovenarm. Metingen met deze bloeddrukmeter komen overeen met eerdere metingen,ik neem dus aan dat meter goed geijkt is.

Levering is prima. Goede service en het apparaat werkt prima

Tevreden

Uiterst tevreden over de snelle levering.

Op tijd geleverd en zeer netjes verpakt.

snelle afhandeling en redelijke prijs

Koperslagerstraat 20

5405BS Uden