Score: 10

Eerste kennismaking en die was uitstekend

uitstekend

Score: 10

Erg snel en duidelijke site.

Score: 8

Heel goed, tijdige bezorging en mooi product

Score: 10

wat een snelle service en bezorging! geweldig

Score: 10

Had een vraag over een ananloge personen weegschaal. Voor het eerst dat ik serieus werd genomen. En werd ik teruggebeld met uitgebreid uitleg. Mocht het niet volgens mijn verwachtingen voldoen kan ik zelfs nog eens terugbellen. Heb volkomen vertouwen in het product.

Score: 10

goede en snelle service, gunstige prijsstelling

Score: 10

Erg snelle levering. Product de volgende dag in huis

Score: 10

Ein sehr angenehmer Betrieb. Nette Kundenbetreuung und kompetente Mitarbeiter. Wenn ich wieder etwas ben�tige, werde ich sicher wieder hier bestellen :-). Viele Gr��e aus Deutschland.

Shop voor gezondheid

Score: 10

Goede service, snelle beantwoording van vragen. Levering van bestelde goederen is OK.

Snelle afhandeling

goed en snelle levering

Score: 10

Positief, zou hier opnieuw bestelling plaatsen als dat aan de orde is.

Score: 10

Voor het eerst hebben wij hier een bestelling gedaan. De afhandeling verliep soepel en gemakkelijk.

Score: 10

aan de afspraaktermijn van de levering gehouden en het produkt voldoet prima zoals beloofd

prima. snelle levering

Score: 10

Vandaag bestellen ,de volgende in huis. Je wordt op de hoogte gehouden wanneer het produkt geleverd wordt.Wij zijn zeer tevreden

een goede ervaring

Koperslagerstraat 20