Snelle bezorging bij afhaalpunt.

Ben zeer tevreden over de daglichtlamp en de bezorging was al de volgende dag. Nu maar hopen dat de winter dip snel weer over is.

Ondanks de te lange wachttijd van levering

Product nog niet mogen ontvangen, omdat dhl ( wederom) een pakketje heeft laten verdwijnen hun met een passende oplossing zijn gekomen. ( wel een tip stap svp naar een bezorgservice over is niet de eerste en de laatste keer dat ze pakketten laten verdwijnen)

Website doolhof, maar bestelling snel bezorgd

Ik wilde de daglichtlamp bestellen, na een mail van mijn zorgverzekeraar waarin korting werd gegeven op die lamp. Ondanks de link in de mail kostte me het moeite bij het product uit te komen. Betalen ging ook met wat strubbelingen. Maar toen het eenmaal gelukt was, had ik de lamp de volgende dag ook keurig in huis.

Duidelijk en volgens afspraak geleverd

Duidelijk en volgens afspraak geleverd

Keurig verpakt en verzonden .Alles op tijd.

Betrouwbaar adres, regelt alles keurig en snel.

mooi product tegen redelijke prijs

Hoewel DHL ons 2x liet wachten en vervolgens na klacht het pakket kwijt bleek te zijn heeft Shopvoorgezondheid Perfect gereageerd door het product opnieuw aan ons te verzenden. De communicatie met Shopvoorgezondheid was prima. Men reageerde snel, stelde onderzoek in en kwam met de oplossing opnieuw versturen. Dus alle lof voor Shopvoorgezondheid. En dan het belangrijkste; de bloeddruk meter is van goede kwaliteit en werkt eenvoudig.

Duidelijkheid

De webshop is overzichtelijk. De afspraken die hierin staan worden exact nagekomen. De levering was goed verpakt.

Netjes

Tevreden

Goed product en snelle levering

Deze warmte boven-deken is prettig in gebruik. De bestelling was snel verwerkt en snel geleverd.

Vlotte levering, product doet wat het beloofd

Vlot makkelijk bestelproces; goed product, voldoet aan de verwachting. Vlotte levering.

Alles goed !

Alles ging goed, bestelling,betaling,verzending t/m ontvangst . Houden zo zou ik zeggen. Dank u !

Geweldig voor de mens meer dan 5 sterren waard.

Mijn bestelling werd niet afgeleverd, volgens DHL wel, die discussie ben ik tot 2 keer toe aangegaan met DHL omdat er 2 dagen werd aangegeven dat mijn bestelling geleverd zou worden. Contact opgenomen met Shopvoorgezondheid.nl. Shopvoorgezondheid.nl heeft mijn bestelling opnieuw verzorgd chapeau voor deze shop zij regelden het verder met DHL. Voor in de toekomst zal ik eerst hier shoppen voor als ik iets nodig heb. Bedankt voor de goede zorg.

uitstekend

heel snel

adequate hulp bij leverings problemen

ondanks dat een product niet leverbaar was werd er gezocht naar een passende oplossing. Ik snap niet dat mijn verlangde product niet in het magazijn was. Moet toch een redelijke hardloper zijn .

netjes afgeleverd goede producten

goede, duidelijke service

Op tijd en netjes geleverd en werkt naar behoren.

zie vorige vak

Fijne snelle levering

Werkt perfect

Prima ontvangen , snelle levering voor en goede prijs

Prima.

Bestelling makkelijk, bezorging goed.

Na lang zoeken.

Na wat Gegoogle en lang zoeken bij andere websites, vond ik bij jullie website al snel waarnaar ik op zoek was en wel een elektrische warmwaterkruik. Ik had er een nodig voor mijn pijnlijke nek en schouders en deze kruik heeft mij,na een aantal keren gebruik,van dat vervelende probleem afgeholpen.

Gemakkelijke bestelomstandigheden en correcte en snelle levering

Goede prijs, snel geleverd en goede service

Via de Blokker webwinkel heb ik hier een electrische deken besteld. Helaas te groot, dus i.o.m. klantenservervice (die snel en heel vriendelijk waren) gratis geretourneerd. Zeer goed allemaal.

Koperslagerstraat 20

5405BS Uden