Kan niet beter

Na kontakt met de firma,kon ik betalen toen de betaling stopte. De volgende dag werd de bestelling geleverd

Leuke korting en snel geleverd

De eerste keer bij deze webshop. Na aanmelding op de site ook nog een korting van 10 procent. Ondanks de feestdagen drukte de volgende dag geleverd. Zeer tevreden.

Prettige snelle klantenservice

Werd direct na bestelling gebeld of het handig was dat het op zaterdag geleverd zou worden. Dan is er niemand aanwezig. Dus dacht hij goed mee. Werd het op maandag gestuurd, dinsdag lag iedereen op de nieuwe matjes!

Goede swabs

Een goede en snelle levering

10/10

10/10

Uitstekende service

Behulpzaam, meedenken en geen uren wachten aan de telefoon, je wordt snel teruggebeld

goed en snel

prima duidelijke communicatie en supersnel fijn apparaat

Zeer tevreden.

Na excuses voor wat wachttijd, toch een snelle bezorging

Gehoorbatterijen

Zijn perfect

Geen verbeterpunten

Snelle levering. Alles correct verpakt. Op de afgesproken dag bezorgd

prima behandeld

idem

Buerer elektrische deken

Makkelijk te bestellen en daarna snel geleverd,dus bedankt hiervoor en tot ziens!

Perfect volgens afspraak

Geen verdere toelichting nodig

jullie doen het goed

jullie moeten alleen veranderen van dhl naar post.nl,want de bezorging is 100% waardeloos of ze gooien het in verkeerde hal of komen helemaal niet en wel zeggen dat ze aan de deur zijn geweest

Prima positieve ervaring

Artikelen besteld en snel geleverd, zonder hapering en problemen. Prima en duidelijke site zonder verassingen.

Fantastisch, razendsnel en klantvriendelijk zoals je het nog maar weinig tegenkomt.

In mijn eerste bestelling had ik een fout gemaakt. Na ontvangst van de bestelling werd na een telefoontje mijn fout zonder problemen of kosten prima hersteld. Ook na mijn email naar de klantenservice kreeg het door mij gewenste document razendsnel toegezonden. Dus een blij mens, vandaar het cijfer 10!

Goede ervaring

Eerste bestelling bij deze firma kwam vlot als beloofd.

Heel fijn bedrijf Had wat verkeerd besteld. Dat hebben ze gelijk geregeld. Top service

Tevreden

Snelle levering. Apparaat werkt volgens de beschrijving goed.

Goed en voordelig

Producten snel en goed geleverd.

Prima en snel geleverd!

Aan te bevelen site. Via CZ een link die uitstekend werkt!

Snelle levering!

Goede kwaliteit en snelle levering.

Snelle en goede bestelwijze en aflevering

Snelle en goede bestelwijze en aflevering

Prima.

Snelle levering goed product

De website is duidelijk en geeft voldoende info. Er werd snel geleverd en bij vragen zijn ze goed bereikbaar. Prima dus!

Koperslagerstraat 20

5405BS Uden