Erg positief

De website is overzichtelijk, bestellen en bezorgen binnen 24 uur. Ik ben dik tevreden!

Uitstekende service

Uitstekende service. Snel geleverd. En niet moeilijk gedaan over per ongeluk verkeerde postcode. Opnieuw snel verstuurd.

Clean Air met UV-lamp werkt prima

De Clean Air met UV-lamp werkt goed, op hoge snelheid is het hoorbaar maar op 3 (middelste stand) nauwelijks hoorbaar jammer alleen dat er geen indicatie is hoe schoon de lucht is Verder zeer tevreden ook met de website en levering

Vlot besteld, snel geleverd door DHL

Vlot besteld, goed verpakt en snel geleverd

Snel en goed

Op het laatste moment besteld en toch nog de volgende dag nog geleverd.

Prima Shopwinkel voor diabetici

Er is ruimte om de levering te verbeteren.

très professionnel

commandé le lundi soir, livré le jeudi matin. Sérieux et professionnel.

Goed en snel

Bestelling als verwacht

bestelling vlot en correct geleverd

bestelling vlot en correct geleverd

Lekker kruikje

Snel geleverd, blijft paar uur warm, opgewarmd in 10 minuten. Zachte fleece, met vak om je handen te warmen.

Uitglijder

Onduidelijk scherm, pedalen lopen niet soepel en tijdens gebruik glijd het apparaat weg. Kortom: de reden waarom hij retour is gestuurd

goede advies snelle levering

Goed advies en snelle levering

Altijd snel en correct

Altijd snel en correct

Vlotte service

Er wordt gedaan wat ze beloven.

prima service

Snel geleverd prima service

Bloeddruk meter gekocht

Alles volgens afspraak top

De volgende bestelling weer bij jullie

Het werkt! Ongelofelijk

Een nieuwe wereld

Goe product

Kon er direct mee aan de slag.

Aardig en goede service

Ondanks leveringsproblemen met DHL keurig opgepakt en fijn en goed geluisterd.

Uitstekend.

Zeer concurrerende prijzen. Groot assortiment. Kundige klantenservice. Mijn bestelling werd meteen de volgende dag bezorgd. Ben zeer tevreden over mijn aankoop en de handling van de order.

Niet wat ik dacht te bestellen.

Ik had naar blauwe nacht lampen gezocht. En dacht drie besteld te hebben. Ik heb 3 witte gekregen. Omdat ik ze moesten gebruiken heb ik twee opengemaakt en gebruikt. Derde zit nog in verpakking . Blauwe had ik willen hebben.

Goede communicatie, correcte afhandeling, kortom een prima bedrijf!

Mijn dochter slaapt weer

Snel en zorgvuldig

Van bestellen op een duidelijke site met goede uitleg. Tot en met het bezorgen perfect geregeld.

Koperslagerstraat 20

5405BS Uden