Score: 10

Alles prima geregeld en op tijd .

Precies zoals verwacht.

Score: 8

alles ging goed ik heb alleen geen factuur gezien

Score: 10

Product voor een ander besteld en snel geleverd.

Score: 10

Zoals al op hun website geschreven en besteld voor 16:00, is morgen al in huis... eindelijk een bedrijf die dat werkelijk uitvoert (je wordt ook per email meteen op de hoogte gebracht zodra het pakket bij hun de deur uit gaan en dat is snel) ... verder is de elecktrische knuffeldeken bij stand1 al warm genoeg, is een besparing op stand2, stand3 en stand4 welke ik niet gebruik hoef te gebruiken ... ik zit er vanaf ontvangst vd deken er letterlijk warmpjes bij. Bedankt 'Shopvoorgezondheid' voor de snelle, goede service en een uitstekend product ! ;-)

Score: 10

Makkelijk bestelproces. Snelle en correcte levering.

Nvt

Heel snelle sevice

Score: 8

Snelle levering via DHL, Zeer tevreden!

Score: 10

Snelle levering, alleen strips zijn elders goedkoper

Score: 9

Na probleem met levering via HDL servicepunt Hema prima geholpen door klantenservice van Shopvoorgezondheid.

Score: 7

Bedrijf is prima bezorging niet

Positief, conform verwachting

Score: 10

Snelle en goed verzorgde levering.

Score: 10

Vlotte bestelling, vlotte afwikkeling en snelle levering.

Super snelle levering

Goede spullen

Helemaal goed

Score: 10

Gemakkelijk telefonisch te bereiken geen uren in de wacht. Prima service en advies.

Score: 10

Prima: bestelling en levering volgens belofte.

Score: 10

Reeds meerdere keren een bestelling gedaan en wordt snel afgehandeld en verzonden. Gunstig geprijsd en snel afgeleverd door bezorgdienst. Zeer tevreden over deze webshop. Beoordeling klantenservice kan ik niet geven, nog geen ervaring mee. Denk dat dit ook wel goed is.

Snelle levering.

Score: 7

Ik heb enkele eenvoudige, maar goede ervaringen gehad met Shopvoorgezondheid. Ik ga nu wat herbestellingen doen.

Koperslagerstraat 20

5405BS Uden