Snelle en correcte levering

Score: 10

Goed. Snel leveren. Goed product ( glucosemeter en toebehoren)

Score: 10

Snelle levering, goede telefonische uitleg

Score: 10

Heb jarenlange ervaring met Bol.com en ik kan dit bedrijf aanbevelen! Uitstekende service, vriendelijke behandeling !

Super snel behandeld!

Score: 10

Ervaring was perfect. Snel en goedkoper dan bij de andere collegfa's En je wordt ook nog goed geholpen aan de telefoon

Score: 9

Goed product, laagste prijs, goed geleverd.

Score: 9

bestellingen worden netjes en snel geleverd

Score: 8

gemakkelijke, snelle en correcte levering

Score: 9

Bestelling wordt snel geleverd. Nooit problemen

Ria

Score: 10

Heel goed, totaal geen klachten

Score: 7

Goed accuraat

Levering geheel naar wens

Score: 10

Shop voor gezondheid.nl is echt een bedrijf dat ik bijzonder kan aanbevelen. Ze hebben zeer sneller service voor wat betreft het sturen van je bestelling, en achteraf is het heel makkelijk om met ze te kunnen communiceren als je nog vragen mocht hebben. Tevens ben ik ook bijzonder tevreden over het product de ��Mission 3-in-1 Cholesterol meter. Een zeer handig metertje met veel opties en instellingen. Prima ????

Score: 2

Ik heb de Multicheck glucosemeter en cholesterol meter startpakket aangeschaft. De levering was snel. Na uitproberen bleek het apparaat niet te functioneren, dus pakten we het retourformulier erbij. We konden met verschillende redenen retourneren. Wij dachten aan nr. 61 (product defect bij ontvangst - crediteren). Toch maar even gebeld met de klantenservice, toen bleek dat als het doosje geopend is alle garantie regels vervallen. Dit lijkt me wettelijk niet juist. Op het formulier staat : binnen 30 dagen gratis retourneren??? Dit mag niet om gezondheidsredenen?? Welke dan? Hygi�ne redenen?? Welke dan. Met andere woorden. Garantie is tot aan het fietspad zoals ze dat zo mooi zeggen. WAARDELOOS. Maar ondertussen wel � 65,95 lichter.

Score: 10

Glucose meter en CareSens N glucose teststrips snel en tot tevredenheid geleverd.

Score: 10

Snel duidelijk. Een van de weinige met de controle vloeistof voor medisana

Score: 10

makkelijk bestellen en snel geleverd

Score: 10

Goede service en zeer snelle levering, echt een aanbeveling

Snel en prima

Score: 10

Bestelling snel ontvangen, klacht enorm adequaat opgelost

Koperslagerstraat 20

5405BS Uden