Score: 10

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Goed.

Score: 10

Alles wat ik bij dit bedrijf besteld heb.is keurig en op tijd geleverd Voor een goede prijs

??????

Snele service

Score: 8

Heel goed ervaring met de mijn bestelling van ( A tot Z )

Score: 8

Geweldige service, snelle levering en goed product.

Score: 10

Goed. Makkelijk te bestellen, snelle levering en keuze waar het pakket afgeleverd moet worden. Filter was in de aanbieding, dat was fijn, want ze zijn wel prijzig. De originele filters voor de Boneco zijn het beste.

Score: 4

Ik heb Caresens glucosemeter gekocht. Helaas , de glucosemeter is heel slecht- incorrect. Als je drie keer meet, krijg bijvoorbeeld: 6,0 mmol dan 7,3 mmol. De derde keer krijg je 6,4mmol. Daarom moet ik elke keer 2 of strippen gebruiken. Ik had contour next en nooit problemen. Alleen dacht ik goedkoop. Blijkbaar kwaliteit pas met prijs. Helaas!

Score: 10

Leveringen zijn correct en snel

Score: 10

Prima, snelle levering en voordelig ook nog.

Prima afhandeling!

Score: 10

Keurig en super snelle levering. Ook erg voordelig in vergelijking met andere aanbieders. Hier zal ik zeker blijven bestellen.

Goed geleverd

Score: 10

Correcte levering, snel reactie op de vraag via de helpdesk. Ook gepast antwoord! Nog nooit problemen mee gehad!

Last-minute de Elle TENS in huis

perfect