Goed!

Score: 10

Heel correct, snel een antwoord op mail.

Super snel geleverd

gewoon goed

Score: 10

Prima! Dag na de bestelling al in huis.

Score: 6

Geen wetten maar breken van deze eer en weer met jerry en tommie voor de week van oktober en november voor de werken van de wezen van corona en erkrnnen van terek en tevel van de mens voor de gezondheid en parkeren van de vracht en pakket van jullie bedrijf en gasten die bestellen rond de datum verkeerd gegaan en geen wachten op pakket is geen verwachtend gat de wachter voor uw hekken en poorten en lopen in de wegen van de groeven en meyen van uw goren van tijd en poet van europa en westen landen geen poort met de woorden van jan en kees wil geen bestelling meer plaatsen en geen weer woord dank u allen en uw bedrijf waar u werkt

Het was erg netjes

Score: 10

Super tevreden over bestellen levering en product. Dankjewel

geen idee

Goede organisatie

Score: 10

Snelle levering, apparaat kwam in goede staat aan.

Score: 9

Prima apparaat. Ik ben er volop mee bezig

Score: 9

Geen ervaring nog. Het is mijn eerste bestelling. Uw bedrijf via CZ Zorgverzekering verkregen. Alle was zo gepiept. Goedkoper dan in audicien winkels en de batterijen zijn meer dan 80% gevuld in den beginne. Goede binnenkomer.

Score: 10

Geruime tijd Laat ik mijn teststrips leveren door shopvoorgezond !

Score: 8

Zeer klantvriendelijk!!

Score: 8

Prima. Alleen graag meer aandacht voor passende verpakking. Voor een klein doosje werd een hele grote verzenddoos gebruikt. Had ook in een envelop gekund.

Score: 6

Levering was snel, maar de bezorger heeft de bestelling op de grond gegooid en onbeheerd achter gelaten IPV het pakketje in de locker te deponeren , hier ben ik zeer boos om omdat het wel mijn pakketje was en ik ook betaald heb.als het door iemand was meegenomen dan was ik mijn pakketje en geld kwijt. Dus de bezorging is zwaar onder de maat.

???

Score: 10

bestelling compleet en keurig op tijd

Fijne website, duidelijk bestelproces

Koperslagerstraat 20