Score: 9

Fijne organisatie met uitstekende service

Score: 10

Heel blij met snelle levering.

goede kwaliteit, snelle levering

Snel en accuraat

Score: 10

Snelle en goede ontvangst van de bestelde artikelen.

snel geleverd

Uitmuntend ervaring

Score: 10

Snelle service, fijn dat dit reserveonderdeel nog te krijgen is van een apparaat dat vlgs mij niet meer verkocht wordt. En milieuvriendelijker dan weer een nieuw apparaat te moeten kopen. Consuminderen proof!

Score: 10

Er was iets fout gedaan bij mijn bestelling en met �lle medewerking die je maar kan wensen, keerde alles helemaal ten goede. �cht superfijn.

zeer goed en snel

Makkelijk , betaalbare , hoortoestelbatterijen besteld via CZ

Score: 9

Prima site en snelle levering

Score: 7

Shop voor gezondheid

Alles in orde

Score: 9

ik heb een zeer goede ervaring met dit bedrijf, goed vriendelijk en de producten worden snel geleverd.

Score: 10

ik ben zeer tevreden over de service en de daglichtlamp, snelle levering en uitstekend product

Heel tevreden

Score: 8

Moeilijk te krijgen Produkt, maar bij jullie wel beschikbaar. Top! Snel en goed geleverd.

Score: 9

Een goede service en een snelle afhandeling.

Zeer goede ervaring

Netjes

Score: 10

Mijn pakketje was kwijtgeraakt bij DHL maar de klantenservice zorde dat ze hij vlug opnieuw verzonden werd.

Koperslagerstraat 20

5405BS Uden