Score: 9

Nu 1x besteld en dat is goed bevallen. Er komen vast wel meerdere bestellingen.

Zeer goede ervaringen ! opperbeste service , geeft goede raad

Score: 10

Scherpe prijzen. Snelle levering.

Score: 9

Bestelling en levering verliep naar verwachting

Score: 10

Goed product en een snelle levering.

Score: 9

het is voor ons de eerste keer

Score: 10

Goedkoop en snelle levering!

Snelle levering, goede prijs

Score: 10

Goede prijs ivm andere sites en snel geleverd. Ben er erg blij mee.

Score: 8

Gunstige prijzen, betrouwbaar maar levering niet heel snel

Prima . Ik kreeg alleen de kortingscode niet in gevult

Score: 8

Aanschaf Medisana Infrarood lamp.

Vlotte afhandeling

Score: 9

Gewoon goed, zoals het hoort.

Score: 10

Snelle levering van de Lumie lamp Ben er erg tevreden over kost maar een 1/2 uurtje per dag maar heb er 4uur p.d. MEER energie door !,

Score: 8

Was prima. Bestelde artikel voldoet aan verwachting en is op tijd geleverd

Goed maar levering DHL WAS WAARDELOOS

Score: 10

Super bedrijf. Vandaag besteld morgen in huis. Zelfs op zondag. Wat ook een pluspunt is: je kunt voor een gratis avond levering kiezen.

Score: 4

De bestelling zou de volgende dag (maandag) geleverd worden. In de avond. Ik was gewoon thuis, niemand heeft aangebeld, maar DHL claimde dat ze wel geweest waren. Omdat ik de volgende avond niet thuis was en niet wilde dat men tevergeefs zou komen heb ik gevraagd het pakket te bezorgen bij Manfield. Woensdag kon ik het daar ophalen volgens het bericht dat ik van DHL ontving. Maar het was daar niet bezorgd. Dus voor niets de stad in gegaan. Dramatisch noemde de verkoopster van Manfield de service van DHL. Uiteindelijk, ik zal u de rest besparen, is het pakket vrijdag bij Manfield bezorgd en ben ik vandaag (zaterdag) weer naar de stad gegaan om het op te halen. Ik snap dat dit niet over Shopvoorgezondheid gaat maar uiteindelijk zijn zij, door hun keuze voor DHL verantwoordelijk.

Score: 6

De belofte van voor 1700 uur besteld de volgende dag geleverd werd niet waar gemaakt. Het artikel werd eerst 4 dagen na bestelling geleverd. De reden hiervoor werd niet gemeld. Verder verliep de levering goed.

Score: 6

Geleverd volgens afspraak. Dit was mijn eerste ervaring.

Koperslagerstraat 20

5405BS Uden