Ok�

Score: 8

Eerste keer dus geen ervaringen uit verleden. Maar goed bevallen. Snel en duidelijke informatie

Score: 8

Prima personenweegschaal gekocht. Snelle levering.

Score: 5

Ik heb voor mijn Bonevo/ Aur-o-Swiss luchtbevochtiger U 7145 een ionic zilverstick gekocht en een waterzuiverings A250 Aqua Pro 2 in 1e Deze laatste had geen duidelijke installatie informatie. Ik mer nu ook dat deze niet werkt, want er komt geen nevel uit, terwijl dat bij de granulaatkorrels die ik eerder had wel zo was. Ik kan zowel bij Bonevo als bij uw shop geen ingo daarovef vinden. Terwijl u wel schrijft dat de Aqua Pro 250 geschikt is voor mijn type luchtbevochtiger

Goede en Snelle Bezorging binnen 24 uur zoals beloofd Top

Score: 10

Ben heel tevreden. Werd alle keren vriendelijk en deskundig te woord gestaan.

Score: 9

Snelle bezorging, goed produkt

Score: 8

Goede en snelle levering. Alles zat netjes en strevingen ingepakt

Volgens beschrijving geleverd.

Score: 8

Ik ben tevreden over de bestelling van jullie kant was goed. Maar als ik weer wat bestel bij jullie wil ik geen DHL aan de deur hebben, de bezorger heeft mijn vrouw op een onredelijke manier bejegend aan de deur omdat hij de bel niet hoorde en hard op ons raam bonsde . (wij hebben een bel die je buiten niet hoort maar wij binnen wel)

Score: 9

Eerste keer iets gekocht. Keurig snel geleverd op het aangegeven tijdstip. Prima verpakt. Ok dus!

Een 10!

Enkel positieve ervaring!

Score: 10

De elektrische onderdeken was niet wat ik zocht, heb deze zelf niet goed ingeschat, maar werd prima te woord gestaan en kon deze dus zonder problemen terugsturen.

Score: 10

Overzichtelijke website met een ruim assortiment en uitgebreide info van de producten op de site.

Score: 10

Goede Service en vlotte bezorging.

duidelijke website

Score: 10

Ruime keuze, scherpe prijs en een vlotte levering

Score: 10

Handige website en een goed overzicht van de producten. Ook de verdere afhandeling verliep uitstekend. De prijzen zijn ook netjes, bezorgkosten zijn ook erg redelijk. Kort om een prima bedrijf om zaken mee te doen.

Score: 10

MAkkelijk te vinden en een mooie prijs!

Score: 10

Ik had een apparaat besteld wat tot 2 keer toe kapot was. Kan het bedrijf ook niets aan doen, ze mochten de zegel niet verbreken ivm hygi�ne. Zonder problemen dezelfde dag nieuwe opgestuurd. Prima geregeld!

Score: 7

snelle levering, productomschrijvingen op website niet helemaal duidelijk

Score: 8

Het product is goed maar de verzending met DHL is belabberd.

Fijn

Koperslagerstraat 20