Score: 9

Heldere website en gemakkelijk in gebruik. Levering uiterst zorgvuldig uit gevoerd.

Score: 10

Goed en positief. Snelle levering, goede informatie voorziening via email (status) en puike prijs stelling.

Score: 10

prima , op tijd en je wordt op de hoogte gehouden

Score: 9

overzichtelijke site betaal gemak

snelle levering.

Score: 7

Goede morgen ik ben erg tevreden met de snelle bezorging van de bloeddrukmeter het ziet er verzorgd uit.

Levering stipt.

Score: 10

Van bestelling tot levering prima verzorgd

Score: 10

Aardige mensen. We kregen de dementie klok niet goed ingesteld dus ze hebben telefonisch met veel geduld ??geholpen. Mvg E.Mullers

Score: 8

ik heb mijn bestelling optijd en in goede staat ontvangen en werd nadat ik gebeld had over de werking van mijn telefoon ook vriendelijk geholpen wm

Score: 1

Een product besteld wat na uitpakken 2e hands bleek te zijn met gebruikerssporen en krassen!! De compensatie die ik kreeg hiervoor was een aanfluiting maar omdat die type airco overal uitverkocht was heb ik dit met tegenzin geaccepteerd. Eerste keer dat ik hier heb besteld en tevens de laatste keer!

Score: 10

Snel gevonden wat ik zocht en een snelle levering.

Score: 10

De bestelling en afhandeling is precies gegaan zoals je mag verwachten van een goede internetwinkel.

Score: 8

Alles prima geregeld, een snelle bezorging. Alles naar wens.

Score: 10

Een van de weinige bedrijven waar je echt onbezorgd je bestelling kan plaatsen. Zij komen te allen tijden hun verplichtingen na.

Helemaal goed

Score: 2

Product is prima., bezorging bijzonder slecht

Score: 10

Ik heb wat diabetes teststrips bij jullie gekocht. Mijn levering van de dvn winkel komt pas op 1 augustus en ik had net te weinig strips. Ik had geen zin om te onderhandelen met internist,verzekering etc, en wilde gewoon wat strips erbij kopen zonder poespas. Ik ben heel tevreden met jullie snelle en effici�nte service.

Score: 8

Artikel besteld en volgens de belofte perfect geleverd

Score: 10

BLOEDDRUKMETER , EENVOUDIG EN GOED.

Prima bedrijf

Score: 10

Goed assortiment tegen een nette prijs en met snelle levering

Koperslagerstraat 20

5405BS Uden