Score: 3

Ik heb 2 x per telefoon contact gehad met dit bedrijf. De 1 e keer werd mijn vraag keurig en netjes beantwoors. Over het antwoord van de 2 e vraag ben ik zeker NIET tevreden, mijn vraag was of de door mij bestelde glucoseteststrips wat langer � houdbaar� zouden kunnen zijn omdat ik op dit moment weinig hoef te prikken. Het antwoord was dat alle strips van de � instantmeter � langer dan een jaar �houdbaar� zijn .Bij ontvangst bleken ze echter maar � houdbaar � tot 04-11-2019. Jammer dat dit niet eerlijk is overgebracht naar mij!

Score: 1

Drama! Op mijn rekening stond geannuleerd en ik kreeg een verkeerd product geleverd van 1/3e van de prijs!

Score: 10

Ik kwam bij toeval op deze site, had er nog nooit van gehoord. Heb mijn eerste bestelling gedaan alles is goed gegaan van betalen door afleveren.

efficient.

Score: 10

top service!en vriendelijk en meedenkend personeel.. ik had een iets besteld zodat ik mijn insuline pen beschermt mee op vakantie kon nemen..maar bij aankomst werkte 1 dopje niet..er is dezelfde dag contact met mij opgenomen en de volgende dag had ik een nieuwe in huis ...zo snel super bedankt.

Score: 8

Goed. Duidelijke info en relatief snelle afhandeling. Misschien is het makkelijker dat voordat de aflevering plaatsvindt een mail te sturen met info over de aflevering tijd.

Uitgebreide keuze.

Heel goede ervaring

Score: 7

Makkelijk product gevonden op de site, levering volgens verwachting= op tijd en in goede staat

hardstikke goed. Super. Hele goede service en na-service

Ben zeer tevreden

zeer goed

Prima product, snelle bezorging

Score: 8

Geemakkelijk bestellen en betalen. Snelle levering.

Score: 8

Mijn ervaring met shop voor gezondheid is uitstekend, ik krijg mijn bestelling op tijd hoef mij nooit zorgen te maken over de bezorging.

Score: 9

Geleverd product voldeed niet maar na telefonisch contact super vriendelijk geholpen en top opgelost

Score: 9

Prima ervaring tot nu toe. Doet wat het beloofd.

Score: 9

duidelijke website met goede omschrijvingen

Score: 10

Snelle levering. Voldeed aan de verwachting.

Score: 10

Heel netjes te word gestaan door uw medewerker. Vlug de bestelling ontvangen. Goede begeleiding van het verloop van de bezorging. Een tien.

Score: 8

Snelle levering en gunstig geprijsd

Correcte levering.

Koperslagerstraat 20