nog geen ervaring

Score: 10

Snelle levering. Uitstekende prijs. Goede webshop.

Score: 9

goeie service en snelle levering

Score: 10

Niets anders dan goeds! Keurige en snelle service . Echt perfect!!

Score: 7

Besteld, bevestiging voor bestelling meteen ontvangen. Omdat ik het hulpmiddel snel nodig had ben ik gaan bellen. Ik had nog steeds niet een verzendbericht ontvangen. Aardige medewerker vertelde mij dat mijn pakket al onderweg was. Hij begreep niet dat ik nog geen verzendbericht had ontvangen. Hij bleef zeggen dat deze de avond er voor verzonden was.

heel prettig

Score: 10

Snelle bezorging, zeker goedkoop, koop zeker nog eens

Score: 1

snelle levering alleen artikel heeft maar een houdbaarheidsdatum van een paar maanden dus oude voorraad

Score: 1

Ik heb 4 dagen moeten wachten voordat ik mijn product kreeg. Dit terwijl het wel op voorraad was en er tijdens het bestellen wordt beloofd: vandaag voor 17.00 uur besteld morgen in huis. En dan krijg je als slap excuus dat het komt omdat ik in Belgie woon. Ieder ander normaal bedrijf kan de volgende dag leveren ook in belgie. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Zeer slechte service met zwakke excuses.

Score: 9

Eenvoudig te bestellen en snel

Score: 2

De matras topper heb ik gekocht vanwege nachtzweten waar de medici geen verklaring voor konden vinden en ik hoopte dat meer ventilatie van onze matras er voor zou kunnen zorgen dat het beter zou gaan maar helaas het heeft mij niet geholpen nog altijd moet ik een aantal keren per week s'nachts mijn bed uit, schoon Tshirt aan kussen omdraaien en een handdoek op mijn matras leggen en maar weer in bed.

Heel duidelijk, goed assortiment

Score: 9

Overzichtelijke shop. Artikelen worden goed omschreven.

Score: 10

Eenvoudig bestellen, snelle betaling , lage prijzen en snelle levering! Perfect

Goed, snel

Score: 10

Heel positief. Scherp voor wat betreft prijs. Betrokken bij de klant

Score: 10

Perfecte service. Ik had het artikel binnen een paar dagen in huis.

Fijne shop

Score: 9

Het is de eerste keer bij jullie bestelddus weet nog niet veel van jullie bedrijf..

Correct en betrouwbaar bedrijf

Score: 8

de bestelling is goed en vlot verlopen geen klachten

Koperslagerstraat 20

5405BS Uden