Score: 10

snelle levering, gewoon goed!

Score: 9

Goede levering netjes op tijd en hele handig met afterpay dat gewoon werkt

Score: 7

snelle bezorging. maar iets zuiniger met verpakking leverd misschien wel iets op

Score: 6

Heb 1 Glucofix Tech startersset besteld en per ideal betaald. Bezorging door DHL zou op dinsdag tussen 11.00 _ 15.00 uur plaatsvinden. Om 15.25uur geen pakket ontvangen en ben mijn hond gaan uitlaten, bij thuiskomst na 30 minuten bleek DHL aangebeld te hebben, pakket gemistkaartje in de bus. Bezorging vond op mijn verzoek plaats op donderdag tussen 18.00 _21.00 uur. Ik ontving echter 2 dezelfde pakjes aan mij geadresseerd!

Score: 8

Niet alle specificaties waren duidelijk aangegeven. Bestellen ging gemakkelijk. Levering was ook in orde.

Uitsluitend positieve ervaringen

Score: 8

het product kwam 2 dagen te laat. maar was wel precies zoals ik verwacht had.

Score: 10

Mooie kwaliteit voor n heel fijne prijs. En dag erna al in huis. Rustig gevoel n koolmonoxide en 2 brandmeders. Dank hiervoor.

Score: 7

alles is heel goed geleverd en een hele goede service

Score: 10

Prima. Snelle bevestiging en snellelevering.

alles ging goed

Score: 10

snel; uitgebreid assortiment; stukken goedkoper dan andere sites; gratis bezorging!

Score: 10

Voor de eerste keer besteld,op tijd bezorgd en een goede prijs

Score: 10

Lichttherapielamp overal uitverkocht. Dit bedrijf kon het wel leveren.

Wat ze schrijven is waar voor 14 uur besteld dag erna geleverd

Score: 9

Gewoon super zou niet weten wat er beter kon

Score: 10

Uitmuntende service: Op verzoek om nadere informatie over een product zoals beschreven op de websites, snelle reactie ontvangen. Vervolgens een dag na de bestelling het product ontvangen. En het werkt perfect. Bovendien is de prijs in vergelijking met andere leveranciers aanzienlijk lager.

Score: 10

Prima ervaring met deze web-winkel

Correct.

Score: 10

Snel, accuraat en duidelijk!

Snelle levering.

Uitstekend!