Score: 10

Duidelijke site snelle en correcte levering

Score: 10

overzichtelijke site, veilig betalen, correcte en snelle levering.

Score: 9

Behulpzaam, met vakkennis, snel en zeer correct.

Score: 10

snelle levering. Goede producten.

Score: 1

Super slecht! Dinsdag 21 augustus heb ik een bestelling geplaatst. Ik kreeg deze mail: Uw bestelling bij Shopvoorgezondheid.nl staat klaar om verzonden te worden. Het is nu zondag 26 augustus en ik heb nog niets ontvangen. Als het artikel binnenkomt, zal ik het gelijk retourneren. Dit ook al omdat ik het bij een concurrerend bedrijf gratis heb ontvangen. Het gaat om een glucose-meter.

Score: 8

Score: 2

Ik heb tot op heden mijn bestelling niet ontvangen

Score: 6

Ik heb op maandag jl een bloedsuiker meter besteld en heb nog niets ontvangen ik vind dat lang duren

Score: 9

Zeer snelle en accurate levering.

snelle service

Score: 9

Prima: alle items op tijd en goed verpakt geleverd. Het is wel vreemd dat je geen track en trace code krijgt als je geen account hebt. Ik heb als gast besteld, heb (toen ik merkte dat ik niet kon kijken wanneer het pakket zou worden afgeleverd) alsnog een account aangemaakt, maar dat bleek te laat om te kunnen "tracken" waar het pakket zich bevindt. Heb ook geen mail van DHL gekregen met een track en trace code. Wellicht een aandachtspunt voor de toekomst.

Score: 10

Heel heldere informatie over produkt, bestel-, verzend- en retourwijze. Vlotte verzending en vriendelijke hulp bij een telefonisch contact n.a.v. een vraag. Die is vervolgens vlot en correct afgehandeld. Rapportcijfer 9+ !!!!

Score: 10

Prima bedrijf. Groot assortiment, goede info over de producten, makkelijk te bestellen en snelle levering

Score: 7

Prima ervaring. Telefonisch goed geholpen. Er wordt goed geluisterd en meegedacht. Alles netjes ingepakt en op tijd verstuurd. Een groot minpunt: de wachttijden aan de telefoon. Door deze wachttijd is mijn eindoordeel prima geworden ipv goed.

Score: 2

sturen rekening ZONDER iban ! Telefoon geeft na opnemen alleen UREN muziek. Pas na bericht afterpay kon ik EINDELIJK BETALEN

Score: 10

snelle en correcte afhandeling.

Score: 10

echt niets op aan te merken, snelle levering ,perfect item THANKS!!!

Score: 10

Prima, snel geleverd, goede communicatie! TOP!

Score: 10

mijn eerste ervaring is een goede ervaring

Goede service ., snelle levering! Duidelijke site

Score: 10

Door verkeerd handelen van I Deal, bestelling dubbel geplaatst en dubbel betaald. Hierover gelijk gemaild en telefonisch contact gehad met Shopvoorgezondheid. er is direct actie ondernomen door hun, mail terug en bestelling gelijk gecorrigeerd. Geld 4 dagen later terug op rekening. Chapeau voor juiste, maar vooral telefonisch, vriendelijke afhandeling. Voorbeeld voor anderen!!

Score: 6

Niet tevreden qua levering. Na 4 de poging eindelijk gelukt. Er was zo gezegd iets mis met ons adres. En ons adres was juist. Want de zaterdag de 1ste keer vonden ze wel ons adres en daarna niet meer. De maandag 30.07 zijn we gans de dag thuis gebleven en niemand gezien. Dan bellen ze dag nadien dat het adres niet juist is. Dat we naar jullie terug moeten bellen en dan staan ze toch aan ons deur. Heel raar ze...

Score: 1

ronduit slecht. Ventilator besteld voor de warme dagen. daarna een mail ontvangen dat mijn bestelling verzonden was. Maar na 2 dagen nog steeds niks ontvangen. Gebeld om te vragen waar de bestelling was... na 4 dagen zoeken door shopvoorgezondheid blijkt de bestelling spoorloos te zijn. Dus uiteindelijk een week verder en nog geen ventilator. helaas is de ventilator nu niet meer op voorraad dus heb ik pech. Sorry maar dit is dus een nooit meer! wat een gestuntel zeg.

Score: 7

Snelle service. Minpunt. Geen mail ontvangen na verzending.

Koperslagerstraat 20

5405BS Uden