Score: 10

Mijn bestelling is keurig verwerkt en per omgaande verzonden.

Score: 10

Redelijke prijsstelling en top afwerking van de koop en snelle aflevering.

Goed had 2 dingen besteld belde nog na of het wel klopt heel netjes vond ik het

Goed, ietswat onoverzichtelijke website

Score: 10

Goede telefonisch en digitaal contact. Retourzending kosteloos.

Score: 1

Ik had iets besteld en erachteraan gebeld om zeker te weten dat het product op tijd geleverd zou worden ivm vakantie want daarvoor had ik het product nodig. Mij werd verteld dat het er zeker op tijd zou zijn en wat denkt u niet dus! Heb die dag meteen gebeld maar niemand aan de lijn gekregen na meerdere pogingen. Ik vind niet dat je kunt toezeggen dat het product er op tijd zal zijn vervolgens niet het geval is en daarna ook geen contact kunnen krijgen. Ik zal niet meer bestellen en niemand ook aanbevelen!

Score: 8

Zeer snelle levering en precies wat ik zocht! Alleen jammer dat de stelknop zo moeilijk ging, ik heb mijn zoon moeten vragen deze los te draaien! Hopenlijk gaat dit een volgende keer wat soepeler

Score: 8

Het bestelde product vlug en in goede orde ontvangen.

Score: 10

Goede service en snelle leveringen

Score: 8

Bestelling kwam volgende dag al aan!

Score: 9

Goede service door vriendelijke dames

Score: 7

Ben op zich heel tevreden met het hele proces maar een punt voor mij om te overwegen niet meer te bestellen is de vervoerder DHL je moet thuis zijn om het pakje aan te nemen terwijl met post nl het bestelde altijd bij een buur afgegeven wordt

Score: 10

Zeer goede ervaring gehad, verkeerde levering gehad maar dit werd super opgelost!

Snelle correcte levering.

Score: 10

Fijne website en snelle aflevering van je bestelling.

Zeer goed,

Score: 10

Na een verkeerde bestelling van mijn kant gebeld en direct prima geholpen naar volle tevredenheid .

Score: 8

Prima product alleen onduidelijk wanneer levering is te verwachten bij bestellen

Goed en zeer snel

Score: 8

Goede en snelle levering van de producten.

Score: 9

Voor de eerste keer klant, opvallend goed afgehandeld.

alles goed

Score: 8

Goede en vlotte levering van de bestelde artikelen

Koperslagerstraat 20

5405BS Uden