Score: 8

Bestelling was gemakkelijk te doen en de afhandeling is prima verlopen , snelle en goede service.

Score: 1

Oordopjes gekocht. Zijn erg klein, verdwijnen helemaal in mijn oor en moeilijk weer uit te krijgen. Misschien heb ik gemist dat er verschillende maten in waren. Heb voor de blauwe gekozen, die zijn in elk geval te klein. Kan ze gedragen niet meer terugsturen....

Score: 8

Zeer tevreden, Snelle en correcte levering.

Score: 7

Score: 9

goede ervaring, product de volgende dag bezorgd na de bestelling.

Score: 9

Eerste maal met jullie een bestelling gedaan en ik ben helemaal onder de indruk van jullie diensten . Ik heb het zelf al aan mijn zoon aangeraden om bij jullie te bestellen . Ook bedankt na mijn aankoop om een kado bon te ontvangen bij mijn volgende levering .

Score: 10

Correcte en snelle levering van de luchtbevochtiger Boneco.

Score: 10

Voor het eerst wat besteld. Snelle levering, prima verpakt en goede service. Website is duidelijk, zo stond houdbaarheidsdatum product erbij. Heel handig!

Alles prima verlopen.

Score: 10

Snelle en nette levering van de bestelde producten. Prijs was zeer goed.

Score: 8

Goed, snelle levering en lage prijzen worden gehanteerd.

Score: 7

Voor het eerst hier wat gekocht. De binnenkant van de verpakking zag er niet echt fris uit. Wat aangekoekt? (foto van gemaakt) Dacht dus misschien eerder gebruikt,vgls mijn zoon niet.

Score: 10

Klantvriendelijk gelijk probleem opgelost. Nu nog alleen de ontruiming nog toegestuurd krijgen.

Snelle levering!

Score: 9

Snelle en goede service. Dik tevreden

Score: 9

een snelle goede service, doen wat gedaan moet worden en dat is afspraken na komen

Een gasmelder besteld.

Score: 9

voor de eerste keer bij dit bedrijf producten besteld. Uitstekende ervaring. Komen zeker terug.

Score: 9

snelle levering met een duidelijke site

Score: 10

Super snel, goed advies en kwaliteit geleverd!

Nette en vlotte aflevering

Score: 10

zeer positief, levering snel en zonder problemen

Score: 5

Het heeft een snelle levering. Ik heb artikel wel terug gestuurd. Ik kreeg het zelfde artikel ergens anders met teststrips erbij voor de prijs van 19.95. Hiervoor hoefde ik ook geen verzendkosten te betalen wat ik bij jullie wel moest.

Koperslagerstraat 20

5405BS Uden