Score: 5

Gemakkelijk om te bestellen kwaliteit van bestelling middelmatig Probleem met levering

Snelle levering. Overzichtelijke webshop. Goedkoop artikel

Score: 10

Aangekocht artikel was goed omschreven. Goed gegaan.

Score: 10

We hebben opgebeld en zijn heel aardig te woord gestaan !!!

geen opmerkingen, prima voorelkaar

Score: 9

Zeer fijne service en snelle levering

Score: 8

ik koop er nog niet zo lang maar prima ervaring.

Duidelijk en overzichtelijk

prima service

Snel geleverd, keurig verpakt en een goede prijs

Snel geleverd, keurig verpakt en een goede prijs

goede en snelle service

Score: 10

Ik heb een product besteld en de volgende dag was het al in huis

Score: 8

heel vlotte bezorging en goed verzorgd

Score: 10

Perfect, snelle levering, minder dan 24 uur na bestelling. (online om 13.41 besteld en betaald, de volgende dag om 13.07 afgeleverd). Het geleverde product (glucose meter Contour Next USB) werkt ook perfect en snel, mooi klein formaatje, en batterij oplaadbaar via USB. Heel blij mee :-)

Score: 8

De producten worden goed beschreven, zodat je een goed besluit kunt nemen. De levering was snel.

Score: 10

goedkoop en snel geleverd dank u

Bestelling is prima afgeleverd

Score: 10

Altijd goed geholpen. Duidelijke webpagina en makkelijk bestellingen te plaatsen

Score: 10

In februari 2015 elektrische onderdeken gekocht van Soehnle. 2 jaar garantie. November 2017, werkte niet meer. Contact opgenomen met Shopvoorgezondheid. Wegens meerdere klachten uit de productie genomen, was fabrieksfout. Mocht voor hetzelfde bedrag een nieuwe deken van een ander merk uitkiezen of geld terug. Mail gekregen van de diverse soorten waaruit ik kon kiezen. Dezelfde dag beslist en terug gemaild. Kreeg na 2 dagen de gekozen elektrische onderdeken van Medisana toegestuurd, met garantie ! Geweldige service dus !

Score: 8

Bestelproces prima! DHL heeft alleen niet de volgende dag, maar de dag daarna geleverd. Ik was de hele dag thuis en heb geen briefje in de bus gevonden. Toch werd op internet gemeld dat ik niet thuis was. DHL is die dag gewoon niet geweest. De collega die de dag daarna alsnog bezorgde heeft dat bevestigd. Slechte zaak!

Score: 10

Gewoon via de webshop bestellen en de dag er na het product ontvangen. Het lijkt zo vanzelfsprekend en bij de shop voor gezondheid is dat ook zo.

Score: 10

Duidelihke site en snelle service.

Score: 9

Door Ronald goed geholpen met advies en een klein bestelprobleempje.(extra korting 5% en CZ korting). Maar dit is prime en tot tevredenheid opgelost.

Koperslagerstraat 20

5405BS Uden