Voor de 5e keer een Bundesliga bezoeken en het gaat nooit vervelen! Borussia Mönchengladbach is zeker een aanrader voor iedereen om daar een keer naartoe te gaan!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Borussia Mönchengladbach - augsburg

Perfect geregeld

Gewoon top! Perfecte communicatie, uitstekend hotel en top plekken in het stadion

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Schalke - KSC

Alles prima geregeld!

Kreeg ongeveer twee dagen voor de wedstrijd de kaarten. Een week daarvoor kreeg ik via de mail door dat de kaarten eraan zouden komen. De plaatsen in het stadion waren top. De tweede ring schuin achter de goal. Het was een mooie pot waarin van alles gebeurde. Kortom, een mooie wedstrijd gezien in een prachtige stad Sevilla. Volgend jaar zijn er plannen voor een wedstrijd in Italië. Dan gaan we zeker weer gebruik maken van jullie diensten!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Betis tegen Real Sociodad

Fantastisch weekend in Londen!

We hebben twee wedstrijden bezocht, QPR en Fulham, en het was een geweldige ervaring. Natuurlijk weet je van tevoren niet of een wedstrijd de moeite waard zal zijn, maar wij hadden geluk. Alles was uitstekend geregeld: de tickets waren op mooie plekken, betaalbaar en ruim van tevoren ontvangen. Voor QPR kregen we printbare QR-codes en voor Fulham was het superhandig met tickets in de Apple Wallet. Het enige minpuntje waren de extreem krappe zitplaatsen bij QPR, maar daar kun je verder weinig aan doen.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? QPR - Derby County Fulham - Nottingham Forrest

Goed geregeld

Alles was geregeld zoals gezegd. Fijn bedrijf

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Valencia

Top! Super toffe ervaring!

De wedstrijd van Bayern München was erg tof! De plek in het stadion was ook echt top!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Bayern München - Werder Bremen

Geweldig!

Heerlijk voetbal weekend gehad in Manchester. Hotel lag super centraal en we hadden prima plekken in het stadion.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Manchester United vs Crystal Palac

Altijd op en top.

Een reis boeken via jullie is altijd een godsgeschenk. Dankzij jullie maak ik jaarlijks een voetbalreis met mijn vader.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Roma-Napoli

Super geregeld

Goede info over wanneer en hoe je de kaarten krijgt toegestuurd. Goeie service.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Newcastle vs Arsenal

Top plekken

Kaarten waren een beetje duur. Maar plekken waren top, en de beleving was ook geweldig.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Hertha BSC - HSV

Was van A tot Z een geweldige belevenis.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Tottenham, Manchester, QPR

Goed.

Prima was goed gegaan allemaal!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? M gladbach Bochum.

Fantastische voetbalbeleving (must do)

Samen met zoon 2 wedstrijden bezocht (ManUtd & LFC), fantastische sfeer en alles goed en tijdig geregeld door Number-1 voetbalreizen ! Vlucht, hotel, tickets allemaal prima voor elkaar.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? ManUtd - Glasgow Rangers Liverpool - Ipswich

onvoldoende

Het hotel viel zwaar tegen. Plekken in het stadion hoog bovenin.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Napoli-Hellas

Topwedstrijd

De wedstrijd en de beleving was top.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Rangers FC - Celtic

Geweldig!

Door de jaren heen heb ik aardig wat reizen gemaakt via Number1 Voetbalreizen. Elke keer was het een top ervaring. Nooit hebben ze mij teleurgesteld. De hotels zijn altijd goed en dicht bij de locatie van het stadion van de club waar ik heen ga, de plekken zijn altijd top en ze zijn altijd goed te bereiken tijdens mijn reis. Ik zou Number1 Voetbalreizen zeker aanraden.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Newcastle - Aston Villa, en nog vele andere wedstrijden

Een geweldige ervaring

Via deze organisatie inmiddels al enkele keren naar Liverpool gegaan en afgelopen week een wedstrijd van Benfica bezocht. Goede, betrouwbare organisatie die zorgt voor betaalbare voetbaltickets. Het contact is laagdrempelig. Al met al een dikke aanrader!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Liverpool - Norwich, Liverpool - Nottingham Forest, Benfica - Braga

Een onvergetelijke ervaring met mijn zoontje

Top ervaring

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Valencia CF Real Madrid

12 uur voor de wedstrijd binnen zeer snel en gemakkelijk geregeld

Mooie zitplaatsen

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Ud Cran Canaria - Espanjol

Super ervaring op hele goede plaatsen en goede service!

We hadden hele goede plekken, werden goed geïnformeerd en waren, in tegenstelling tot supporters die bij andere tussenpersonen hadden gekocht, wel geïnformeerd over nieuw toegangssysteem. Heel fijn geholpen volgende keer boek ik weer hier! Veel dank!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Liverpool-Leicester

Kort van te voren voetbalkaartjes besteld, snel ontvangen een prima ervaring met Number1 Voetbalreizen.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Tottenham Hotspur

Met zijn vieren rond kerst naar het voetbal in Dortmund in een fijn hotel.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Dortmund Hoffenheim

Het was fantastisch.

Alles goed geregeld. Wij hadden enkel losse kaartjes gekocht, en dit zou misschien nog beter zijn als er bijvoorbeeld informatie bij zou zitten over parkeren etc., maar verder alles top. Kregen zelfs een upgrade in de kaarten, dus nu zaten we op de lange zijde in plaats van de korte, wat al helemaal super was. Helaas zaten we 2 om 2 ipv met 4 bij elkaar, maar dit was van te voren al gecommuniceerd, dus dat viel te verwachten. Al met al een hele leuke en goede ervaring.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Bayer Leverkusen - AC Milan

Top ervaring gehad en goed geregeld!

Geweldige plekken en een top wedstrijd!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Liverpool Real Madrid

correcte levering kaarten en mooie plaatsen

top alles in orde , kaarten en zitplaatsen

Julianaweg 141 JJ

1131 DH Volendam

Over Number-1 voetbalreizen.nl

Number 1 Voetbalreizen is een voetbalreisbureau met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van volledig samengestelde voetbalreizen tegen de scherpste prijzen. De prijs die je ziet, is de prijs die je betaalt: altijd inclusief ontbijt en de beste tips voor jouw trip.