*** Gelukkig is er Number 1 Voetbalreizen.***

Verified Customer

Tijdens het boeken ervaarde ik wat problemen met mijn Belgisch adres, via de chat functie echter onmiddellijk en vlot geholpen! Toen we de tickets ontvingen bleek dat we een upgrade gehad hadden naar een duurdere zitplaats, wat een zalig zicht hadden we op de match! Hotel was ook centraal gelegen en uitgebreid ontbijt. Alles vlot geregeld en de bijkomende informatie die meegedeeld wordt is echt handig voor de baan te vinden en de bezienswaardigheden in de stad. Kortom, een aanrader!

Verified Customer

Geweldige kaarten, prima hotel (op een TOPlocatie!) en duidelijke reispapieren en instructies vanuit Number1 ??

Verified Customer

Super reis gehad, alles goed en netjes geregeld!

Verified Customer

Vanaf het eerste contactmoment een uitstekende service! Eerst een reis geboekt (Tottenham - Barcelona) voor twee personen en achteraf heeft Number 1 voetbalreizen hier nog een derde persoon aan toe kunnen voegen, zelfs de stoeltjes in het stadion werden naast elkaar gereserveerd. Na het boeken van de reis nog contact opgenomen om met de organisatie nav een aantal vragen maar ook hier reageerde men zeer snel en duidelijk op. Een fantastische voetbaltrip gehad in Londen en zeker voor herhaling vatbaar via deze organisatie. Bedankt Number 1 voetbalreizen!

Verified Customer

Wij hebben de service van Number 1 voetbalseizoen als zeer positief ervaren. Wij hadden origineel voor 2 personen geboekt waarna een derde persoon ook mee wilde. Deze was succesvol toegevoegd aan de opdracht en alles was prima geregeld. Dus geen klachten te melden. Lekker zo door gaan.

Verified Customer

Onze voetbalreis begon al bij het ophalen van mijn vrienden waarmee ik een weekend naar Madrid ging om een wedstrijd van realmadrid te bekijken. Eenmaal aangekomen bij ons hotel warden wij vriendelijk ontvangen en mochten gelijk naar onze kamer, die er geweldig uitzag. We zijn gelijk met onze zoek tocht begon ondersteund met schitterend weer, naar een geweldig terras in Madrid. Alles was goed te belopen en verder veel gebruik gemaakt van het openbaar vervoer. Aan het eind van de middag zijn wij richting het stadion gegaan, eerst nog een stop bij het hardrockcafe en onze weg weer vervolgd richting stadion. Eenmaal hier aangekomen kwamen wij terecht in een oase van een mensenmassa. wij hebben onze plaatsen opgezocht, inderdaad wij hadden schitterende plekken kort aan het veld. Wat een geweldig stadion en bezondere mensen. Na afloop zijn wij weer richting het centrum van Madrid vertrokken en hebben hier doorgefeest tot in de kleine uurtjes. De volgende dag hebben wij weer een bustour gemaakt door de stad en hebben wij heerlijke paeila gegeten in local restaurant. De avond afgesloten met een terrasje. De laatste dag van ons voetbalweekend hebben wij ingevuld met een rondleiding in het stadion, zeer leuk om te doen, heel veel te zien en je komt op plekken waar je anders nooit komt. Ook de tocht in de vitruele spelersbus was zeer geslaagd. Wij hebben de dag afgesloten met een lunch bij het stadion. wij zijn uitermate te spreken over de kwaliteit van de voetbalreis van het voorjaar gaan wij de volgende boeken richting engeland..

Verified Customer

Voor de derde keer met Number1 voetbalreizen een weekendje Londen geweest. Zoals de voorgaande keren heel goed geregeld. Snel antwoord via mail en super handige chat functie op de website. Omdat de wedstrijd onverwachts niet gespeeld werd in het nieuwe stadion, kregen we als tegemoetkoming een extra upgrade waardoor we aan de lange zijde in de eerste ring zaten. Hierdoor de wedstrijd van nog dichterbij mogen beleven. Volgende keer zeker weer met Number1!

Verified Customer

Via deze weg wil ik jullie nog eens bedanken voor de prachtige reis , die perfect geregeld was . Het aanbevolen hotel was echt een top hotel ! leuke bar , vriendelijke mensen , lekker ontbijt , ... En dan nog de onvergetelijke voetbalwetstrijd ! ( waar me nog eens gratis verbeterde stoelen voor gekregen hadden via number1 voetbalreizen) de goede sfeer en het goede voetbal was top ik zal number1 voetbalreizen zeker aanraden aan al mijn vrienden en kenissen , en zelf natuurlijk ook nog meerdere keren naar arsenal gaan kijken ! bedankt voor een droom in werkelijkheid te brengen !

Verified Customer

Alles was tiptop in orde. Tickets op tijd gekregen + alle rijsinfo om een heerlijke verblijf te verzekeren. We zullen zeker via Number1 nog zulke reizen boeken. Ik raad het aan iedereen aan!

Verified Customer

Het was een geweldige ervaring. Alles was uitstekend geregeld. Eerst kende ik jullie alleen vaag van naam. Maar deze ervaring heeft voor mij Number 1 Voetbalreizen op de radar gezet en is zeker voor herhaling vatbaar. Ik kan dan ook iedereen aanraden om een voetbalreis te boeken via jullie. Het allerbelangrijkste van een bedrijf is misschien wel communicatie. En die was ook meer dan prima met jullie. Als je met een vraag zat over de reis, het hotel of de wedstrijd, dan kreeg je tijdig een keurige reactie. Ook het reisbescheiden zat goed in elkaar met bijv. extra info over dingen die er te doen zijn in de stad, of een afbeelding van de map bij het hotel.

Verified Customer

Half augustus naar Londen geweest voor de wedstrijd tussen Chelsea en Arsenal. Verloop van de bestelling ging soepel, alles is erg overzichtelijk. De routebeschrijvingen en vervoertips die je per mail krijgt toegestuurd zijn zeer nuttig. De wedstrijd zelf was erg goed. Prima zicht op het veld vanaf de lange zijde. Helaas op de heenweg vanaf schiphol een flinke vertraging gehad van 4 uur door Vueling. Gelukkig kwamen wij ondanks dit niet in de problemen voor de wedstrijd. Na terugkomst in Nederland kregen wij ook vrijwel direct een mail dat ze bericht hadden gekregen dat de vlucht vertraagd was en dat ze ons graag wilde helpen met de claim bij de luchtvaartmaatschappij. Wij hadden hier zelf nog geen melding van gemaakt, dus erg netjes dan dit vanuit number1 zelf komt. Dit geeft een zeer goed gevoel voor volgende voetbalreizen die wij zeker nog zullen maken via number1 voetbalreizen!

Verified Customer

Wij zijn zeer tevreden over Number 1 Voetbalreizen. Binnen no-time op de overzichtelijke site een reis geboekt naar Liverpool. Dat we het hotel konden upgraden en de plaatsen in het stadion zelf konden kiezen was prettig. We hebben ons weekend precies kunnen invullen zoals wij dat wilden. Alle benodigde gegevens, vluchten, hotel en wedstrijdkaarten waren ruim op tijd aanwezig. De vragen die wij hadden zijn snel en duidelijk beantwoord. Doordat Liverpool FC in het fantastische Anfield ook nog won hebben wij een onvergetelijk weekend gehad!

Verified Customer

Het was een geweldige ervaring. Een goed en proper hotel gelegen op wandelafstand van de eiffeltoren en andere bezienswaardigheden. De eerste wedstrijd van het seizoen voor PSG was een absolute triller dat al winnend wordt afgesloten met 3-0. Een genot om de geweldige dribbelaar Neymar aan het werk te zien. Zeker de moeite waard!!! Wij gaan zeker nog eens naar een wedstrijd via jullie dienst.

Verified Customer

Wij zijn met drie personen naar Tottenham Hotspur Crystal palace geweest Hele goede plaatsen in het stadion Verder zijn de werknemers er echt op uit je een onvergetelijke ervaring te bezorgen Zeer klantvriendelijk en de ervaring zullen wij nooit meer vergeten Ik zal zeker nog een keer boeken bij Nr 1

Verified Customer

Top bedrijf! In December een weekendje weggeweest naar London en daar hebben we optimaal gebruik van gemaakt. We hebben 2 wedstrijden bezocht, zowel die van Arsenal - Liverpool als die van West Ham United - Newcastle United. Met name Arsenal - Liverpool was �cht 90 minuten lang genieten. Met een 3-3 eindstand mochten wij niet klagen als neutrale toeschouwer. We hoefde ons de gehele reis nergens druk om te maken omdat alles tot in de puntjes was geregeld. ga zo door!

Verified Customer

Het was een geweldig mooie ervaring! Altijd al een droom van ons geweest om een Champions League wedstrijd te bezoeken, en dit jaar is die droom uitgekomen. Goede communicatie, klantvriendelijk en altijd een snelle reactie op vragen. Wij zijn zeer tevreden over jullie bedrijf.

Verified Customer

Heel goed geregeld allemaal. Wij hebben een super mooi weekend gehad in Itali�. Zeker voor herhaling vatbaar!

Verified Customer

mijn 4e voetbalreis geboekt bij number1-voetbalreizen en wederom een geslaagd weekend. Alles van begin tot eind weer perfect geregeld!

Verified Customer

Samen met mijn 2 zoon naar de wedstrijd AC Milan - Fiorentina geweest. Het was geweldig. Een mooie doelpuntrijke wedstrijd gezien met uiteindelijk een 5-1 overwinning voor Milan. Alles was perfect geregeld. Over alle belangrijke informatie zijn wij goed op de hoogte gehouden en hebben wij alles ruim op tijd ontvangen (wedstrijdtickets, hotelvoucher, vliegtickets). Eenmaal in het stadion aangekomen bleken de zitplaatsen nog mooier dan we dachten (omdat we een gratis upgrade hadden gekregen). Al met al een top weekend gehad. Mijn zoons kunnen niet wachten om de volgende trip bij jullie te boeken!

Verified Customer

Afgelopen seizoen hebben wij een reis geboekt bij number1-voetbalreizen en daar hebben wij geen spijt van. Alles is perfect geregeld en georganiseerd. Geen enkel probleem ondervonden de gehele reis! Ook nog eens een TOP wedstrijd gezien, Chelsea � Stoke City. Als u ooit een voetbalreis wilt boeken, raad ik u Number1 zeker aan!

Verified Customer

Een paar dagen geleden naar de laatste thuiswedstrijd van Tottenham Hotspur tegen Leicester City geweest. Geweldige wedstrijd met heel veel goals 5-4! Op het hotel hebben wij niets aan te merken en ook de wedstrijdkaarten waren perfect! Tot volgend jaar!

Verified Customer

Afgelopen weekend naar Barcelona - Real Sociedad geweest. Het was geweldig! Alles is perfect geregeld door Number1-voetbalreizen. Met als hoogtepunt toch wel het afscheid van Andres Iniesta. Mijn volgende reis zal ik zeker weer bij jullie boeken!

Verified Customer

Wat een belevenis! Naar de �kampioenswedstrijd� van Manchester City tegen Manchester United geweest. Geweldige sfeer. We zaten vlakbij het uitvak op de lange zijde en er werd de hele wedstrijd over en weer gezongen. Maar wat een belevenis. Nadat het eerst een walk-over leek te worden voor Man City draaide het in de 2e helft compleet om en won Manchester United nog. Voor ons als neutrale toeschouwer absoluut ��n van onze mooiste wedstrijden ooit! Bedankt Number 1!!

Verified Customer

Afgelopen zomer direct onze reis naar Sevilla � FC Barcelona geboekt in de hoop dat we lekker van de zon konden genieten met onze kids. Gelukkig hadden we mazzel en was het weer heerlijk! Op 5 minuten van het centrum hadden we een gratis upgrade naar een 4 sterren hotel gehad inclusief zwembad. Deze was dit weekend voor het eerst open. Lucky us!! Manlief en zoon zijn naar de wedstrijd geweest en hebben daar enorm genoten van de sfeer.

Julianaweg 141 JJ

1131 DH Volendam

Over Number-1 voetbalreizen.nl

Number 1 Voetbalreizen is een voetbalreisbureau met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van volledig samengestelde voetbalreizen tegen de scherpste prijzen. De prijs die je ziet, is de prijs die je betaalt: altijd inclusief ontbijt en de beste tips voor jouw trip.